• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    RAINBOF: To jde i jinak? Já tu hru kupoval před mnoha lety přímo na webu Wube a dostal jsem od nich taky steam klíč.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    RAINBOF: a muzes pouzivat steam na hrani se steam kamosema
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    RAINBOF: ulozene hry preziji preinstalovani pocitace a stehovani se mezi pocitacema
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OLTSKUL: jakou vyhodu to ma na steamu ?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    RAINBOF: jak cigara:

IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Fulgora.. vybetonovat a nahazet tam beterie co nejvyssi kvality
    Jsem se schvalne mrknul do posledniho savu. Na fulgore mam 200SPM a neprijde mi to jako nejakej velkej ranec tech baterii. Maj prevazne modrou kvalitu.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    ELIJEN: Dlouhý vedení obvykle dosáhne na další ostrovy
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    Já se těď snažim dosáhnout 60 SPM na Fulgoře a je to celkem oříšek. Zaplnil jsem půlku ostrova bateriema a stejně ve dne docházi energie. Shazovat z orbitu kostky ledu, abych mohl generovat elektřinu ze solid fuel se ukázalo jako nepraktické :D
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HELIUM: Jako uplne vsechno. Mel jsem par lodi co delaly kolecko mezi vsema planetama a mely stalej inventar +/- skoro vseho. Na planetach jsem mel requesty tak aby byla porad zasoba vseho co jsem nechtel/nemohl vyrabet lokalne.
    SPM
    SPM --- ---
    Ja jinak elektriku na zacatek delal z heating towers, ktery jsem tam stejne stavel kvuli ohrevu. Paliva tam je dost, jenom je treba se zbavit toho zasranyho ledu, aby se ten proces nezastavil :-)
    HELIUM
    HELIUM --- ---
    btw, jak resite na glebe modre cipy? pokazdy jsem se na to vyprdnul, a raketa jich proste par doveze a shodi. prislo mi moc komplikovany je tam delat
    HELIUM
    HELIUM --- ---
    TRILOBYTE: jo, diky ... beton me nenapadnul. A dlouhy insertery taky ne,
    Fakt je, ze na glebe jsem cekal jak mamlas, nez se mi otoci lod asi trikrat, nez jsem mel alespon neco co muzu delat ....
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    HELIUM: Pridej beton, budes ho potrebovat pod budovy. Par solaru na roztaveni ledu, abys mel cim krmit elektrarnu. Pumpjack, pumpy, trubky. A hromadu podzemnich pasu (i trubek vlastne). A dlouhy insertery. EM-plants z Fulgory.
    Jo, taky doporucuju tu lod postavit tak 4x, aby se nemusela vracet ta kterou si priletel. A zatimco poleti 2. s tim co si zapomnel prijdes na sest dalsich veci co ti chybi... :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    .... Achich mam to cely blbe :) ....
    Kaslu na to zas chvili :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    HELIUM: Mas lod co tu cestu da na jistotu. Pravdepodobne mas automatizovanej mall na ostatni(ch) platente(ach). Tak naber co myslis, a hura tam! az tam priletis, zjistits na 100% ze toho pulku nemas, a poslel si raketu pro dalsi zasoby. = )

vem veci na teplo, heatpipes tak 20x vic nez myslis. A pak uz jenom zkoumej. = )
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Vem 4 reaktory a adekvatni mnozstvi prilusenstvi a myslim si ze tam s tim vydrzis dlouho.
    HELIUM
    HELIUM --- ---
    kdyz mluvite o aquilo .. ted se na nej chystam, mam hotovou raketu, ktera to da tama zpatky na otocku bez pozkozeni (buch žehne za rachejte) ... co si ssebou mam zabalit na prvni cestu? je mi jasny par chemiček, asemblery, podavače, ohřejvače, ohřejvaci trubky
    jak na elektriku? solary asi naprd, mam zabalit veci na slozeni jaderky? cim tam mam zacit?
    hraju to uz ponekolikaty, ale vzdycky jsem pred aquilem vymek, neajk z toho mam respekt
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Vy me tu kluci plasite.
    SPM
    SPM --- ---
    IMPROVIZACE: no já si to právě taky říkal, proto mě to udivovalo :-))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IMPROVIZACE: ja uz vystoupil :) hraju to jen po chvilkach. Mel jsem uz driv v planu cely mesto nacpat do beden a znova postavit tak asi uz je cas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam