• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    Pokec o týhle hře. Zdroje, buildy/templaty, streameři, videotutoriály.
    rozbalit záhlaví
    SPM
    SPM --- ---
    HEINZZ: čištění s artillery vagónem je docela sranda (a atomovky mě taky někdy bavili :-)) ). Akorát teď jsem si na space age zapnul railworld, pač mě dost iritovalo, že na tom vyčištěnym území byli za chvíli zpátky v plné síle :-)
    GREGI
    GREGI --- ---
    HEINZZ: Jo to sem tentokrat zapomnel vypnout:D de to jeste nejak opravit?
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    GREGI: nn taky casto bjtery vypinam.. i peaceful je otrava, kdyz musis cistit uzemi, to uz radsi vypnout uplne.

Ale zas clovek prijde o cast ty hry, treba vlak co automaticky doplnuje nekolik stanic u obranne zdi bylo jedno z prvnich mist kde sem vic pouzil circuit logic.. = )

Ted na SpaceAge mam nepratele zapnuty, chci to zazit co nejvic podle predatav tvurcu..
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    asi máš male SPM, takže musis zvětšit továrnu
    GREGI
    GREGI --- ---
    sem jedinej kdo hraje peaceful mod bez biteru? Bavi me stavet a vzdycky me to akorat otravovalo:D Jinak dneska sem koupil mam tam par hodin a musel sem to vypnout kdyz sem se dostal k modrejm flastickam jinak bych na tom skejsnul tyden v kuse:D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HEINZZ: jednou to prijde
    SPM
    SPM --- ---
    Ono se to da dohrat? :-D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    WOODMAKER: jsem rozhodně pro, jenom je otázka kdy bude dohráno.. = D timhle tempem to vidím tak za rok. =_(

zatím mám stabilní blue-sci základnu, robůtky a to je tak vše... playtime 6h. =_(
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    kdo dohraje factorio: space age, muze uploadovat svuj konec hry do galaxie slavy: https://factorio.com/galaxy
    da se odkazat i na konkretni hru, tady jsem vybral nejakou nahodnou: https://factorio.com/galaxy/Sulfur%20IV:%20Iota7-7.G7Z6
    kazdy takhle muze mit uploadovanou jen jednu hru.

Co takhle dat do zahlavi tabulku s lidma z nyxu a jejich dohranou hrou?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tak už to všechno sviští, sice se to láduje pomalu, před děsivý nápor koupěchtivých nadšenců, ale to je moc dobře :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    stejně sem v práci.. a doma čeká dítě... nedostanu se k tomu dřív než tak v 9 večer. =_(

ale i tak to chci mít koupený hned co to půjde. = )
    WILL
    WILL --- ---
    WOODMAKER: Kdyby to mělo desítky GB, tak by preorder a preload byl super, ale nákup a stažení máš hotový stejně docela rychle.
    WILL
    WILL --- ---
    Taky jsem nedočkavej, doufal jsem že to přijde v poledne, ale ještě 45 minut.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ja taky. A ne ze by nas to nechali si to koupit predem
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    IMO stejne jako vyhcazi FFF takze 13:00 CEST. Uz me svrbi ruka s penezenkou a nedockave refreshuju web.. = D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Steam pise za dve hodiny
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dneska vychází Factorio 2.0 Space Age
    Space Age | Factorio
    https://factorio.com/buy-space-age

A myslím, že to bude každou chvilku venku!
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    A doporucuju to pochopit. Vlaky jsou velka zabava
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    JOPS: Jestli chces pekny vysvetleni signalu pro vlaky, tak https://www.youtube.com/watch?v=DG4oD4iGVoY
    JOPS
    JOPS --- ---
    FURAN: oh, diky, maka to :)
    FURAN
    FURAN --- ---
    JOPS: Drž klávesy A (vlevo) nebo D (vpravo) ve směru jízdy před vjezdem na výhybku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hola hej lidi....

spustil jsem po delsi dobe Factorio a uplne jsem zapomnel, jak me to strasne bavilo.

Ale kdyz jsem to naposled dohral, tak vim, ze jsem vubec nepouzival VLAKY :D

tak a tady je obrazek mam dve masinky a zatim tri zastavky

Kdyz jsem mel jenom masinku vpravo, ktera jezdi pouze stanice A <> B kyvadlove, tak to fungovalo v pohode. (na zastavce B se naplnoval vagon a kdyz tam bylo pres 100ks zbozi, automaticky odjel a v zastavce A se zase vsechno vyndalo a po vyprazdneni vagonu jel zase na stanici B si nalozit)

Pridal jsem zastavku C a masinka, co je vlevo, tak potrebuji, aby jezdila zastavku kyvadlove A <> C

plus mam jeste takovy skromny cil, aby se ty dve kravy nesrazily :D Coz jsem pochopil, ze se dela pomoci navestidla, ale to jsem jeste nezkousel :D

A ted jsem jeste v takove svizelne situaci, jak mam masinkou vlevo na manualni rezim se dostat k zastavce "C" ? Mne se to porad se snazi jet ke stanici "B" :) (muzu ji smazat a prendat, ale to neni to srpavne reseni :D )

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam