• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: takze nic.

    A jasne, jsou to jen my domnenky. Zalozeny na tom, ze to probehlo pote, co telefonoval s putinem (sic!), nacez doporucoval ukrajine vzdat se svyho uzemi, nacez zacal opakovat ruskou propagandu, nacez omezil funkcnost starlinku na ukrajine.

    Ale to je vsechno jen shoda nahod a neda se z toho nic vyvozovat. Ok.

    Diky za odpoved :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Tak nikde neni psano, ze za to muze Elon a ze je to na jeho prikaz ne? To jsou zas jen nejaky tvoje vycucany domnenky kdy je pro tebe spatnej kazdej jeho prd, ikdyz v mistnosti smrdi uplne nekdo jinej. Psal jsem, ze mi to prijde jako picovina, ale to je tim, ze jsem cech a vetsina rusaku jsou pro me okupacni zmrdi. Zvlast kdyz vim jakou s tim narodem mame minulost. Na druhou stranu valka v jemenu mi je treba zase naprosto u prdele a tak nejak se musime smirit s tim, ze pro vetsinu amiku je ta valka na ukrajine asi to same jako pro nas valka v jemenu a twitter je americka spolecnost. Dale si zas musime trochu nalejt cisteho vina a priznat si, ze plno falesnyho infa a lzivy propagandy bylo na twitteru i na strane ukrajiny..treba "ghost of kyiv" - https://www.nbcnews.com/news/world/ukraine-admits-ghost-kyiv-isnt-real-wartime-myth-russia-rcna26867 a ukrajina je zeme plna levaku, uplatku a ta demokracie jim tam taky ne vzdy uplne dobre funguje. Takze kdyz uz by mely bejt upozadeny nejaky tweety proruskejch botu, tak by to asi melo fungovat i na proukrajinsky boty a tim padem nekdo ve twitteru proste zacali aplikovat na celou valku na ukrajine. Ja ji mam teda furt pulku feedu, protoze sleduju zoku, nextu a podobny twitter ucty..ale chapu to rozhodnuti.

    co se free speech tyce, tak uz ti tu nekolik lidi vcetne me rikalo co to znamena. Za minuleho vedeni twitteru byli upozadovani republikani a uprednostnovani demokrati. Mas to ve twitter files. Venuje se tomu plno clanku i nezavislejch novinaru. Resilo se to tu asi 5x. Jeden z duvodu proc Elon koupil twitter bylo, ze ho tohle sralo a chtel to srovnat. Ted to srovnany je. Cortezova si muze kvakat co chce a nikdo ji neomezuje. Na druhou stranu ta firma mela pravidla o kterejch Elon asi 10x mluvil a na ktere se vubec nesahalo. Treba ohledne hatespeech, antisemitismu apod. I kvuli tomu z twitteru treba vyletl jeho kamos Kayne West - https://www.buzzfeednews.com/article/leylamohammed/kanye-west-suspended-twitter-swastika-elon-musk

    Nazor menit nemusim. Ja mam na Elona stejnej nazor uz asi 9 let a to ze si dela prdel ze soudu tim ze zmeni logo twitteru na psa nebo ze vypusti za mesic dalsi raketky do vesmiru muj nazor na nej nijak nezmeni :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: cetl a neodpovedel. Napsal jsi, ze nevis, proc takhle ten algo nastavili. O elonovi ani slovo, najednou za to muzou tajemni oni.

    A odpovez radsi na tu posledni ohledne free speech. Zajima me, jestli porad veris tomu, cemu jsi veril po prevzeti twitteru muskem - ze to dela pro free speech a nebude nikoho penalizovat a cenzorovat, narozdil od predchoziho vedeni.

    Pokud ano, co by se jeste muselo stat, abys zmenil nazor a pochopil, ze jedna pouze ve svych zajmech a o dobro lidu a nakej free speech mu nejde.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tady pripadne nejaky vic clear info, proc to tak nejspis je..

    Before he published the code, Musk tweeted that even his own team does not fully understand the Twitter algorithms, and that “people will discover many silly things, but we’ll patch issues as soon as they’re found.” Still, the line of code that seems to specifically target the war in Ukraine is the highly specific compared to broad categories of “HighToxicity,” “Violence,” “Misleading,” or “Hateful” content.

    The most charitable explanation for downplaying talks on Ukraine is the number of Russia-aligned bots and accounts trying to spread misinformation about the ongoing conflict. NBC News has previously published a database of 200,000 tweets Twitter tied to Russia-linked accounts, though most of these were banned before the start of the war in early 2022.

    Before Musk came on board, Twitter modified its misinformation policy to specifically target “demonstrably false” posts about the war in Ukraine and other global crises.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    AVATAR: Mám pocit, že to pravidlo o Ukrajině tam bylo předtím, než přišel Musk do vedení. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by to bylo jeho rozhodnutí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Nemusis mit na to chut. Asi tak 20x jsem tu psal ze s necim co dela Elon nesouhlasim a myslim si ze dela picoviny, protoze narozdil od vetsiny z vas ho tu nejspis sleduju tak 15 let a vim, ze tech picovin udelal uz nespocet..Na tvoji otazku jsem odpovedel v prvni vete uz tady - [KOUDY @ Elon Musk (SpaceX - Falcon / Heavy / Dragon / Starship, Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, okrajově Twitter, Hyperloop atd.)] jenom jsi to nejspsi necetl.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    AVATAR: zapaluješ koudel jako starship
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Sorry, ale mam chut na nejakou argumentacni akrobacii.

    Co si, Koudy, myslis o tom, ze elon cilene potlacuje informace o ukrajine (a dalsich tematech)? Je to ok, kdyz to dela? Vydelas na tom naky penize? Je to dulezitejsi, nez zmena ptacka na pejska? Mysli to elon s free speech uprimne, nebo to bylo jen pr, ktery nema s realitou a jeho zamery s twitterem nic spolecneho? Tolik otazek...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    How To Visit STARBASE // A Complete Guide To Seeing Starship!
    https://www.youtube.com/watch?v=aWvHrih-Juk
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ALCATOR:
    Musk's Twitter Downranks Any Post Regarding the 'Ukraine Crisis'
    https://gizmodo.com/twitter-musk-ukraine-crisis-open-source-code-russia-1850293386
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @NASASpaceflight
    It's full-stack day at Starbase. Ship 24 has been moved over to the chopsticks.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: Jasne ze jo :))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: doufam, ze ses svezl... pry udajne nejaky pohyb

    https://twitter.com/CryptoKidcom/status/1642951112977162247
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALCATOR: To uprimne vubec nevim proc takhle ten algo nastavili..Prijde mi to jako hrozna picovina tohle udelat..

    nicmene to s doge chtel pry udelat na aprila, ale programatori to nestihli /jedna varianta/..druha varianta je ze to slibil jednomu typkovi kdyz twitter koupi (viz nize) a treti je, ze proti nemu jde nejaka zaloba ze ma zaplatit snad 230 miliard za ovlivnovani ceny dogecoinu nebo co. Za me je to klasicka Muskovina co udelal proste. Smeju se tomu, ale zaroven je to bizar. Takovej Nicolas Cage posledni roky ve filmech :)

    https://twitter.com/elonmusk/status/1642976364080041984/photo/1
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KOUDY: Já vždycky jen přemýšlím, jakou sviňárnu nebo průšvih se snaží tímhle trollením zamaskovat; od čeho se snaží odlákat pozornost.

    Například aktuálně nejspíš od toho, že Twitter algoritmus penalizoval ty, kdo psali o Ukrajině...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Elon zmenil ptacka na psa :))..lol..To je pan proste :D..asi reakce na ten lawsuit.

    https://twitter.com/elonmusk/status/1642962756906418176
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PER2: asi je to tym modrym svetlom v pozadi ale ma to take future war vibes, uz keby tam len poletoval ten HK-Aerial (mozno tam casom budu lietat nejake nakladne drony)

    Terminator 2029: The Future War - 1080p HD
    https://www.youtube.com/watch?v=RTq74Ae94T4
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Tyjo fakt ty posty o ukrajine penalizuje. A to jsem si myslel, ze je to hoax :)

    https://twitter.com/P_Kallioniemi/status/1642425184513662977
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Elon Musk Warns Of Population Crisis In U.S., Says 'Big Reckoning Coming' - Benzinga
    https://www.benzinga.com/news/23/04/31623838/elon-musk-warns-of-population-crisis-in-u-s-says-big-reckoning-coming

    Elon má starosti.

    According to data, close to 3.7 million babies were born in the U.S. in 2021.
    Japan's prime minister said the country was on the brink of being unable to function amid a fall in the birth rate.

    Elon Musk, who has been encouraging the public to have more babies, is back with concerns about a population collapse amid a falling birth rate.

    In a tweet on Friday, Musk said that the U.S. would face consequences as a result of a declining birth rate and that "Japan is a leading indicator."
    PES
    PES --- ---
    Mezitím u jedné konkurence...
    Virgin Orbit je v krizi. Branson propustil 85 procent zaměstnanců – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/clanky/virgin-orbit-je-v-krizi-branson-propustil-85-procent-zamestnancu/sc-870-a-221538/default.aspx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam