• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    ANT_39: Vypuštění rakety je naprostej začátek. Nepodstatný krok.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    No a dál je toho.. hodně. Nechci spoilovat.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SALAM: do kosmu, až když uděláš vše co můžeš na zemi.
    Můžeš na orbitu, ale raději jinam... Viz info ze satelitů.
    Do zasoby scaffolding. Jinak je to dost jedno. Beztak pojedeš na vícekrát.

Jo a začni do zasoby dělat modrý a červený obvody. Potřebuješ jich bez přehánění desítky milionů, spíš víc.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    Vratil jsem se k Factoriu po dlouhych letech. Pred par dny jsem to dohral po vyslani rakety, tak jsem si rikal, hotovo, jeste to chvilku pojedu, dodelam research, atd. a uvidim, co pak. A ted vidim, ze tam jsou netusene moznosti a vesmir a kdesi cosi... Tak hadam mam pred sebou jeste dost herniho casu!
    SALAM
    SALAM --- ---
    MAIMONIDES: SALAM: prave toto ma zaujimalo, jak a kedy do kozmu?
    Zatial som to zvladol akurat tak po vystrelenie nav.satelitu, tj vidim system, ale tam to konci.
    Nechcem si to moc spoilovat gameplay videami atd, ale co mozem zhruba planovat ako dalsie kroky? postavim nejaku plosinu na orbite/inej planete? mozem fyzicky navstivit hociktoru z nich? vytvorim siet cargo transportov?

Btw s kovarexom a celym nuklearom sa este len zoznamujem, naposledy som to mal pustene ked boli este len na feature wishliste :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SALAM: Nezapomeň, že hra začíná ve vesmíru. Nemá cenu to přehánět na Nauvisu. Tam potřebuješ jen solidní výrobu a tak nějak všechny vědy ve stejném poměru, ale na rychlosti moc nezáleží. Tak 30 spm.
    A určitě naopak poměrně masivní kovarex..
    SALAM
    SALAM --- ---
    MAIMONIDES: nedalo mi to a pustil som sa do toho, krvave oci nadranom nasvedcuju tomu ze ma to bavi tak, jak si factorio pamatam!

Vcera som mal mile prekvapko, ked ma privitala mechanika coronal mass ejection, ktoru som dovtedy uspesne ignoroval. Dopadlo to fest dobre: kym som sa rozkukal, stvrtka mojich spaget bola v p**i :D

MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SALAM: jediná kombinace je krastorio a to jsem zamítl. O řád horší grafika a přes údajně těžší start(pár hodin na začátku) je latě game snazší díky technologiím které se nemá.
    Mám se doporučené módy a miniloader mode(ten nedávno).
    Doporučuju.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    (pozn hru mam koupenou warez jsem si stahl jako demo zda me to bude bavit)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    udelal jsem poznatek, kdyz nainstalujes starickou 0.18 z warezu a chces si prevest stary savegame do nove tak to jde updatem na posledni ofiko.
    SALAM
    SALAM --- ---
    MAIMONIDES: toto vyzera moc fajn, asi to po rokoch oprasim. Hras to v default podobe, alebo v kombinacii s nejakym zasadnejsim overhaulom?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    MAIMONIDES: premyslel jsem nad nim. Stoji za to?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Hrajete někdo SE mod?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    PEDROBEAR: je to strasny jakej to je zrout casu :D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    doporucuju hru Dyson Sphere Program. I kdyz je to early access je to skoro kompletni hra.

3D factorio hlavne i vertikalni + space program mod v jednom.
    Save 10% on Dyson Sphere Program on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1366540/Dyson_Sphere_Program/
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    = D
    PETINY
    PETINY --- ---
    !!!
    DNF
    DNF --- ---
    DNF: takze jeste musim rozjet zinek a nikl, a vyrobu koleji... well...
    DNF
    DNF --- ---
    Pyanodon mody.
    Otevrel jsem znovu po vydani 1.0 save z 0.18, a nebyt toho ze zmenili nekolik receptu, mohl jsem hned pokracovat :) Jsem kousek pred cervenyma chipama, jen jeste musim udelat chemickou fabriku na asi 15 ruznych blbosti, sber tailings a zpracovani uhelnyho prachu, abych moh zacit s vyrobou. Tak po dvou vecerech uz zase vim kde co mam, a vetsinu zmenenych receptu poresenou, jen ten horkej vzduch ..

Skoro jsem si rikal ze si najdu nejakou particku co to hraje, py mapa by na multiplayer byla super ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam