• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    https://twitter.com/elonmusk/status/1656570790039678976


    z aplikace twitter sifrovane DM spusteny. vcera oznamil musk, ze videohovory jsou na ceste taktez...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: já si myslím, že budoucnost starlinku budou nejen vlaky, tam bude nějaké 5G pozemní pokrytí soutěžit vždy, hlavně v tunelech a tak... ale Starlink podle mě masivně cílí na letadla a výletní lodě. Podle mě ale je potenciál na letadlo umístit nějakou větší phased-array anténu s větším ziskem, takže předpovídám v nějaké fázi větší stance, určené pro připojení stovek lidí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DZODZO: to jo, ale ze by CD poridily Starlink, to je utopie :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DRAGON: do vlaku brno-praha by sa ten starlink miestami hodil, tam mi vypadavali miestami mobilni operatori akurat v tuneloch se neda svitit
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Koudy, bež už se svojí obvious swastikou do prdele. Každej tu informaci ví, jen tys jaksi nepochopil, že jde o kontext. Tenhle klub není o tobě a tvých kecech, nikoho tu nezajímáš.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JIMIQ: Čína zase nemá tak blbé vědce, aby nějak nepřemýšleli o tom, jestli je to možné a co by se stalo apod. Myslím je problém, že jsou ve velmi materialistické a technokratické fázi, takže oni to předstižení pořád vnímají v nějakých tunách oceli a betonu.. což je sice taky do jisté míry potřeba, ale není to podstata.

    Pointa samozřejmě není v tom, jak je která ekonomika velká, ale ve prospěch koho nebo čeho ta ekonomika pracuje.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Tak ten muj text myslenej nikdy nebyl a neni muj problem, ze ho nekteri zdejsi hnupove takto pochopili. K nackovi jsem hned napsal ze je to nacek jak poleno. Peace.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Ano. Porad z toho vychazis jako nekdo, kdo na zjevneho nacka, o kterem vsichni vedi, ze je nacek, reagujes informaci, kterou vsichni vedi, ktera v kontextu vyzniva, jako ze by to treba nemusel byt jenom nacek. Takze uz na to radsi asi vazne ser.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    https://twitter.com/SpaceX/status/1656393245767913473
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Ne nebylo to ironicke. Tak naposled jo? Jestli to ani ted nepochopis, tak uz na to seru. Typek, kterej vystrilel nekde v texasu nakupak nebo co a mel tetovani svastiky a SS BYL NACEK, hlasil se k te ideologii apod. To jsem nikde nezlehcoval, nerozporoval apod. ALE NE KAZDEJ, kdo ma vytetovanej symbol svastiky JE NACEK, protoze ten symbol JE TISICE LET STAREJ a pouziva se treba v tantre. Mela ho vytetovanej i moje byvala pritelkyne a ta rozhodne kazdy rano nehailovala na pozdrav ani nechtela nekoho vystrilet. Je to tu naprosto OT a uz me trochu unavuje to tu neustale vysvetlovat jak prvnackum ve skolce. NE KAZDEJ, KDO MA VYTETOVANOU SVASTIKU JE NACEK, stejne jako ne kazdej muslim je tetorista. To jsem tu resil uz v prvnim prispevku, kde jsem k tomu linku na wiki psal "On to neni jen symbol nacismu no :)"..To ze to typek jako symbol nacismu mel nijak nerozporuju. Tak se snad muzeme vratit k tematu klubu a neresit tu to, ze nekdo nevi jak stara je svastika a ja mu to musim na 20 prispevku vysvetlovat.
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Jsi si jistý, že ten problém s textem nemáš ty?

    Ty jsi zareagoval na zjevně ironické zvolání “hinduista jak poleno”, odkazem na bodyartguru a z logiky věci vyplývajícím taktéž ironickým “nácek jak poleno”.

    Pokud to nebylo ironické, proč ten odkaz?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Ja v te reakci napsal ze typek je nacek jak poleno, ale jak rikam. Cist je pro nektery lidi zde slozity no..Tak popojedem.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: No já nejsem ten, kdo v reakci no fotku týpka co má na hrudi hákenkrojc a na ruce SS, reaguje odkazem na ty ostatní typy svastik, jako by tím chtěl něco dokázat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    nova featurka

    https://twitter.com/elonmusk/status/1656570790039678976
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: To že je svastika prastarý symbol, jistě bude pro naprostou většinu zdejšího osazenstva nová, jistě šokující informace, se kterou se nikdy, ale nikdy předtím nesetkali.

    /s
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ach jo, člověk sem jde s tím, že se dozví něco zajímavýho. A dozví se akorát to, že Koudy má pořád stejně charakterové vady a nepracuje na nich :)

    Jinak tohle prostě nikdy neomrzí, fakt člověk žasne, čeho jsou lidé schopní, krása střídá nádheru, už se těším, až zas poletíme s "větší hračkou", byl to zážitek :)

    https://twitter.com/SpaceX/status/1656391094303866881



    a tohle je taky pěkný, nová spolupráce Starlinku, pokryti ve vlacích :) český člověk si může o něčem takovým leda tak nechat zdát :)
    https://twitter.com/GoBrightline/status/1655975438932402177
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: IMF jsou shills :D
    China has lost 41 million workers in 3 years | Financial Post
    https://financialpost.com/news/economy/china-lost-40million-workers-3-years
    Čína během tří let přišla o 41 milionů zaměstnanců a přijde o dalších 400 milionů během 20 let.
    Nezaměstnanost mladých je 20%, dluh k HDP je 280%...
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: vzdy kdyz nekdo prohlasi ze Cina predstihne usa jako nejvetsi ekonomiku, Buh zabije kotatko
    Fakt me zajima jak dlouho jeste potrva vyvratit tenhle mytus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam