• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    KOUDY: hele ono nejde o to, ze by si jeho plany lidi nepamatovali. Jen jim prijde ten plan blbej. Mne teda taky. Je to jak kdyby koupil coca-cola a rebrandnul to na black-drink.

Krom pohlazenyho ega to nema zadnej smysl. Minimalne zatim, kdyz je to furt jen tezce omezenej kecalek.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: jasně, no, mezitím omezil čtení příspěvků, doplatil dluh, přišel o inzerenty, zmanipuloval si doge coin a je vyšetřován, zrušil ověření a nahradil ho placenou plackou, zpomalil chod serveru, zatím všechno směřuje k divoký expanzi a cross-overu s nevíme čím.. to prostě chceš :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: no je to cross platforma. Proto X ne? Elon rikal ze chce platformu pro vic veci prece. Proc se tu na to zas lidi ptaj kdyz uz to tu asi 10x bylo vyreseny? I twitter jako firmu prejmenoval na X Corp uz nekdy v breznu. Vy mate fakt attention span jak akvarijni rybicky. Nepamatujete si veci tri mesice dozadu :). Pojdme se zas vratit ke space x a teslam pls :)

Twitter Inc. Changes Its Name to X Corp. and Moves to Nevada - WSJ
    https://www.wsj.com/articles/twitter-inc-changes-its-name-to-x-corp-and-moves-to-nevada-703ac892
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL si chvíli odpočine
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: no tak reference ptáčka a twitteru je čitelná a celkem hravá, co je to druhý nevíme. já myslím, že mít čitelnou, pro uživatele příjemnou, platformu se melonovi opět nepovedlo..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PALEONTOLOG: ja to vidim ze X je ako cross-platforma, ktora spaja rozne sluzby, ale nie som ziadny designer alebo logoped, iba mi to tak intuitivne napadlo :) https://en.wikipedia.org/wiki/X_Corp.

a co nas konkurent ako sa mas? :)

KAERO
    KAERO --- ---
    KOUDY: X ve SpaceX je asi jasne, ne? eXploration: "The Space Exploration Technologies Corporation, commonly referred to as SpaceX,"
    No, pravda, mohlo by to byt SETC, nebo SpaceE, ale to zni divne.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KOUDY: Barsoom...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: odemne urcite ne. Zvlast pokud vis uplny prd o Elonovi. Doporucim google a dovzdelat se.
    PALEONTOLOG: to se zeptej Elona proc ho pismeno X tak fascinuje. Proc se jeho firma jmenuje treba Space X a ne Mars Soon.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DZODZO: pokud není tvoje realita usazená někde mezi Stropkovem a Svídníkem, tak si to klidně vyzkoušej, sežeň si nějakej náhodnej bastl kchár a zkus se s ním project dál než k trafice na rohu, a uvidíš, jak rychle na tebe bude první dopravák mávat...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PEJR: uvidíme, čeká mě teď jedna v létě, loni jsem ještě řešil, že to "musí aspoň brzdit" :D

KOUDY: otázka za sto bodů, to x je reference na co? twitter a ptáček něco sdělujou, co sděluje X?
    PEJR
    PEJR --- ---
    PALEONTOLOG: Ze v cechach tyhle bolsevicky praktiky stale prochazej me vubec nezarazi.. pred dvema lety jsem taky jeste problem nemel. Letos uz to maj napsany snad u kazdy prepazky
    SATAI
    SATAI --- ---
    DZODZO: jasně, takové ohavnosti si nikdo nevšimne, to je vlastně něco jako vadnej blinkr ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: ja predpokladal, ze tu vsichni znaji elonovu historii a ze se firma twitter uz od brezna jmenuje X corp nebo jak..pripadne ze zalozil x.com, coz byl pak paypal..nebo ze uz davno rikal ze planuje udelat x.app. No a v neposledni rade bych twitter urcite nepovazoval za nejznamejsi a nejrozsirenejsi internetovou znacku..ale tak teda vitej a doporucuju si priste precist neco o elonove historii, nez ze tu zacnes debilne ptat, proc chce prejmenovavat twitter na X. Konec ucitelskeho okenka.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PEJR: jasně, to říkej člověku, kterej si nechává projet stk automechanikem, aby to bylo bez keců.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    OMNIHASH: ja nevravim co je dovolene, ja vravim aka je realita a co je mozne, zrejme to nespravne komunikujem, ze uz to musim vysvetlovat po tretikrat :)
    PEJR
    PEJR --- ---
    PALEONTOLOG: Uplaceni uz asi moc nefrci, na STK kazdy auto foti a technik je pod tim podepsanej a pochybeni prej zacli trestat. Letos me poprve vyhodily za nasazeny kryty kol (aka poklice), musel jsem sundat kola pac poklice jsou pod sroubama a opakovat..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DZODZO: počkej, to je vážně míněnej dotaz? Za špatnou barvu žárovky dostaneš litr? pokuty, pokud bude policajt dost aktivní, nebo tě nenechají projít technickou. S náhodným nehomologavaným vehiklem nedostaneš SPZku, techničák a nepustí tě na silnici.
    Fakt věříš, že v zemi, kam ti nedovolej dovézt ani nehomologovanou vodní pistol, aby se s ní děcka neutopily, ti dovolej jezdit s náhodným necertifikovaným autem?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PEJR: to se delavalo od 90s, ze sis pujcil evropskej bastl blinkr na stk, nebo se uplacelo. v eu je zhaslej blinkr a rozsviti se, v us neustale sviti obrysovka a pak zhasina.
    PEJR
    PEJR --- ---
    PEJR: A taky je rozdil kdyz auto nevyhovuje svetlama a tachometrem a nebo auto, ktery se tu nikdy v zadny verzi neprodavalo a nebylo nijak testovany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam