KOUDY: Plosimtebe sislat na me opravdu nemusis. Tim jses jako zvyklej si zjednavat respekt nebo co? lol
Promin, ale pusobis jako clovek, se kterym nema smysl zkouset debatovat. Evidentne nemas moc informaci a nahrazujes je nejakou svoji dojmologii. Urcite mas velky ego a sebevedomi, ale bylo by dobry si uvedomit, ze tvoje nazory se automaticky nerovnaji realite.
1) Evidentne sis to ani neroklikl, netusis, kdo ten clovek je ani jak ten algoritmus funguje, ale mas jasno.
2) Ja Twitter leta pouzivam a vim, jak je super. O to vic me mrzi kam pod Muskem smeruje. Skoro vsichni z moji hlavni bubliny uz maji minimalne zalozeny Mastodon.
Vsechno dalsi, co jsi napsal, ukazuje jak malo mas informaci (resp. je asi cerpas hlavne primo od Muska). Jak jsi treba prisel na ten narust uzivatelu? Nepribyli nahodou i inzerenti? wtf?
Twitter may have lost more than a million users since Elon Musk took over | MIT Technology Reviewhttps://www.technologyreview.com/2022/11/03/1062752/twitter-may-have-lost-more-than-a-million-users-since-elon-musk-took-over/Se stejnou lehkosti mi pak vkladas do ust neco, co jsem nikdy ani naznakem netvrdil (rikam, ze bych to udelal lip nez nejbohatsi clovek sveta) a jako nefanboy vis, ze Musk za deset/patnact let dostane lidi na Mars. Hyperloop bude pristi rok?
Nechme toho, jestli te netrklo jeho pokrytectvi, malost (k smrti urazen parody ucty, Ukrajinci, zachranarem, co nepouzil jeho miniponorku), podpora MAGA blaznu, jeho vysinutej longtermismus a podpora Ruska za fasadou multipolarismu, tak mu holt budes uz vzdycky verit no. Pridej si rovnou Dorseyho a Thiela - treba zjistis, jaky maji ty lidi, kterych bys chtel tisice nazory na usporadani sveta...