PALEONTOLOG: Vsak se to tu jak ucitel ve skolce snazim vysvetlovat po padesaty. Neni to zadny fanboyovstvi. Musk je proste stejny prerostly technologicky nadseny dite jako Balmer, Zuck a dalsi tuna miliardaru. I u facebooku/instace se zavedlo plno featur, ktery se ukazaly jako debilni, tak se upravovaly nebo rusily. To same ve windows. Treba Win ME byly velka tragedie, to same visty. Neni to jen o Muskovi.
Kdyz chce clovek technologie nekam posunout, tak se musi vydavat neprobadanejma cestama a neco z toho jsou proste picoviny. Pamatuju si jak jsem pred lety kupoval akcie Tesly a plno pratel mi rikalo, ze Musk je totalni kokot a Tesla do roka krachne. Dneska maj asi 20x vetsi hodnotu. Tesla prodala 2 miliony aut a zmenila celej svet elektromobility. Pred lety si lidi klepali na celo, kdyz Musk rikal ze chce aby prvni stupne raket pristavaly a byly znovupouzitelny. Opet plno nazoru jak je to kretenskej napad kterej nema nadeji na uspech. Dneska spaceX posila na orbitu jednu raketu tydne a prvni stupen bouchnul naposled buhvikdy. Opet Elon a jeho tym zmenili zpusob jakym se dopravuje material na orbitu.
Zuck se pousti do metaversa, do AI a dalsich veci. Kdyz jsem psal do jednoho klubu, ze kupuju za milion akcie Mety pod 100 dolacema -
[KOUDY @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni] ...tak mi psal omnihash a dalsi ze je to hrozna picovina a ze mam asi hodne zbytecnejch penez -
[KOUDY @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni] ..Dneska jsou o pul roku pozdeji akcie mety na skoro 300 dolarech a musim rict, ze mam opravdu hodne zbytecnejch penez :)..Vzdycky budou nejaci noumove a tulpasove, kteri zpochybnuji mysleni a uvazovani technologickejch miliardaru, protoze sami nic nedokazali a jen remcaji, ale kdyz to jejich mysleni clovek pochopi, tak na nem muze hezky profitovat.
Elon koupil firmu ktera byla ztratova. Uz ji nevlastnej akcionari, kteri vubec nechapali, proc je ta firma na burze, kdyz hovno vydelava. Elon ji stahnul z burzy a snazi se ji opravit a udelat ji financne zivotaschopnou, coz se puvodnimu vedeni plno let nedarilo. Samozrejme ze to bude bolet jak lidi, tak uzivatele. Samozrejme ze se budou prijimat nepopularni opatreni jako platby za API, ktery zavadi i treba reddit a zavedou je dalsi platformy. Proste zijeme v dobe subscriptions. Plati se i za to, aby clovek dostal svoje data z prstenu oura nebo naramku fitbit -
https://www.fitbit.com/global/us/products/services/premium ,
https://ouraring.com/membership ..Takze je jasne ze i na facebooku, tiktoku a dalsich platformach budou mit platici uzivatele brzo lepsi vyhody.