• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    PES
    PES --- ---
    SATAI: ... a kdo je teď za blbce ;-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Musk locks his Twitter account to personally test reported malfunction | Ars Technica
    https://arstechnica.com/gadgets/2023/02/musk-goes-private-on-twitter-to-test-if-locked-tweets-get-more-views/
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    JONAS3: za úspěch budu považovat úspěšné oddělení boosteru ;)
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: x com, co ho chtěl mít na NT, než to Thiel dal dokopy?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OTAVA: proto jsem psal vetsina. Spravne tu nekdo napsal, ze je dobre, kdyz se CEO akticne zapojuje do testovani produktu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KOUDY: me programování docela dobře živí, tohle bych si vyprosil.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prosimvas Elon spoluzalozil treba x.com, ktera se pak prejmenovala na paypal. Vi jak programovat, testovat produkty a testoval je uz v dobe, kdy vetsina z nas chodila teprve na zakladku. Jen si na svem uctu, kterej sleduje 100m lidi zkousi zmeny v algu twitteru, ty zmeny samozrejme zkousej programatori twitteru uz dele a na vice test subjektech. Neni to vec, ktera by vznikla vcera a testoval ji jen elon a nikdo jinej proboha..vetsina z vas tu jste tak max samozvani programatori z wishe se statnicemi z metodologie a proto tu furt resite podobny blbosti..Elon fakt neni tupec, kterej by neustale nevedel co dela..radsi zas hazejte nejaky fotky raket. Dneska uz jsem se tu nasmal dost :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Elon si dveřmi Tesly přibouchne končetinu a zpřeráží si při tom prsty.

    Fanboyz: "Mistrný gambit."
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DZODZO: no, se development se od inženýrského trooosicku liší, ale nebudu vás zbytečně obtěžovat s realitou :-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    OTAVA: rapid development by failure, vsak tak funguje aj spacex :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Tesla tells investors it’s being investigated by the Justice Department | Ars Technica
    https://arstechnica.com/cars/2023/01/tesla-confirms-justice-department-investigation-into-autopilot/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    Ex-Twitter Workers Puzzle Over Elon Musk’s Abandoned Laptops | WIRED
    https://www.wired.com/story/ex-twitter-workers-puzzle-over-elon-musks-abandoned-laptops/
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MIKE23: Tak pořád je testování prototypu, neříkal bych tomu úplně let. Starship (starší prototypy) letěla a přistála, takže ano. Booster ne. Někde Elon psal, že šance na úspěch tohoto testu je někde kole 30%, jestli mě paměť neklame. A když přeskočíš sračky o TW (zúčastnění jistě prominou), tak je tu tapeta o letu, kdy za úspěch je považováno, že jak Starship, tak booster, sebou plácnou do vod Mexického zálivu.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    PES: letělo snad Elonovi něco hned napoprvé? Pokrok si žádá oběti, takže věřím, že jednou poletí a přistane. První pokus je zatím opravdu jen pokus.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    E2E4: nereaguj utocne a opozicne na kazdej muj prispevek a nesmyslny diskuze nebudou. Jednoduchy :). Ja treba ve feedu zadny dezinfo od nikoho nemam..:)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOUDY: já ale nejsem žádný tým, který by Elonovi věřil nebo nevěřil.

    ostatně, si přečti co jsem o tom psal od začátku (tldr projeví se až čase, jestli vůbec)

    zvýšenýho množství dezinfa sis nevšiml.. hm, z mého oboru přestali řešit covid dezinfo a teď mám v reakcích na seriózní virology antivax výkřiky, dokonce jedna prominentní virolozka z Twitteru opravdu odešla.. hm, ale zato sis všiml, že timeline je teď 10x rychlejší .. a tos měřil jak přesně?

    každopádně vidím na Twitteru i změny k lepšímu, a to dokonce díky elonovymu mikromanagementu - v UI appky zviditelnění bookmarks (dobrý pro uživatele) a feedu For you (dobrý pro platformu, zlý pro uživatele, zasekne se na nesmyslech a eztremech).

    ale nehorší dopad Elonovo koupě Twitteru jsou stejně moje nesmyslné debaty s tebou, které k ničemu nevedou, takže fakt tohle Elon neudělal dobře! :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    AVATAR: Ja jen nabizel jinou hypotezu. O co doopravdy Elonovi tim tweetem jde nejspis nevim ani ja, ani ty, ani nikdo jiny v tehle diskuzi. Jestli se ti hypoteza nelibi, fajn, nemam s tim problem.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KAERO: jak neco? Vsak tam pise jasne co testuje. Jestli tomu nerozumis, tak jsem ti to prelozil v predchozim postu. Nechces se na to vykaslat a prestat mi vysvetlovat, ze taky nevis o co jde?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    E2E4: ale jasne ze pripoustim. Uz jsem ti to psal asi ctyrikrat. Ty ses tym “elon koupil v rijnu twitter a vyhodil pulku lidi, takze vubec neni manazer a twitter fo vanoc skonci” zatimco ja jsem tym “elon koupil ztratovou firmu, ktera i se tretinou zamestnancu funguje naprosto v pohode, pridavaj se novy featyry apod”..zadnyho zvysenyho mnozstvi dezinfa jsem si nevsiml..kdyz nekdo porusil pravidla tak letel stejne jako predtim..treba kayne west apod..takze ja si ani po skoro ctyrech mesicich od koupe nevsimam toho, ze by twitter umiral nebo 100 milionu lidi nekam odeslo atp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam