• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    KAERO
    KAERO --- ---
    KOUDY: X ve SpaceX je asi jasne, ne? eXploration: "The Space Exploration Technologies Corporation, commonly referred to as SpaceX,"
    No, pravda, mohlo by to byt SETC, nebo SpaceE, ale to zni divne.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KOUDY: Barsoom...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: odemne urcite ne. Zvlast pokud vis uplny prd o Elonovi. Doporucim google a dovzdelat se.
    PALEONTOLOG: to se zeptej Elona proc ho pismeno X tak fascinuje. Proc se jeho firma jmenuje treba Space X a ne Mars Soon.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DZODZO: pokud není tvoje realita usazená někde mezi Stropkovem a Svídníkem, tak si to klidně vyzkoušej, sežeň si nějakej náhodnej bastl kchár a zkus se s ním project dál než k trafice na rohu, a uvidíš, jak rychle na tebe bude první dopravák mávat...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PEJR: uvidíme, čeká mě teď jedna v létě, loni jsem ještě řešil, že to "musí aspoň brzdit" :D


    KOUDY: otázka za sto bodů, to x je reference na co? twitter a ptáček něco sdělujou, co sděluje X?
    PEJR
    PEJR --- ---
    PALEONTOLOG: Ze v cechach tyhle bolsevicky praktiky stale prochazej me vubec nezarazi.. pred dvema lety jsem taky jeste problem nemel. Letos uz to maj napsany snad u kazdy prepazky
    SATAI
    SATAI --- ---
    DZODZO: jasně, takové ohavnosti si nikdo nevšimne, to je vlastně něco jako vadnej blinkr ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: ja predpokladal, ze tu vsichni znaji elonovu historii a ze se firma twitter uz od brezna jmenuje X corp nebo jak..pripadne ze zalozil x.com, coz byl pak paypal..nebo ze uz davno rikal ze planuje udelat x.app. No a v neposledni rade bych twitter urcite nepovazoval za nejznamejsi a nejrozsirenejsi internetovou znacku..ale tak teda vitej a doporucuju si priste precist neco o elonove historii, nez ze tu zacnes debilne ptat, proc chce prejmenovavat twitter na X. Konec ucitelskeho okenka.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PEJR: jasně, to říkej člověku, kterej si nechává projet stk automechanikem, aby to bylo bez keců.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    OMNIHASH: ja nevravim co je dovolene, ja vravim aka je realita a co je mozne, zrejme to nespravne komunikujem, ze uz to musim vysvetlovat po tretikrat :)
    PEJR
    PEJR --- ---
    PALEONTOLOG: Uplaceni uz asi moc nefrci, na STK kazdy auto foti a technik je pod tim podepsanej a pochybeni prej zacli trestat. Letos me poprve vyhodily za nasazeny kryty kol (aka poklice), musel jsem sundat kola pac poklice jsou pod sroubama a opakovat..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DZODZO: počkej, to je vážně míněnej dotaz? Za špatnou barvu žárovky dostaneš litr? pokuty, pokud bude policajt dost aktivní, nebo tě nenechají projít technickou. S náhodným nehomologavaným vehiklem nedostaneš SPZku, techničák a nepustí tě na silnici.
    Fakt věříš, že v zemi, kam ti nedovolej dovézt ani nehomologovanou vodní pistol, aby se s ní děcka neutopily, ti dovolej jezdit s náhodným necertifikovaným autem?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PEJR: to se delavalo od 90s, ze sis pujcil evropskej bastl blinkr na stk, nebo se uplacelo. v eu je zhaslej blinkr a rozsviti se, v us neustale sviti obrysovka a pak zhasina.
    PEJR
    PEJR --- ---
    PEJR: A taky je rozdil kdyz auto nevyhovuje svetlama a tachometrem a nebo auto, ktery se tu nikdy v zadny verzi neprodavalo a nebylo nijak testovany
    PEJR
    PEJR --- ---
    DZODZO: Nemyslim, ze by to bylo uplne legalni.. soucasti ty homologace je mimo jine vymena svetel za evropsky. Ze si nekdo treba da stary svetla po prihlaseni protoze chce machrovat ze ma US auto nutne nemusi znamenat ze je legalni.. taky se to da obejit provozovanim na puvpdnich znackach
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MAWERICK: to co som videl bolo nejake odhadom 2010 SUV
    SATAI
    SATAI --- ---
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    DZODZO: Nejsou to veterány?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    OMNIHASH: tak mi vysvetli tie homologovane auta s cervenymi blinkrami ako maju v US na ceskych cestach :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DZODZO: #aletovíšžejo... EU je světově známá svým superlaxním přístupem k homologaci čehokoliv na místní trh. Sice to nezvládne nejbohatší automobilka na světě, ale pro Pepu z depa to nebude žádnej problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam