• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    SPM: dost OP byl taky power armor narvanej osobnima laserama + bojovy robutci. Stacilo behat skrz hnizda a koukat jak kolem tebe mizi. = ) myslim ze s novym tierem brneni + quality to bude taky docela buldozer.. nebo vzit 10 pavouku do vlacku.. = )

Asi si dneska zas zahraju, jak si tady pisem. = )
    SPM
    SPM --- ---
    HEINZZ: čištění s artillery vagónem je docela sranda (a atomovky mě taky někdy bavili :-)) ). Akorát teď jsem si na space age zapnul railworld, pač mě dost iritovalo, že na tom vyčištěnym území byli za chvíli zpátky v plné síle :-)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    GREGI: imo jenom pres konzoli, coz ti zrusi achievementy..
    DNF
    DNF --- ---
    GREGI: jo, kdyz jsem hral pyanodon, tak jsem mel bitery vyply. Jeste toho trochu! Seablock taky default bez. Na druhou stranu ve vanilla verzi je to fakt docela vyvazeny s biterama, takze jedna hra co jsem startnul bez nich me vlastne prisla ze tomu neco chybi.

Na space age si je urcite necham zaply. First run bude cista vanilka. Ale jeste na to cas nemam :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    HEINZZ: Jo to sem tentokrat zapomnel vypnout:D de to jeste nejak opravit?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já jsem rozjel hru v naprostým defaultu se vsim jak to je z "krabice".
    Takze bitery, many patche a všechno jak to ma byt. Pomalu se blížím k tomu Space :) Ale pomalu, ty baterii a neustala nucena expanze kvůli dalšími pachům me nebaví :D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Ja mam rad tower defence faktor te hry.
    WILL
    WILL --- ---
    GREGI: Já jenom rozšiřuju zónu bez biterů okolo hráče, takže se s nima potkám okolo blue science, kdy je to už jen kousek k laser turrets.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    GREGI: nn taky casto bjtery vypinam.. i peaceful je otrava, kdyz musis cistit uzemi, to uz radsi vypnout uplne.

Ale zas clovek prijde o cast ty hry, treba vlak co automaticky doplnuje nekolik stanic u obranne zdi bylo jedno z prvnich mist kde sem vic pouzil circuit logic.. = )

Ted na SpaceAge mam nepratele zapnuty, chci to zazit co nejvic podle predatav tvurcu..
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    asi máš male SPM, takže musis zvětšit továrnu
    GREGI
    GREGI --- ---
    sem jedinej kdo hraje peaceful mod bez biteru? Bavi me stavet a vzdycky me to akorat otravovalo:D Jinak dneska sem koupil mam tam par hodin a musel sem to vypnout kdyz sem se dostal k modrejm flastickam jinak bych na tom skejsnul tyden v kuse:D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HEINZZ: jednou to prijde
    SPM
    SPM --- ---
    Ono se to da dohrat? :-D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    WOODMAKER: jsem rozhodně pro, jenom je otázka kdy bude dohráno.. = D timhle tempem to vidím tak za rok. =_(

zatím mám stabilní blue-sci základnu, robůtky a to je tak vše... playtime 6h. =_(
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    kdo dohraje factorio: space age, muze uploadovat svuj konec hry do galaxie slavy: https://factorio.com/galaxy
    da se odkazat i na konkretni hru, tady jsem vybral nejakou nahodnou: https://factorio.com/galaxy/Sulfur%20IV:%20Iota7-7.G7Z6
    kazdy takhle muze mit uploadovanou jen jednu hru.

Co takhle dat do zahlavi tabulku s lidma z nyxu a jejich dohranou hrou?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tak už to všechno sviští, sice se to láduje pomalu, před děsivý nápor koupěchtivých nadšenců, ale to je moc dobře :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    stejně sem v práci.. a doma čeká dítě... nedostanu se k tomu dřív než tak v 9 večer. =_(

ale i tak to chci mít koupený hned co to půjde. = )
    WILL
    WILL --- ---
    WOODMAKER: Kdyby to mělo desítky GB, tak by preorder a preload byl super, ale nákup a stažení máš hotový stejně docela rychle.
    WILL
    WILL --- ---
    Taky jsem nedočkavej, doufal jsem že to přijde v poledne, ale ještě 45 minut.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ja taky. A ne ze by nas to nechali si to koupit predem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam