• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    DAVIDOWITCH: Vzdycky je z toho nekolik hodin co :D
    Já už Factorio nezapnul hodně dlouho..
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    ORBIT: Ja nejsem uplne clovek co by to zvladal hrat 30 minut denne, takze sem se dostal na nejakejch 2800 sci/min a nechal si to na rozsireni.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    DAVIDOWITCH: Nikam ti to neutece :D Ale nez bude rozsireni Faktorio, tak to za chvilku skončí :/
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    ORBIT: Ja vim, ja sem si ve volnu zkusil sjet ten jeho Base-in-a-Book a Megabase-in-a-book tutorial.. a jako.. i kdyz sem mel volno tak sem nemel dost casu! :-D
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    JOPS: Pokud te to bavi, tak to nehrajes blbe :).
    PETINY
    PETINY --- ---
    JOPS: hlídej si energii, 1 pumpa = 20 kotlů a 40 parních strojů. Věř že to za chvíli nebude stačit a když se rozjede výzkum a celá fabrika, dělá to velké výkyvy v poptávce energie.
    PETINY
    PETINY --- ---
    JOPS: víc způsobů, pro tebe je v téhle fázi relevantní postavit víc laboratoří, klidně 20, 30, 40... když to postavíš ob-políčko, aby se ti mezi ně vlezl inserter, laboratoře si umí mezi sebou podávat kádinky, takže stačí přivést pás jen k jedné straně a nemusíš to motat ke každé. Nějak takhle -

JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: ja teprve vyvijim asi 4 polozku a trva to straaasne dlouho.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a da se nejak urychlit vyzkum?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    DAVIDOWITCH: Nilaus je fakt borec, to jo, ale pozor at si to neberes za cil, protoze on uz ve hre stravil tisice hodin a vi o ni vsechno. Vzdycky je dobre dat si cil co chces dosahnout a za tim jit.

Rozhodne jsou zajimave nektere achievmenty. Treba lazy bastard je desna sranda :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVIDOWITCH: prave, ze na YT nekoukam, ale diky za tip, pak nekdy pozdeji mrknu :)

a je fakt, ze na pasu jsem asi nestal. Zkusim, diky
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    JOPS: F když stojím na pásu nebo těsně u něj funguje. Kdyžtak se po něm probehni proti směru a určitě něco seberes.
    (A když koukáš na YT, tak Nilaus je fakt dobrej)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta hra ma fakt koule, vim, ze to ted hraju blbe, pak se podivam na youtube, jak to hrajou páni hraci. Vypnul jsem si pro zacatek emzaky, protoze ty me porad strasne rozcilovali :D

Vcera jsem to poustel kolem 21 hodiny na pul hodinky... O pulnoci uz jsem fakt musel jit spat.

STARE_CASY: clovece, klavesa F je na sbirani ze zeme, ale z dopravniho pasu to sebrat neumim, ja pokazdy zborim par policek dopravniho pasu, do inventare mi skoci to co na nem bylo a znova ho postavim :D
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MAIMONIDES: ja jednou za cas neco postavim a pak to scratchnu a postavim to znova a jinak.. tohle je posledni pokus
    (SE) jsem netestoval zatim

ORBIT
    ORBIT --- ---
    PETINY: 5000 raket za minutu bych rád viděl :D To musí být už skoro nějaké mody, protože by to neutáhnul počítač :)
    Ale máš pravdu, že hra začíná první raketou :D
    PETINY
    PETINY --- ---
    Factorio samozřejmě nikdy nekončí, "oficiální" konec po odpálení rakety ti v podstatě dá jen achievement, a můžeš pokračovat dál až do továrny, co odpaluje 5000 raket za minutu...
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    IMPROVIZACE: rovnou to skonči, najdi si space exploration (SE) mod a rozjeď to s ním. Základní hru to dělá spíš zajímavější, nic to neusnadní a tam kde factorio (po 30h-80h) končí, tam zjistíš, že hra teprve začala a ..
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    JOPS: otevři si nastavení a klávesové zkratky. projdi si všechny akce, které tam jsou. hodně se to hodí.

a jinak teda tuším klávesa F, ale ověřovat to nechci, to bych se od toho zase na tři dny neutrhnul...
    JOPS
    JOPS --- ---
    hele a muzu sebrat z pasu treba uhli? Kdyz pas znicim, tak se mi uhli pricte, ale radsi bych ho sebral bez niceni pasu
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    JOPS: Neboj, za chvíli budeš mít Temelín
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam