• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Here's How SpaceX's Orbital Plans are Turning into Reality | Starship Update (Narrated)
    https://www.youtube.com/watch?v=iyUQ8ql4GaQ&ab_channel=NASASpaceflight
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Starbase Launch Tower enters Mechazilla installation phase - NASASpaceFlight.com
    https://www.nasaspaceflight.com/2021/08/starbase-update-aug-2021/
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    skor taka kuriozita ale aj takto moze dojst k zhoreniu tesly :)

Tesla Model X frozen lake mystery gets solved, and the truth is stranger than fiction
    https://www.teslarati.com/tesla-model-x-frozen-lake-mystery-fire-solved/
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    The GSE test tank has left the suborbital launch site and is heading back to the production site.

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAERO: já fakt podezřívám SpaceX, že provozují crowdsourcing, že ty komentáře čtou a nejzajímavější podněty pak realizujou :-) (akorát můj koncept třístupňové BFR přehlédli... když vidím ty kachlíky na Starship, tak si říkám, že jsem měl víc komentovat pod Elonovými twíty...)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    TOXICMAN: TOHLE SE NEOMRZI!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Confirmed contact and capture of the @SpaceX #Dragon cargo vehicle at 10:30am ET this morning while traveling over western Australia.
    PER2
    PER2 --- ---
    LEGI
    LEGI --- ---
    BLACKHEAD: myslím, že rozhodující bylo jeho setkání s Cimrmanem
    KAERO
    KAERO --- ---
    XCHAOS: vsechny ty animace byly vytvoreny nekym mimo spacex. a musk se k tomu vyjadroval stylem "pretty close", coz doopravdy muze znamenat skoro cokoliv...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    (On totiž Eiffel měl spousta dílčích nápadů, které přesně toho Muska připomínají...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TOXICMAN: na mě to tak trochu působí, sorry :-) (na všech animacích byl jeřáb, takže podle mě měli přechodné období, kdy měli i mechazillu, i jeřáb... ale nevím :-) samozřejmě, že tankový pásy jsou daleko víc cool... asi ho to napadlo když se koukal na pásy toho jeřábu, že by to šlo obrátit vzhůru nohama, kdo ví :-)

Viděl jsem náhodou (na TV moc nekoukám) včera dokument o Eiffelovi a je to marný... Elon je určitě nejen další Koroljev a Von Braun, ale je to především další Eiffel. A je docela možný, že základna (byť spíše stála vědecká, ve stulu Antarktidy, a ne "kolonie") na Marsu fakt bude jeho Eiffelovka....
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KAERO: Muskovo umeni je v tom, ze najde nekoho, kdo nevi ze to nejde!
    KAERO
    KAERO --- ---
    MRAKY: a opravdove umeni je ve vyfiltrovani tech aspon trochu rozumnych napadu od uplnych blbosti :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    XCHAOS: vysvetleni je jednoduche. Muskuv tym ma vyvoj postaveny castecne na simulacich v kerbalu a sledovani ruznych napadu na siti :D
    KULA
    KULA --- ---
    TOXICMAN: Ale napadlo ho to určitě dřív...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    XCHAOS: jasně, určitě to vůbec nepromysleli a začali jenom tak svařovat trubky... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TOXICMAN: tohle působí dojmem, že ho to za pochodu napadlo v ten moment, kdy si tu otázku přečetl :-) ale jako cool, no. Jen mi zajímá, jestli Mechazilla bude i schopná absrbovat zbylou energii při dosednutí... když jsem o tom před tím rokem blouznil já (dřív než to Elon zveřejnil), tak jsem měl na mysli spíš nějaký systém odstupňovaných protizávaží, aby rychlost zachycení mohla být nenulová...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam