QWWERTY: Imho je problem v tom, ze Elon napise, ze skonci blocking a bude moznej jen v DMs..pod to napise, ze pro vsechno ostatni tu bude tlacitko Mute. To same napise u dalsich deseti lidi, jako treba tady. Kde to psal 18.8, coz je tri dny zpet uz -
https://twitter.com/elonmusk/status/1692572880461087124 . Presto vznikne plno clanku o tom ze block skonci a je to hrozne spatne a proti pravidlum EU a appek v appstoru a blablabla, protoze novinari i lidi proste ctou prvni tweet ale uz ne ty navazujici. Uz se to stalo nekolikrat. Treba kdyz Elon psal, ze bude asi tentokrat volil republikany a hned pod tim psal, ze byl vzdycky centrista a vzdycky volil demokraty, ale ted ho sere, kam demokrati posouvaj treba kalifornii atp. Stejne ale vzniklo plno clanku o tom, ze Musk bude volit republikany protoze je mel vzdycky rad..proste kokotiny.
Dalsi problem je, ze lidi na twitteru vubec neznaj rozdil mezi tlacitkem mute a block, stejne jako nevedi, jak funguje mute na youtubu a tri dny trva, nez jim to dojde a ze je to vlastne dobrej napad a dobra featura, kdy si ten, koho mutnes nebude zakladat neustale novy ids aby te otravoval a stalkoval, protoze si bude myslet ze ho furt vidis a jen na nej nereagujes. Takze tri dny zpet jsi mel plnej twitter toho jak se musi hlasovat a jak je odendani tlacitka block strasne spatne a dneska ti sami lide pisou jak je to mute vlastne skvely a ze uz to pouziva youtube a je to daleko lepsi nez nekoho blokovat, protoze vi ze jsi ho bloknul. Je to to same jako nyxaci, kteri nechapou rozdil mezi normalnim ignore a DI, takze na vsechno pouzivaji DI. Me tam ma treba Satai. Pritom by stacilo aby, si me dal do normalniho ignore, pokud ho serou moje nazory na Elona/twitter/raketky/tesly.