RAINBOF: muzes zkusit seablock, ten ma tusim v sobe Bobs/Angels, Space Extension Mod (SpaceX - jednodussi space mod). Neni to takovej ficak jako Pyanodon nebo Space Exploration, protoze vsechny recepty jsou si podobny, a nemaji tolik vedlejsich produktu/odpadu. Seablock je temer bez alienu, protoze 99% je na zacatku voda, a na malinky ostruvky se vejde sotva jeden-dva vetrelaci. Vsechno se ziskava z vody, ras, a pozdejc kytek a zvirat, tezeni neni. Navic si rozmyslis co a jak kde stavet, protoze vsechnu hlinu musis napred polozit. Ale jde to dobre, je to i pekne jak postupne prechazis na novejsi technologie, a tak mirne pozmenujes urcity casti tovarny... To jsem hral ted naposled. Ale je to p-o-m-a-l-y, priprav se na dlouhodobej projekt.
Ale jestli rad stavis, ten Pyanodon taky neni od veci. Stravil jsem asi 500h jen do druhych obvodu. Kazdy komplex na vyrobu cehokoliv je fakt komplex, kazdy jiny, je potreba dovazet komponenty takze idealni na propracovanou dopravu, vlaky+roboty, automatizace. Dost jsem se vyblbnul, ale uz bohuzel asi nenactu save, je to tak dva roky zpet. Priprav se na dlouhy hrani, nebo ze to vzdas ;) (Ja jsem vzdal uz po druhych obvodech, nemel jsem najednou na hry cas...)