• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KERRAY: recall as in auto sa ti cez noc v garazi updatne na novu verziu software, takze s nim nemusis jazdit nikam do servisu?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    PER2
    PER2 --- ---
    SpaceX (@SpaceX)
    Targeting Friday, February 17 at 11:12 a.m. PT for a Falcon 9 launch of 51 Starlink satellites to low-Earth orbit from SLC-4E in California


    E2E4: lidi, co maji problem s chapanim faktu, je nejlepsi ignorovat, cancel culture na ne
    a lidi s nejakou neochvejnou virou je nejlepsi vyuzit/zneuzit, tak jak to chytry lidi delaji uz po tisice let
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOUDY: QED.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    E2E4: Ja vim. Znam plno takovejch kovidovejch hlasatelu, kteri hlasali tu jedinou pravdu a ted se postupem casu ukazuje v kolika vecech se zmylili..Samozrejme zadny uznani chyby nebo omluva od nich neprichazi. S Elonem je to to samy. Plno lidi tu hlasalo, ze s polovinou zamestnancu nemuze Twitter fungovat a ze ho za pul roku Elon proda za desetinu kupni ceny apod..Nic z toho se nedeje..

    Face masks made ‘little to no difference’ in preventing COVID: study
    https://nypost.com/2023/02/14/face-masks-made-little-to-no-difference-in-preventing-covid-study/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: :))))))))))))) trvalo to patnáct+ let, ale Koudy konečně narazil na auditko, kde je někdo větší kolovrátek než on a teď ochutnává vlastní medicínu
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    E2E4: viru raciem nevyvratis, dokonce ani faktama. brexit je to samy jako covid, poslalo to zivoty lidi do haje, ale ti proste verej tomu, ze je to jinak a nejake fakta nebo rozum nepotrebujou.

    s virou se neda nic delat. pokud nekdo necemu veri a verit tomu chce, tak tam mozek ani vjemy nemaji smysl. jde o emoce a emoce jde vyrazit jedine silnejsima emocema.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    asi byla chyba dát si Elona do ignore :)

    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOUDY: jj, diky, ale to znam z doby covidu:

    Je neuveritelny, co si lidi dokazou vymyslet, jak dokazou prekroutit logiku, selektivne interpretovat cisla atd, jen aby se jim nerozbil jejich svetonazor, zalozeny na silne emoci..

    A pro mne je stale velka vyzva prestat se snazit vyvratit viru raciem.

    #kecy
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: už jsi se snažil spojit vodu a olej? Možná bys uspěl spíš s tím než tady ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: Ja se vam tu smeju rad, ale jste jak kolovratci posledni tri mesice no :)..tak vam jen davam takovej feedback k zamysleni :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: nemusis to tu cist, kdyz se ti to nelibi a porad dokola knucet
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: ale však to ti bylo taky vysvětleno - Biden měl původně míň zobrazení, ale poměr lajků měl třeba 60%, kdežto Elon 15%, tak algoritmus začal preferovat Bidenův post. Toto bylo Elonovi vysvětleno a toho člověka co to vysvětlil vyrazil...

    Ale pokud chce člověk kolem sebe pouze yes-many tak dobře mu tak :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    E2E4: Ano bavil jsem se o engagementu, protoze je to v tom puvodnim clanku od the verge. Maj to ale blbe a spravne je ten view count, kteremu se rika impressions..Proto jsem to pak rozporoval. V Guardianu a jinde uz to maj treba dobre.

    A tweet from Joe Biden got triple the impressions than Musk’s game time post, sending engineers scrambling to boost their boss - https://www.theguardian.com/technology/2023/feb/15/elon-musk-changes-twitter-algorithm-super-bowl-slump-report

    What are impressions on social media?
    Impressions help measure the number of people who have seen a post, even if they didn't click, comment, or otherwise engage with that post. They are a particularly important metric on Twitter, Facebook, Instagram, and LinkedIn.

    Proto to Elon na zkousku boostnul, aby se jeho tweety zobrazovaly vic lidem.

    a to ze tu do nej kopete kvuli kazdy picovine uz zacina bejt uprimne trochu nuda. Miliardar Bezos si koupil noviny, tak si tam pise co chce..Dalsi miliardar Elon si koupil socialni sit..Tak si s ni dela co chce. Pokud se vam to nelibi, tak ty noviny nemusite cist nebo na ty socialni siti bejt nebo si muzete Elona bloknout a je to vyreseny. Nemusi se tu resit kazdej den ze vyhodil dalsich pet lidi, kteri nedelali svoji praci dobre nebo ze chce vyhnat z twitteru zbytecny boty nebo ze ho sere kdyz nekdo ohrozuje jeho rodinu nebo ze nekdo stalkuje kam lita..blabla..kazdej den tu kvuli necemu fnukate.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOUDY: za me spíš jde o to, ze tvrdis věci, který jsou snadno vyvratitelný, někdy zas nerozumíš základním konceptům (engagement není pocet zobrazení, jak se dělá testing softwaru nebo statistika)

    ovšem když někdo poukaze na zjevný bizar, porušení slibu, rozpor mezi slovy a činy (free speech ovšem osobní cenzura) nedůvěru k jeho dobrým úmyslům, vykládas si to jako kopání do chudinky druhýho nejbohatšího člověka na světě nebo na tebe osobně..
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SITH: i pokud to bylo pouze do Musk Foundation, tak to je jako problém? asi těžko si to zase vybere zpátky

    The Musk Foundation distributed about $160 million to nonprofits in 2021, per Bloomberg.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tyvole ctvrtina ceny twitteru jen na danich..To je masakr.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    SITH: yup. nejjednodušší způsob jak v severní Americe neplatit daně.
    SITH
    SITH --- ---
    TOXICMAN: á pane fanoušku, na to se musíš zeptat svého Elona, kam to poslal. Očividně nechce aby to někdo věděl.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SITH: á, vidím odborník přispěchal, tak tedy mi pověz co se s těmi akciemi stalo? koupil si za ně další jachty a ostrovy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam