• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Začala instalace finálního opláštění OLM

    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    PES
    PES --- ---
    MAKROUSEK: To se o "Přátelství se Sovětským svazem navěky/navždy" tvrdilo také (a teď jsme na seznamu nepřátelských zemí)...
    ...stejně jako o "Dočasnosti přítomnosti sovětských (a spřátelených) armád" (etalon dočasnosti "jeden Furt" se ukázal v praxi jako 23 let).

    Z moderní doby - SkyLink měl být také "navždy zadarmo"...

    Prostě ten socialismus (potažmo komunismus) v jakkoliv skryté formě netrvá nikdy věčně.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Tak moment, nerikal Zuckerberg, ze Facebook bude navzdy zadarmo? To je pekne navzdy :-)))
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: Ten "modrý mor" se nějak šíří skoro jako CoViD ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ehm :))


    Mark Zuckerberg
    4h

    Good morning and new product announcement: this week we're starting to roll out Meta Verified -- a subscription service that lets you verify your account with a government ID, get a blue badge, get extra impersonation protection against accounts claiming to be you, and get direct access to customer support. This new feature is about increasing authenticity and security across our services. Meta Verified starts at $11.99 / month on web or $14.99 / month on iOS. We'll be rolling out in Australia and New Zealand this week and more countries soon.
    LEGI
    LEGI --- ---
    PER2: na Boca Chica mě vlastně nejvíc fascinuje, jak tam všechno vypadá jak na Divokým západě/při zlatý horečce, jen verze 21. století.

    prostě tam nasereš různý papundeklový domy, místo koní jezdíš pick-upama a místo ropy/zlata řešíš rakety. ale přijde mi, že ten feeling bude podobnej.

    a místo indiánů tě otravuje FAA
    PER2
    PER2 --- ---
    tady bude stejne zajimavy sledovat jak se poperou casem se stoupajici vodou (na mysl prichazi bladerunner walls tema)

    PER2
    PER2 --- ---
    jesti ono to spis nebude o lidech, kdo dela hovno v praci, bude delat hovno i doma naopak
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: na výkonnostní studie kašlu, ty ukazujou spíš, jak se s tím porvala daná firma než cokoliv jiného. Mě sobecky zajímá, jak se posune můj oborovej standard, a co sem viděl posledních pár náborů, tak HO přišel na pretřes okamžitě, a i ty teoretický dva dny v kanclu tejdně byly pro dobrou půlku zájemců showstopper, a to je šéf hned uklidňoval, že se to nějak dohodne a zařídí.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Ja teda bydlim sam a moc se ve volnym casu nesocializuju, takze po par tydnech mi na HO zacne hrabat a rad jdu do prace mezi lidi :D
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: nase firma podporuje 100% homeoffice a budeme se stehovat do mensich prostor (4 pronajimane budovy do jedne vlastni), cimz se usetri hodne penez dlouhodobe
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Uz jsme to tu resili..Jsou studie ktery rikaj ze homeoffice produktivite prospiva a ze domaci prostredi znamena ze lidi makaj i treba vecer protoze jim nevadi bejt u kompu a jsou zas studie ktery rikaj ze lidi na HO jsou efektivni treba na 30% toho co by byli kdyby makali v kanclu. Urcite je do bodoucna nejakej HO cesta, ale fakt znam firmy kde jsou lidi na HO treba uz tri roky a do toho kanclu se nikomu z nich nechce no.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: na tohle jsem zvědavej, minimálně v našem korporátu je proti tomu strašlivej odboj. Máme klasický opespacy, od kovidu se je snažej předělat na jakoževíctrendy sdílený místa, ale nepřekvapivě se ovečky zpátky do jzd nehrnou. A to myslím splňuje koudyho myšlenku o línejch a marnejch ajťákách do puntíku. Pár výhrůžek, že minimálně tři dny v kanclu proběhlo, a momentálně jsme na tom tak, že se sejdeme jednou za dva tejdny, a každej , kdo slíbil, že dojde aspoň dvakrát za tejden dostane svý vlastní nesdílený místo. Z třiceti kolegů sme se přihlásili tři a jeden odpad po čtrnácti dnech.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zpátky do kanceláří. Po Muskovi zkracuje zaměstnancům home office také Jeff Bezos | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://byznys.hn.cz/c1-67174140-zpatky-do-kancelari-po-muskovi-zkracuje-zamestnancum-home-office-take-jeff-bezos?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: sms proboha nee.

    https://twitter.com/elonmusk/status/1627059645293670401
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    XCHAOS: to si pletes s nakou jinou spolecnosti. Asi googlem, ten rad zarezava projekty :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JIMIQ: aniž bych chtěl hájit nějaké odporné miliardářské oligarch\y, že :-) od kterých je nutné mít správný třídní odstup z níže uvedených důvodů :-) tak bych přád všem, kdo skuhrají, jaká je to hrůza, že Twitter koupil Elon a zavřel tam jim školní jídelnu, aby se na chvíli zamysleli, jak by to vypadalo, kdyby Twitter koupil Microsoft (hint: do půl roku by to celé zrušil a donutil by nás všechny zaplatit si za používání Microsoft Teams :-)
    PES
    PES --- ---
    In a July 2022 report about account security, Twitter said that only 2.6 percent of its active users have any type of two-factor authentication enabled. Of those users, nearly 75 percent were using the SMS version. Almost 29 percent were using authenticator apps and less than 1 percent had added a physical authentication key.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam