• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    ARAON: Potrebuje pozornost, to je to na com fici
    ARAON
    ARAON --- ---
    JIMIQ: Proc proste nedrzi hubu? Vazne mu to za to stoji?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JIMIQ: never go full retard!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JIMIQ: ale vzdyt se nechal ockovat! no nechci rozjizdet flame, to je fakt klaun
    SATAI
    SATAI --- ---
    PER2: zmrd
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: ve skutečnosti, kdyby USA vzali Mexiko do nějakého jejich NAFTA-Shengenu, tak budou moci dělat hraniční kontrorly uprchlíků ještě na mexickém území.. nevědí, co je dobré.

    Nicméně, teďka už víme, že kosmodrom na mexické hranici v Boca Chica byl jen krycí manévr a ve skutčnosti šlo o snahu přehradit cestu uprchlíkům obří raketou, která jim bude překážet v cestě a chrlit na ně oheň a úlomky betonu :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SITH: zacal bych primym odkazem na ten post
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    XCHAOS: asi migranti, ktori prejdu legalne cez hranicny priechod, ilegalov s prevadzacmi chytaju policajne kontroly aj u nas, zrovna vcera sme sa vracali zo svk tak tam robili namatkove kontroly, ale to mozno kvoli ilegalnym uprchlikom zo slovenska ktori prchaju po volbach :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    "Musk hlasitě a často podporuje hraniční kontroly"
    "Agentura Reuters také poukázala na to, že strážci hranic kvůli náročné a předimenzované byrokracii, nemají čas kontrolovat hraničních přechody."

    Ehm, nějak tomu přestávám rozumět. Jako že místo toho by se do USA měli vpouštět jen migranti, kteří zaplatěj 8 USD? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OTAVA: jestli fakt překračujou hranici "autobusama", nestačilo by ehm, něco nižšího, co autobus neprojede? jako třeba zákaz vjezdu, nebo závora? Mě přijde, že americké politice přestávám rozumět....
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Čtvrt milionu migrantů měsíčně. Musk navštívil jižní hranici USA: „Musíme postavit zeď!“ - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/HRF8X/zpravy-svet-elon-musk-navstivil-hranice-mexiko-usa-musime-postavit-zed
    SITH
    SITH --- ---
    PER2: počkám si rád na nějakou obhajobu od Tesla fans
    PER2
    PER2 --- ---
    did you miss me

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SEJDA: ano. Vidim to v našem korporátu, kde v původním českým teamu bylo 12 dříčů a jeden jakožemanager, a ve finále se udělalo míň práce, než v současným německým, kde je na každýho klikače jeden administrátor, co řeší 90% byrokracie okolo.
    Ono by technicky nebyl problém nahnat zpátky lidi do výroby, ake není k tomu moc důvod. Nedostatkem věcí imho rozhodně netrpíme, a to se tomu věnuje zlomek populace všech vyspělejších států.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OMNIHASH: tak predevsim jsme zvladli i "soft skill" management prace. Kdyz jsou 4 lidi na dilne a 4 v "kanclu" a ti 4 prijmaji objednavky, objednavaji material, hledaji nove zakazniky, opecovavaji stavajici zakazniky, planuji stredni i dlouhy horizont, planuji produkci, aby ty 4 jelita na dilne, vedela, ktery stroj maji kdy zapnout. Kazdopadne tvrdakovi pripada, ze by se bez neho mohli jit ostatni vycpat, a je uplne jedno, jestli je ten tvrdak v kanclu nebo v dilne.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PES: Evropa vyrábí víc neýž kdy předtím... to jenom vám oldtimerům přijde, že když není každej druhej člověk dělník, tak je něco špatně, ale to je tím, že sme zvádli automatizaci natolik, že jich halt tolik nepotřebujem.
    PES
    PES --- ---
    OMNIHASH: Však to taky Evropa udělala a fungovat to bude dokud ta Bangladéš apod. bude přijímat ty papírky jménem peníze...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PES: Well, jestli jejich kouzlo spočívá akorát v tom nechat vyrobit za buráky a prodat za těžký love, tak jim asi nezbude než přesunout výrobu do Bangladéše, tam to ještě chvíli fungovat bude.
    PES
    PES --- ---
    OMNIHASH: To víš, levná pracovní síla a (! A !) levná energie... to je to, co kapitáni průmyslu potřebují...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam