• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    PES
    PES --- ---
    SEJDA: no přece jen to tématicky trochu patří i sem, protože co RU nedokáže omezit/zarušit, to zkusí alespoň rozbít...

    A z historie se dá poučit, takové experimenty se kdysi prováděly (resp. spíš provedly téměř jednorázově) a když dostali EMP šlupkou (viz. Starfish Prime projekt) dotaci Van Allenovy pásy, tak už tehdy, kdy na orbitách prakticky nic nebylo, tak o den později po explozi vypuštěný Telstar 1 to schytal hodně (a dorazily ho pak obdobné říjnové sovětské testy v roce 1962)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PES: tyto UL, ci hoaxy patri do Klubu o Rusech, sam si vyber jestli jestli dezinformace nebo vsedni realita, je to jenom na tobe..
    Ale kdyz uz jsi to nakousl, ja mam nejradeji tu o neproniknutelne PVO Moskvy.
    PES
    PES --- ---
    To jsem zvědav kdy RU odpálí tu EMP bombu nad hranicí atmosféry... (beru to jako ošklivou variantu proti všem satelitům)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SEJDA: jo tak to taky diky.
    ale ja chtel shrnout tohle :) TOXICMAN.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    E2E4: vyhrali soutez, tj. se aktivne hlasili.
    Detaily smouvy bejsou znamy. Ocekava se 20 mil. USD mesicne (jestli dobre pocitam 200 tis. terminalu?)
    Starlink uz nekolikrat odrazil pokusy rusu o sabotaze/ruseni komunikace ze strany Ruska.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TOXICMAN: muzes to shrnout pro nas na modemu?
    SATAI
    SATAI --- ---
    TOXICMAN: Pokud titulek youtube videa obsahuje otazku, odpoved je "ne".
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Starship vs N1... Is Starship doomed to repeat history?
    https://www.youtube.com/watch?v=AgqZMK22LEk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    P_T: Nene sista. Uz jsem ti 3x vysvetloval, ze to s nejakym fanboyovstvim nema nic spolecnyho. Nemam Teslu ani zadnej tesli merch a naopak jsem tu automobilku dlouho hejtil kvuli tomu, ze ta auta mela tunu chyb a diky prodeji jejich akcii jsem si pred lety koupil naopak fajn benzinovej osmivalec. Na kolovratsky breky ostatnich tu jen reaguju z cehoz vznikaj ty hadky. Na tom, ze Musk je dost excentrickej a kontroverzni podnikatel jsme se tu shodli hodnekrat. Stejnej byl i Jobs, kterej vyhodil 30% Applu, kdyz se do nej vratil. Stat se to dneska, tak tu brecite rok jakej je to zlosyn, ale kdyz je ta firma naprosto napicu a ztratova, tak se proste musi rezat - In 1997, when Jobs returned to Apple, one of the first things that did was to get rid of about 4,100 workers -- roughly 31 percent of the company. A contemporary account called it part of "a last-ditch effort to save the troubled computer maker."..Takze mi prijde vhodny se tu po pul roce reseni twitteru presunout zas k zajimavejsim tematum, protoze tohle je fakt jak kdybyste byli v komatu, pred pul rokem jste se probrali a pak resili ze Bezos je tak trochu zmrd a ze zamestnanci ve skladech amazonu nemaj uplne fajn podminky a psali jste tu kazdej den pet prispevku o tom, jak si Bezos koupil novou jachtu ale tamhle Franta ve skladu nedostal pridano, protoze prisel dvakrat pozde do prace a je to od Bezose pekna zmrdovina.
    P_T
    P_T --- ---
    KOUDY: Sorry bro, ale jedinej kdo tady porad hystericky opakuje to samy jak kolovratek, jses ty. Pritom je to samozrejme uplna pitomost, nikdo sem nedava ani padesat, ale ani pet Elonovejch prispevku denne a poukazani na dalsi Muskuv fail se doslova vzdy obejde bez breceni. Zijes v nejaky deranged fanboy realite.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    https://twitter.com/TheBabylonBee/status/1664014211956236288
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To je tak krasne nyxacky debilni nekoho dehonestacne zminit v prispevku a kdyz se ten clovek ozve, tak napsat HA! JA JSEM TO RIKAL aka Q.E.D..ikdyz je to teda z matiky, ale co uz. Kazdopadne. Schvalne, ze sem zas nejaka nyxacka karen posle behem 30 dni brecici prispevek o twitteru.

    mezitim si dame nejakou horkou novinku z majetku naseho vudce :*

    Nejbohatším člověkem na světě je opět Elon Musk - CzechCrunch
    https://cc.cz/nejbohatsim-clovekem-na-svete-je-opet-elon-musk-preskocil-lidra-byznysu-s-luxusem-arnaulta/
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SATAI: V tom případě, kolego, starty vůbec nesledujete. Protože mezi počtem startů a fapáním tady je dost značný rozdíl ve prospěch startů ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Q.E.D. :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Jasne ze udela. Staci, aby sem ti sami ctyri lidi soustavne kazdej den nedavali pet screenu z twitteru, jak Elon na neco reagoval nebo neco placnul a dalsi tri lidi vcetne me jim sem nebudou neustale psat at nebrecej. Jednoduchy a obejde se to i bez ignoru. Ve twitter klubu si muzou brecet dle libosti. Ja si ho bookovat nebudu, takze tam nebude zadnej opozicni nazor a jen si tam budou kluci podavat vzajemne kapesnicky a je to vyreseny. Nemas zac.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JONAS3: s tímhle nic neuděláš, koudy nevydrží mít poslední slovo a tak třicet lidí na něj nevydrží nereagovat... tenhle nekonečnej cyklus na nyxu jede už minimálně třetí pětiletku přes půlku auditek bez jedinýho výsledku, kromě asi sedmdesáti doubleignorů na všech frontách.
    SATAI
    SATAI --- ---
    JONAS3: v tom případě ani nefapat nad každým startem? Ty jsou taky omleté...
    ARAON
    ARAON --- ---
    JONAS3: Tak urcite. Jenomze on se vzdycky objevi nejaky novy Twitter problem, ktery ma ale skoro pokazde tu samou pricinu (pan majitel), takze to skonci lehce zacyklene.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Me se to osobne nedotyka. Ja jsem psal uz ve dvou prispevcich niz, ze jsem narozdil od vas leta smirenej s tim, jak ty socialni site fungujou a vam bych doporucil to same. Viz prispevek Jonase podemnou. Na fnukani nad tim, jak je twitter ted hrozne napicu tu mate k tomu urceny klubik a tady by bylo fajn resit spis nejaky raketky, tesly, technologicky inovace a ne, ze si Elon udelal na twitteru prdel z Bernieho nebo Cortezovy, nebo nekoho vytrollil, nebo naopak placnul nejakou uplnou picovinu smerem k nejakemu nackovi z texasu ci odkud, protoze Elon tech prispevku a odpovedi napise na twitteru treba padesat denne a jestli je sem budete kazdy den vsechny kopirovat s tim, jak je to hroznoucky clovicek, tak se tu stejne jako posledni pulrok nebude resit nic jineho a je to fakt dost kolovratkove uz.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ARAON: Myslím, že většina osazenstva by ocenila, kdybyste 100x neomílali to samé omleté vzhledem k Twitteru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam