• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    plus, je to doyt nelogicky, ale vlaky proste ve factoriu neumi couvat - je potreba mit lokomotivu na obou stranach, pokud chces jezdit tam a zpatky.

nektery veci by si holt factorio mohlo vzit z mashinek a nektery naopak mashinky od nej (treba UI)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    a kdyz prejedu s pravym vlakem, uvolni se cesta doprava

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    vlak vzdycky vnima signal po sve prave strane
    signal ukazuje, jestli je za nim volno

JOPS
    JOPS --- ---
    panove, jsem asi uplnej debil :D snazim se zkamaradit s vlakama

obrazek dole

mam dve trasy a tri nadrazi (tohle je zmensena podoba)

prvni vlak jede z bodu AAA do BBB

druhy jezdi z CCC do AAA

jedinou podminku jsem tam dal cca 8 vterin cekani na zastavce.

vubec netusim, jak dat znaceni. Mne prijde, ze to dela strasny picoviny a vlaky mam porad v sobe :D

JOPS
    JOPS --- ---
    WILL: ja kdyz delal tenhle screen, tak jsem si dal ty roboty do inventare a pak to zacalo makat :) pred tim jsem je tam nemel :) diiky moc
    WILL
    WILL --- ---
    JOPS: Jo, ten setup máš správnej, takže roboti by kolem tebe měli všechno postavit. Co se občas může stát je to, že jim utečeš a oni se za tebou vlečou, protože potřebují nabít, a dokud ten jeden robot, co má za úkol ti něco postavit není nabitý, tak nic nepostaví.
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: ahaaaa, ja je asi musim mit v inventari co?
    JOPS
    JOPS --- ---
    WILL: dobrej postreh, jak dostanu robota k sobe?

nejsem schopen tam jakehokoliv robota strcit, ale nekdy kolem me ti roboti litali...

WILL
    WILL --- ---
    JOPS: To záleží, jestli máš vlastní roboty v tvém suitu, kteří staví a berou si od tebe z inventáře, nebo jsou to roboti, kteří lítají z roboportů. A ti druzí ti nic z inventáře nevezmou, můžou brát jenom z logistických beden.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a jeste se snazim pochopit, jak funguji ti roboti. Vyrobu jedu ostosest, rozmistuji to vsude, zacinam vyuzivat i ty specialni bedny a jako dobry. Ale proc nekdy si ty roboti vezmou veci z meho inventare a nekdy ne? Treba ted mam planek, kde je cca 12 stroju na zpracovani Uranu a ty voe, proste ani hovno. Z meho inventare si to nevezmou. Nevim proc. Mel jsem pocit, ze to obcas brali...
    SPM
    SPM --- ---
    JOPS: Dej ji do rakety :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JOPS: Rychle zpracovat nez se ti zkazi, strasne smrdi.
    A da se z nich vyrobit spidertron..
    JOPS
    JOPS --- ---
    A jeste jeden dotaz do placu, omylem jsem dronama chytil ryby.

Co s nima k certu mam delat? :D :D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    JOPS: pokud si to dobre pamatuju, jo. Rozjedes multiplayer hru ze savu te singleplayer hry.
    JOPS
    JOPS --- ---
    dotaz na multiiplayer v zakladni verzi hry.

ja muzu pozvat nekoho do sve rozehrane hry?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Hrozne me v te hre prudi, ze musim vsechno delat sam.
    Premyslim o porizeni hostingu s hrou Factoria, treba tady: https://nodecraft.com/games/factorio
    Pokud Vam to pak bude davat smysl, dam komukoli z Vas pristupove udaje a muzete se pripojit a pomoct s rustem tovarny.
    Hru bych nechal vanilkovou, bez extra konfigurace, i kdyz si rad pohravam s myslenkou marathon modu. Ale myslim, ze defaultni nastaveni ma nejlepsi balanc - vzhledem k biterum, velikosti tezist a tak dak.
    Nevidim to jako nejakej sprint k nejakemu dohrati hry.
    Nejake namety, pripominky, nebo treba chute se pridat? Jak byste treba resili sdileni pristupovych udaju ke hre? Dat to k dispozici verejne, nebo kazdemu, kdo bude chtit?
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    WOODMAKER: minuly tyden psali ze s nima prestavaji.. =_(
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Tak dneska uz asi nebudou zadny friday facts :( ... skoncila jim sezona?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    PEDROBEAR: ja taky. Podle me proste drony a zluty, fialovy a bily lahvicky potrebujes uz na Naviusu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Rozhodne se lette podivat na dalsi planety. Dobry napad je vzit si sebou material na nove silo a min prvni raketu at tam nezustanete viset.
    Ja se chystam na Aquilo pro posledni techy ale trochu je na to malo casu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam