• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    E2E4: nereaguj utocne a opozicne na kazdej muj prispevek a nesmyslny diskuze nebudou. Jednoduchy :). Ja treba ve feedu zadny dezinfo od nikoho nemam..:)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOUDY: já ale nejsem žádný tým, který by Elonovi věřil nebo nevěřil.

    ostatně, si přečti co jsem o tom psal od začátku (tldr projeví se až čase, jestli vůbec)

    zvýšenýho množství dezinfa sis nevšiml.. hm, z mého oboru přestali řešit covid dezinfo a teď mám v reakcích na seriózní virology antivax výkřiky, dokonce jedna prominentní virolozka z Twitteru opravdu odešla.. hm, ale zato sis všiml, že timeline je teď 10x rychlejší .. a tos měřil jak přesně?

    každopádně vidím na Twitteru i změny k lepšímu, a to dokonce díky elonovymu mikromanagementu - v UI appky zviditelnění bookmarks (dobrý pro uživatele) a feedu For you (dobrý pro platformu, zlý pro uživatele, zasekne se na nesmyslech a eztremech).

    ale nehorší dopad Elonovo koupě Twitteru jsou stejně moje nesmyslné debaty s tebou, které k ničemu nevedou, takže fakt tohle Elon neudělal dobře! :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    AVATAR: Ja jen nabizel jinou hypotezu. O co doopravdy Elonovi tim tweetem jde nejspis nevim ani ja, ani ty, ani nikdo jiny v tehle diskuzi. Jestli se ti hypoteza nelibi, fajn, nemam s tim problem.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KAERO: jak neco? Vsak tam pise jasne co testuje. Jestli tomu nerozumis, tak jsem ti to prelozil v predchozim postu. Nechces se na to vykaslat a prestat mi vysvetlovat, ze taky nevis o co jde?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    E2E4: ale jasne ze pripoustim. Uz jsem ti to psal asi ctyrikrat. Ty ses tym “elon koupil v rijnu twitter a vyhodil pulku lidi, takze vubec neni manazer a twitter fo vanoc skonci” zatimco ja jsem tym “elon koupil ztratovou firmu, ktera i se tretinou zamestnancu funguje naprosto v pohode, pridavaj se novy featyry apod”..zadnyho zvysenyho mnozstvi dezinfa jsem si nevsiml..kdyz nekdo porusil pravidla tak letel stejne jako predtim..treba kayne west apod..takze ja si ani po skoro ctyrech mesicich od koupe nevsimam toho, ze by twitter umiral nebo 100 milionu lidi nekam odeslo atp.
    KAERO
    KAERO --- ---
    AVATAR: Elon neco testuje. V tom tweetu je slovo 'test', viz ONDRA_99.
    Jestli to je novinka nebo ne netusim, ale ziskal jsem dojem ze debata je o smysluplnosti testu co Elon provedl. Ja nabizim hypotezu ze smysluplne testy mohli udelat jinymi zpusoby a driv, a ted Elon jen dela reklamu, cemukoliv reklamu chce delat.
    Ale co ja vim, treba se tu hadate kolik muze stat andelu na spicce jehly, a o tom ja nic nevim.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAERO: no, Elon nedělá nesmysly, a už vůbec není rozmazlené dítě které dostalo moc a bohatství a může si dělat cokoliv..

    ve skutečnosti jsme to jen nepochopili, že to byla vlastně reklama, nebo sranda, nebo ohrožení jeho bezpečnosti, nebo boj za svobodu slova..

    prostě na Elona nemáme a jeho velikost smysly nepochopíme, můžeme mít jen silnou viru, že je geniální.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KAERO: jakou novinku? Hodnotime tu (ne)smyslnost jeho utweetnuti, kdy pise, ze chce porovnat, jestli si precte vic lidi jeho zpravy na verejnym profilu, nebo privatnim.

    Coz jsem nechapal, protoze vysledek by mel byt jasnej a chtel vedet, jestli nekdo nevi, co tim jako mysli. No a odpovedel Koudy, kterej sice nevi, ale elon je buh.
    KAERO
    KAERO --- ---
    A kdo z nas vi, zda uz tu twitterovou novinku netestuji klidne uz mesic vsema klasickyma metodama jak to ma byt? Co kdyz Elon ted dela jen aktivni reklamni kampan? Ja jen ze ta debata 'takhle se to prece nedela' je zalozena na predpokladech ktere nejspis nikdo tady nezna.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOUDY: ja zpochybňuju jen prdy který vnímám jako nesmysly, je možné, že se mýlím a ještě víc je možné že na tom nebude nakonec vůbec záležet.

    akorát ty tu možnost, že Elon dělá něco blbě vůbec nepřipouštís. a to i tváří v tvář důkazům (třeba free speech vs banning)

    a takový to "no ale o X si Y myslel, že to je nesmysl a nakonec nebyl, nebo na tom nezáleželo a i tak to byl úspěch, takže tím pádem žádný věci který vypadají jako nesmysl nesmysl nejsou". srsly?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: mno, to bude tím, že orbitální mechanice se věnuje tak jeden člověk z milionu, ale SW/testování čtvrtka nyxu, a už si zažili, jak testování na produkci zařídí veselý časy půlce firmy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    E2E4: Ale ty nevis jestli jsou nesmyslny. To je jen tvoje aktualni dojmologie. Pro plno lidi bylo nesmyslny ze budou prvni stupne raket pristavat zpet na zemi nebo ze bude nekdy nejakej hyperloop nebo ze budou solary vypadat jako tasky..etc :)..Elon urcite plno veci nedela a neudelal dobre, ale zpochybnovat kazdej jeho prd, kdyz nevidis to hovno, ktery je teprv na ceste..mi prijde takovy cechackovsky no :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOUDY: jde o to ze ty jeho prdy jsou casto uplne nesmysly, ovsem kdyz je udela Elon tak jde logika stranou, protoze Elon to proste dela vsechno dobre a kdyz ne tak co je ti do toho, vis o tom hovno, tys rakety do vesmiru nevyslal, sachmat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRAZY_IVAN: A ty mas statnice z TESTu nebo co?! :)...Tady je proste srandovni, jak urcita skupina lidi furt musi rejpat do jakyhokoliv prdu, kterej Elon vypusti..ikdyz vubec nechapou proc to udelal :D
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Přesně takhle jsme to dělali na jednom projektu... postli jsme do živého webu pěkně post (mezi ostatní uživatelské) s velkým nápisem TEST (i když už bylo otestováno a stačilo jenom oznámit novou funkci v novinkách) ... a jak to lidi zajímalo! A v komentářích se ptali co to bude, co to je. Co to umí. :))
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    AVATAR: jasny, ja myslim, ze si tu vsichni rozumnej, jen se musi udrzovat kontinualni flame kolem osoby elona :))
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jenom aby bylo jasno - testovani neceho v produkci neni zadnej uzasnej Elonovo napad. Driv se to delalo naprosto bezne a v mensich firmach se to mozna deje i dodnes. Je urcity duvod proc je to v kazde pricetne firme zakazany, a neni to proto ze by se malo bali experimentovat (jako Elon)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SHEFIK: to prirovnani vzniklo na zaklade postu, na ktery odpovidam :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    testuju funkci, jé věděli jste o tom, že tuhle funkci máme? tak teď už to víte, pls debatujte o tom!

    HURR DURR ELON PRIVÁTNÍ ÚČET, PODÍVEJTE, TWITTER TWITTER!!! POTOPA!!! BĚŽTE NA TWITTER SE PODÍVAT!! METODOLOGIE!!! :D
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ježiš, prostě chce zviditelnit nějakou funkci, nehledal bych na tom něco deep... a jak lidi šílej zase a píšou o tom a debatujou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam