• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: "Takze ti ten hon na deti a majetek bohatejch ci slavnejch lidi prijde normalni jo"
    nevim z ceho jsi tohle vydedukoval, ale kvalitni investigace

    mne jsou vsichni slavny, milionari, miliardari etc uplne urkadeny ... vzorec je jednoduchej, cim si bohatsi a slavnejsi, tim vetsi podstupujes riziko, simple as that ... at si za ty prachy koupi treba patej jet a lita s nima nahodne ... jeho vyjadreni, ze to banovat nebude a pak to teda za tri tydny zabanoval zpusobilo jen to, ze se to rozmazlo a ted asi jen pul planety vi, ze si na netu najde kde elonuv jet zrovna je(a nepotrebuje k tomu ani twitter), tolik k jeho bezpecnosti

    kdybych byl ujetej magor co chce elona vodkradlovat, tak si koupim v americe utocnou pusku a pockam par dni na nejakym miste kde se elon casto vyskytuje a nepotrebuju sledovat, kde se nachazi jeho soukormy letadlo, stacej mi jeho tweety
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    XCHAOS:
    MSN
    https://www.msn.com/en-us/money/news/bernard-arnault-what-you-should-know-about-the-european-luxury-mogul-who-has-overtaken-elon-musk-as-worlds-richest-person/ar-AA15gYeN
    Bernard Arnault: What You Should Know About The European Luxury Mogul Who Has Overtaken Elon Musk As World's Richest Person
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    AVATAR: Stejně jako ignorují jeho argumenty, just saying...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Takze ti ten hon na deti a majetek bohatejch ci slavnejch lidi a potreba vedet cim jezdej a kam a kdy vozej kam deti do skoly, nebo kterym letadlem a kam prijde normalni jo?
    AVATAR: Ja neobhajuju primo elona. Bavim se obecne. Psal jsem tu i treba o arnautovi, coz je aktualne nejbohatsi clovek sveta. Pokud ti to pripada trapny, tak to necti, nebo nereaguj, nebo ignore. Mas tri jednoduchy moznosti :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    AVATAR: jake argumenty? jeste jsem zadny nevidel. Jenom, ze neco je "emo", ze neco je "snobske" atp.
    Ja mam pocit, ze se najednou karta otocila a z KOUDYho je razem celkem chapajici bytost, zatimco ostatni dost tapou.
    Clovek nemusi byt miliardar, aby mu denne chodily vyhruzky i na detech, sikana ve skole, nebo aby jako dospely skoncil nekde v kozelci v kufru auta.
    Osobni bezpecnost, zabezpeceni rodiny a majetku je priorita cislo 1 pro kazdeho, kdo nekdy v zivote potkal nasilnickeho kretena.
    Kdo na socialni site postuje, kde prave je, je u mne nekompromisne naivni imbecil. Nedej boze, aby tam sverejnovali fotky svych deti.
    Ze tyto to chce Musk castecne omezit je jenom dobre.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AVATAR: Na druhou stranu není to tak dlouho co se sem o něm nesmělo napsat nic negativního jinak se to na člověka sesypali jak stádo vos:)) takže ono je to občas.... Těžký:)
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: a pro elona se nic nezmenilo, protoze ten ucet je porad aktvni, jen jinde, kdokoliv kdo bude chtit elonovi ubizit si to letadlo najde .. mozna bude jen stacit pockat nekde u starbase dva dny
    KOUDY: jo najednou kdyz jde o elonovu rodinu, tak to razem takova sranda neni, mozna bysme si z toho mohli udelat nejaky memy, jako kdyz se smal elon treba tomuhle: "Paul Pelosi, husband of US House speaker Nancy Pelosi, was attacked with a hammer at their California home on Friday. The attacker, identified by authorities as David DePape, allegedly said “Where is Nancy?” - Musk responded by tweeting that “there is a tiny possibility there might be more to this story than meets the eye,” and shared a link to a post that presented an unfounded conspiracy theory on the hammer attack, the Times reported. This conspiracy post was in the Santa Monica Observer, which the Times described as being “notorious for publishing false news”.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Zacina byt dost trapny, jak ho obhajujes a ignorujes vsechny argumenty, co ti tu lidi pisou. Just sayin...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Ano. Uz se to tu resilo. Jen blbec nemeni sve nazory. Kdyz ti nejakej stalker zablokuje auto ve kterem jede tvoje dite, tak zmenis logicky nazor na vsechny stalkery.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: elonovo slovo je asi jako tears in the rain

    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SPLNYX: Musk shortuje! :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Elon uz typkovi kterej stalkoval jeho letadlo a sdilel to na twitteru psal, ze mu to vadi a ze je to pro nej i jeho rodinu security problem a ze mu da 5000 dolaru, kdyz to prestane delat a typek mu odpovedel, at mu da 50 tisic dolaru..aka klasicky vydirani. Takze to skoncilo tak, ze typek ma za stalkovani elonova letadla zabannovanej ucet a nula dolaru no..Za me v poradku..:)
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: chapu ;) "stalker" pronasleduje elonovo auto, protoze si myslel, ze je v nem elon (byl v nem syn) a proto pak zrusil ucet typkovi, kterej sleduje private jety (a nikdy driv fanousci elona urcite nesledovali, nebo kodkoliv, kdo chtel udelat fotky treba -> ted to budou vsechno stalkeri, co ho chteji vykuchat urcite)

    meanwhile elon

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: pak uz nikde

    V reakci na kauzu Arnault v říjnu uvedl, že LVMH se svého soukromého letadla zbavila. „Díky všem těmto příběhům jsme se rozhodli naše letadlo prodat,“ řekl v rádiu Classique, které rovněž patří pod křídla LVMH. „Výsledkem je, že teď nikdo nevidí, kam jezdím, protože když používám soukromá letadla, tak si je pronajímám,“ dodal podnikatel.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: a kde je pak problém?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: Vsak treba dopadne jako Arnaut a letadla si bude pronajimat aby nikdo nevedel ve kterem a kam prave leti.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: tak ať nelítá děti do školky. Nebo litá něčím jiným.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Ne, protoze to vetsinou dava az zpetne. Pokud vim, tak nefoti jak zrovna vzleta letadlem, nebo jak prave veze deti do skolky apod. Chapu, ze se v CR tenhle nazor asi nenosi, ale podle me fakt lidem neni nic do toho, co zrovna nejakej miliardar nebo herec dela a nechapu tu potrebu lidi stalkovat znamou herecku, jak vede svoji dceru do skoly nebo muskovu rodinu apod. Nejsou to politici nami voleni a placeni z nasich penez, takze naprosto chapu a ctim jejich pravo na soukromi. Plno deti znamejch lidi ci miliardaru bylo v minulosti uneseno..vydirano atp..Takze nevidim nic spatnyho na tom ze se ty lidi bojej o svoji bezpecnost a nechtej aby je nekdo online trackoval a sdilel to dal tisicum dalsich lidi.
    PES
    PES --- ---
    PER2: Opět, necítíte rozdíl mezi tím co na sebe "vyžblebtá" sám a permanentním cizím sledováním+vytrubováním do světa?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SUMAC: pořád si ale myslím, že je to nějaký rafinovaný tah, jak znovuovládnout některou z už jen částečně svých firem (nejspíš právě tu Teslu) a nebo proměnit Twitter ve spoustu cashe ... a nebo zkrátka nevíme, spoustu věcí si můžeme jen domýšlet.

    Každopádně by mi nepřekvapilo, kdyby něco z toho, co dělá, dělal fakt jen kvůli tomu, aby mohl dělat to, co doopravdy chce. Na což potřebuje peněz zdaleka nejvíc...

    Jinak BTW ten propad akcií Tesly už pocítil:
    Nejbohatším člověkem světa je poprvé Evropan, Francouz Arnault | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/bloomberg-nejbohatsim-clovekem-sveta-je-poprve-evropan-francouz-arnault/2298668
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam