• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    TRILOBYTE: Vygeneruje, ale muzes je "odmaznout" prez konzoli.
    RAINBOF: Odpalena prvni raketa je fajn, ale Factorio je daleko zajimavejsi kdyz stavis ve velkym. Co takhle si dat cil treba 1k SPM? Pak budes mit vetsi povedomi o tom jak to postavit "dobre". Pokud jsi novej hrac a nejak jsi se doplacal k prvni rakete tak u SE modu budes asi nestastnej.)
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    RAINBOF: Space Exloration. Akorat nevim jestli ti to na jinejch planetach nevygeneruje nepratele - mam pocit ze to nastaveni na zacatku plati jenom pro Nauvius (domovskou planetu). A chce to teda zacit novou hru s tim modem.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Poradte jakej modpack kdyz bych chtel neco dal po vystreleny rakete ? Hraju to bez nepratel jentak pro radost. Vesmir a tak... :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Ja se toho trochu bojim, co sem tak na netu cetl tak lidi odhadujou +- 300 hod.. = ) Ted dokoncuju ten Industrial Revolution mod co sem tu minule postoval, uz jenom odlazuju chyby v hotovy base, na save mam 241hod a hraju to od června 2021. = D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HEINZZ: Já bych to asi za rok nedohrál, teda teď ne, příští rok budu mít myslím jinačí starosti :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ORBIT: njn, tak aspon mam sanci stihnou do te doby Space Exploratiin mod. = D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PEDROBEAR: Fáze očekávání a fáze zklamání :)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    ORBIT: ach jo, ja se vazne tesil
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Smutná zpráva od Wube - minimálně rok, žádná expanze.
    Doufám, že se dostanu do nějakého testování v průběhu roku.
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    PETINY: Nektery vyzadujou novou hru (vetsinou overhaul mody jako treba krastorio), vetsina by mela jit pridat do rozbehnuty.
    PETINY
    PETINY --- ---
    Já teda za sebe musím říct, že to, co mě posunulo hodně dopředu, a relativně dost rychle je, že jsem občas kouknul na nějaký Speedrun - to mi hodně pomohlo ve starter base. Teď mám dvě hodiny rozehranou novou mapu, mám komplet hotový výzkum red+green a postavený oil setup, s tím jsem se posledně na ribbon worldu mrdal asi 15 hodin.
    Btw, módy jdou do hry loadovat v průběhu, nebo to musím začít už s nima?
    PS.: Jsem příležitostný hráč
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    JOPS: pozor, tvuj osobni roboport ma uplne jiny dosah nez to co vidis na tvem screenshotu! to je dosah toho postaveneho roboportu. Vybehni nekam mimo svoji bazi kde roboporty nemas a otevri si nejaky blueprint/deconstruction planner/+ a uvidis jaky mas dosah sveho osobniho roboportu.

Btw sim vic roboportu ve svem brneni mas, tim vetsi je dosah, tim vic robotu se o tebe muze najednou nabijet, a tim vice robotu taky muzes najednou pri stavbe pouzivat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    HEINZZ: ta zelena cast je dosah roboportu, tim to podle me neni
    HEINZZ: diky, ja raketu udelal az na devaty save. Pokazde jsem objevil, zjistil, prisel na neco, co me posunulo pri dalsi stavbe dale :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    JOPS: a teda gratulace k rakete! = ) Mrzi me ze nemam svoje prvni saves, to prvotni obevovani a uceni se je nejlepsi. = )
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    JOPS: ted jak na ten screenshot koukam...... tak si IMHO stal presne na hranici dosahu svyho roboportu, a postavili ti z inventare jenom to na co dosahly - insertery. = ) ale pak by zas vzali i ty cerveny.... upriomne nevim. = )

jinde ti to stavenui funguje, nebo tohle byl prvni/jediny pokus? takhle od pohledui fakt tezko rict... = /
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak, raketa mi uz odletela, ale asi budu pokracovat dal. Ted zacinam studovat jak to stavi jini hraci a zajimave, fakt zajimave :)

HEINZZ: hmm, nevim clovece, zda jsem tam neco mel, ale vyletely dva, a kdyz uz nosim roboty, tak jich mam minimalne 50 :D

PEDROBEAR: prave, ze jsem nikde zadnou bednu nemel, tohle jsem testoval, takze jedinej roboport plnej robotu.

IMPROVIZACE: hmm, tenhle figl ja neznam :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    HEINZZ: tak ho rychle prodej dokud to ma nejakou hodnotu a kup deck;D da se tam hrat i to co na switchi plus vsechno ostatni po ps3:))
    SALAM: zkousel, dokonce sem to sledoval hned co to oznamili a hral prvni betu... Ale proste factorio mnohem lepsi, vadi mi ze je tam vsechno velky a clovek nemuze videt tak krasne jak vse funguje a propleta se. ten pohled zezhora u techto her nutnost imho. Navic nejsou mody a ten postup neni tak rewarding
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    GREGI: v zasade ve vsem.souhlas, ale vzhledem k tomu ze switch mam a deck ne tak me to prijemne potesilo. = D
    GREGI
    GREGI --- ---
    HEINZZ: to sem na to zvedavej:) na tom steam decku je to tak dobre hratelny jen diky tem touchpadum jinak si to nedokazu predstavit ovladat...
    A no mod support? Badbadbad:) Switch is dead at zije deck;))
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    JOPS: koukam na ten fialovej prekladac v levim hornim rohu..
    tohle je lepsi reseni:

obecne je pitomost pouzivat prekladace na prekladani z pasu na pas.. vzdycky to jde vyresit lip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam