• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    .... Achich mam to cely blbe :) ....
    Kaslu na to zas chvili :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    HELIUM: Mas lod co tu cestu da na jistotu. Pravdepodobne mas automatizovanej mall na ostatni(ch) platente(ach). Tak naber co myslis, a hura tam! az tam priletis, zjistits na 100% ze toho pulku nemas, a poslel si raketu pro dalsi zasoby. = )

vem veci na teplo, heatpipes tak 20x vic nez myslis. A pak uz jenom zkoumej. = )
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Vem 4 reaktory a adekvatni mnozstvi prilusenstvi a myslim si ze tam s tim vydrzis dlouho.
    HELIUM
    HELIUM --- ---
    kdyz mluvite o aquilo .. ted se na nej chystam, mam hotovou raketu, ktera to da tama zpatky na otocku bez pozkozeni (buch žehne za rachejte) ... co si ssebou mam zabalit na prvni cestu? je mi jasny par chemiček, asemblery, podavače, ohřejvače, ohřejvaci trubky
    jak na elektriku? solary asi naprd, mam zabalit veci na slozeni jaderky? cim tam mam zacit?
    hraju to uz ponekolikaty, ale vzdycky jsem pred aquilem vymek, neajk z toho mam respekt
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Vy me tu kluci plasite.
    SPM
    SPM --- ---
    IMPROVIZACE: no já si to právě taky říkal, proto mě to udivovalo :-))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IMPROVIZACE: ja uz vystoupil :) hraju to jen po chvilkach. Mel jsem uz driv v planu cely mesto nacpat do beden a znova postavit tak asi uz je cas.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    SPM: Jestli resi jak vubec vystoupit na planete a co si vzit s seobu na vylet tak Aquilo asi jeste chvili logicky nehrozi..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Aquilo nevim.

Budu muset nuvis predelat aby byl automatickej :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SPM: mam vykoumane 4 planety a raketa litala linkove mezi nima...
    SPM
    SPM --- ---
    RAINBOF: i na aquilo? :-) Tam jsem musel tu raketu poměrně dost modifikovat, aby tam doletěla celá. A myslim že jsem musel použít i některý věci z toho, co jsem právě získal na těch předchozích planetách
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SPM: jo doleti. mam vsechny planety a na vsechny doletim sem i tam.
    SPM
    SPM --- ---
    Hlavne vyzkousej jestli tam ta raketa vubec doleti cela :-)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Na novou planetu vem proste a jednoduse vsechno k tomu aby jsi byl schopnej postavit uplne novou mensi infrastrukturu. U kazdy planety mas napsano jaky tam maj ucinnost solarni panely, tak prostredky na vyrobu elektriny zabal podle toho.
    Na Nauvisu je dobry mit automatizaci dostatecnou na to aby jsi byl schopnej tam cokoli dovyrobit a poslat si co potrebujes na novou planetu bez toho aby si ty osobne lital sem a tam.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HEINZZ: hm pistole :) chybela. ted co si vzit na tu planetu :D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    RAINBOF: nevstupujes tlacitkem.jako do.auta/tanku/vlaku musis v GUI toho.sila.dat "letet na plosinu" nebo taknak
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ORBIT:
    ja to zkusil i nahatej a nejde mi vstoupit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RAINBOF: Do rakety letes jako naklad a musi byt prazdna. Na planete pak vystoupis snadno. Bacha abys pak mel jak se dostat na Orbit ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    jak mam vystoupit na planete ? nejak nemuzu vykoumat jak a proc vlastne nastupovat do rakety.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    OLTSKUL: Nojo 😆 prevít se mi to otočilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam