AVATAR: Ja se vyjadruju uz dvacet let uplne stejne a jako hloupej clovek nechapajici psanej text mi prijdes zas ty, takze asi v poradku :). Plno celebrit, ktere sleduje vic nez 20 milionu lidi si tu verifikaci normalne plati a nebreci kvuli 8 dolacum mesicne. Stejne jako treba Snapchat (coz je jina socialni sit) spustil uz na konci minulyho roku subs service a ma za tech par mesicu vic nez milion subu. Je to proste jen novej a imho spravnej zpusob monetizace socalnich siti, kterymu jen ty pres svuj nizkej intelekt nerozumis.
Following in Twitter’s footsteps. This move for Meta comes after Snap launched its own subscription service last year, which has already converted over one million users into paid customers. Additionally, Elon Musk revamped Twitter’s subscription service, Twitter Blue, to offer a range of features, including the blue check mark. In recent months, Twitter has expanded Twitter Blue to over a dozen markets, including India and Indonesia. However, as of mid-January, only around 180,000 accounts had signed up for Twitter Blue, according to The Information.
AVATAR: Netahaj. Nikdo ti to overeni uctu na instaci ani fcb a snapu ci twitteru nenuti. To je to co ty furt nechapes. Ja se jen smeju tomu, kdyz to ti milionari a miliardari meli zadarmo tu fajfku a ted nekteri z nich breci, ze by za ni snad meli platit 8 dolacu. U toho sheena mas v komentech videt jak si z nej tisice lidi delaj prdel. Snad ti to z tech komentu dojde lip, kdyz muj psanej text nechapes :)