• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Jak ctu ty komenty pod prispevkama celebrit tak vic lidi souhlasi semnou nez s tebou covece..asi bude chyba spis na tve strane a to, ze je to ted hezky demokraticky a twitter blue nema jen elita, ale je dostupny vsem, kdo si ho zaplati a zaroven ho nikdo nikomu nenuti..je spravny a je to skvela monetizace socialnich siti, takze to treba za rok/dva vytahne twitter po letech ztraty do zisku. Doktora videt nepotrebuju. Jsem dusevne i fyzicky ve skvely forme, ale dik za peci :).
    TOXICMAN: Au.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    TOXICMAN: siltovka for scale? tie motory to odfukli jak odkvitlu pupavu
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    jako ementál

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO: Pst. Nema to smysl. Sice si lidi platej i za snapchat a jine platformy, ale jen Elon je ten zlej cernokneznik. Jako vzdy :D

    Snapchat’s paid subscription is already a hit - The Verge
    https://www.theverge.com/2022/8/15/23306268/snapchat-plus-subscription-one-million-users-new-features
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    AVATAR: no ale tak si to mysleli aj niektore samotne celebrity, ze ten system nebol ferovy

    https://twitter.com/TimSweeneyEpic/status/1649779930996129792
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Heh uz sa premenovali? V starych TOS to bol este Twitter Inc. :)

    If you believe that your Content has been copied in a way that constitutes copyright infringement, please report this by visiting our Copyright reporting form (https://help.twitter.com/forms/dmca) or contacting our designated copyright agent at:

    X Corp.
    Attn: Copyright Agent
    1355 Market Street, Suite 900
    San Francisco, CA 94103
    Reports: https://help.twitter.com/forms/dmca
    Email: copyright@twitter.com
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    No ale co když si government funded media zaplatí Business verification? :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    https://twitter.com/TitterDaily/status/1649821974032531456
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    AVATAR: Prave. Takova vec je oxymoron, proto ty lidi tak protestuji. Ostatne kdyz rekne a), mel by rict i b), neboli pro platici zakazniky zavest customer service. I kdyz vono jde o Muska, ktery na kastak zvysoka kasle, viz treba Tesla.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MAKROUSEK: nah, stavas se platicim produktem.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    AVATAR: Je to pomerne zasadni krok. Nejde o osm dolaru. Jde o to, ze timhle se z produktu stava clovek zakaznikem. A je jedno, jestli to je celebrita nebo bezny smrtelnik. Facebook prisel s modelem - uzivatele jsou produkt, prodejci reklamy jsou zakaznik. Twitter ho ted obratil - nekteri uzivatele jsou zakaznici. Tipoval bych, ze takhle zasadni zmena bude znamenat znacnou redukci prijmu, protoze zadavatele reklamy maji znatelne vetsi rozpocty nez osm dolaru. Ale to se uvidi za par let.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    AVATAR: Trochu mi to připomíná historii registrací domén... sociální sítě postavily řadu dosavadních spekulací s doménami na hlavu, protože na řadku aktivit najednou účet na sociální síti dával větší smysl, než doména.

    Akorát že instance Fediversre mají každá vlastní doménu.. oh wait...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JIMIQ: jiste, ale vis jak. Zpoplatnit to, je skvekej zpusob, jak vyrovnat plebs s celebritama. Proste je Musk genialni lidumil.

    Jenom trapny celebritky, jako je nejznamejsi a nejuspesnejsi spisovatel na svete, nebo legendarni herec nejsou ochotny platit. Koudy zaplati rad a kazdej kdo proti tomu neco ma, je smesnej.

    No nic, i rest my case.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    AVATAR: mozna se oletu, ale nemohl predtim mit fajfku kdokoliv kdo oscanoval obcanku nebo neco? Mam pocit ze ji mel i Ovcacek a politici, novinari atd
    LEGI
    LEGI --- ---
    pojďme si raději pustit něco skutečně krásného, vtipného a natolik nadčasového, že si to budu sem tam pouštět až do smrti..
    kolegové, tohle je KRÁL!

    The Greatest Shot In Television
    https://www.youtube.com/watch?v=2WoDQBhJCVQ
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: aha, takze platit fajfku neni povinny (jak jsi psal), ale pro celebrity je, jinak jsou k smichu. A kdyz odmitne, tak mu ji daj zadarmo. V tvych ocich uzasny vyrovnani s plebsem. Skoda, ze nemam twitter acc, taky bych odmitl zaplatit a dostal fajfku zdarma! To fakt nevidis, jak nedavas smysl?

    Fajfka nebyla fakt na oddeleni od plebsu, ale jako potvrzeni, ze to neni fake account.

    Pridavat hloupy random posty z twitteru fakt nemusis. Spis ukaz dalsi celebritky, co placou kvuli osmi dolarum.

    Zatim jsi predvedl jeden ironickej post Sheena a druhej, kde King pise, ze Muskovi nic platit nebude, na coz ma samozrejme pravo :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: To prekladas trosku spatne. King je na platforme nekoho ciziho zdarma. Promuje tam mimojine treba svoje knizky ci filmy podle jeho knizek, kterejm tam dela reklamu opet zdarma a tim vydelava miliony dolaru na jejich prodejich. - https://twitter.com/StephenKing/status/1648036726248468489 , https://twitter.com/StephenKingCat/status/1645981947976466432 , https://twitter.com/StephenKing/status/1629116194191024128 Mel jako jedna z celebrit blue badge, protoze to proste bylo pred lety na vsech socialnich sitich. Kdyz jsi byl znama osobnost, tak si dostal blue badge aby te ta socialni sit oddelila od plebsu. Mel to takhle nastavene fcb, twitter, instac, snapchat apod. Ted to vsichni zacinaj rusit a najizdej na subscription model overeni uctu a nejakejch vyhod jako delsi tweety atp..za predplatny. Na snapchatu je treba pres subscription uz pres milion lidi - https://www.wikihow.com/What-Does-Subscription-Mean-on-Snapchat - https://www.theverge.com/2022/8/15/23306268/snapchat-plus-subscription-one-million-users-new-features .Nektery celebritky jako treba King se vuci tomu bourej. Nejde o to, ze by nemel 8 dolaru, ale o to, ze breci ze uz nema nejaky vyhody oproti ostatnim zdarma a ze je na tom najednou stejne jako plebs. Ja v tom naopak vidim pekny srovnani podminek pro vsechny. Nikdo nema defaultne blue check mark a kdo ho chce, ten si ho proste zaplati. Kdo ho nechce, ten si ho platit nemusi. Nikdo mu ho nenuti. King pak zkousi nejaky demence jako ze mu ho Musk, kterej ho tim samozrejme opet mistrne trolli..platit nemusi a at to da radsi na ukrajinu..Kde mu opet v komentech lidi pisou ze Musk dal minulej rok 2 miliardy dolaru na charitu a na ukrajine operuje plno jeho starlinku, tak ma prestat brecet a zaplatit si verifikaci uctu, nebo sklapnout :)

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Stephen King: I'm rich, tax me | Stephen King | The Guardian
    https://www.theguardian.com/books/2012/may/01/stephen-king-tax-the-rich

    King zada o vyssi zdaneni bohatych. Fakt zmrd, co neda ani 8 dolaru na hlasnou troubu druhyho nejbohatsiho cloveka sveta.

    Zacinas chapat, jak hloupe pusobi tvy posty, nebo furt nic?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OVERVIEW: Stephen Edwin King's philanthropy prioritizes the state of Maine, where he was born and lives with his wife, Tabitha. The Steven and Tabitha King Foundation has been around since 1986, and makes grants solely in the Maine community, in recent years giving away around $3 million annually.

    King dava na charitu 3 miliony rocne. Ale jasne, nechce dat 8 dolaru, protoze je socka. Cywe koudy...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: prelozim ti to:
    King si mysli, ze vytvari obsah, kvuli kteremu lidi navstevuji twitter a ten z toho ma penize za reklamu. Coz je nejspis pravda, ze...

    Pise, ze nez aby platil za to, ze vytvari content, za coz se obvykle plati, tak radsi pujde do prdele.

    Evidentne nezaplatil ani tech 8 dolaru a tak mu tam tu ikonku dal elon zadarmo. Asi troling. King reagoval tak, ze elonovi napsal, at si tu zbytecnou ikonku narve do spic a radsi da prachy na ukrajinu.

    Ty v tom vidis genialitu muska a skudlivost Kinga. Coz je hloupe, protoze ani jedno neni pravda. Kingovi nejde o dvacet dolaru, ani o osm, ale o princip. Radsi nebude mit zadnou fajfku, nez aby platil mediu, ktery na nem vydelava.

    Koho tam mas dal?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    zaznamenal jsem. i tony hawka, ze na blue sere a chyta hejty, ze na to prece musi mit prachy. ale tady asi nejde o to, jestli na to nekdo ma, to neni rozhodujici faktor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam