OMNIHASH: uz kdyz zacalo v listopadu prvni propousteni nepotrebnejch flakacu, tak tu nekteri proroci, kteri nikdy nepodnikali - Ahoooj - tvrdili, ze do par mesicu twitter krachne a ja byl opet v opozici a smal se jim. Je skoro cerven o pul roku pozdeji. Twitter funguje lip nez driv, neustale se pridavaji nove featury a delaji se nove zpusoby monetizace. Staci aby Marques Brownlee nebo MrBeast napsali, ze by chtelo neco zlepsit a CEO twitteru jim za deset minut odpovida, ze na to mrknou a tady se resi, ze twitter mozna shadowbannul nejakej jeden ucet, prestoze za minuleho vedeni twitteru mely shadowban tisice uctu a nikomu z nyxaku to nevadilo. Nyxacti proroci z wishe proste. Za me twitter ocisten od nemakacenskejch flakacu a do roka-dvou max zacne vydelavat, presne jak jsem tu na podzim predikoval. Namaste :*
jinak az mi bude krachovat dilna se 100 zamestnancema z nichz 80 je nekde na houmiku a pracuje na 30% vykonnosti, tak budu moc rad, kdyz se stavis a tech 80 nemakacenku vyhazis. To se ale nestane, protoze ja bych to udelal davno sam :)