• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: no proto jsem postnul ten graf na marketcap. je mi jasny, ze to mas nakoukany, jen jsem v rychlosti vyhledal nejaky datumy a interpretoval to takhle. ath 60B k 2021, zacatek 2022 na 30B a pak se to kolem 35B jebalo az k prodeji a stazeni akcii. ted mame jen logry a nejakej fond s mizivym podilem. kazdopadne pokud jde o altright agendu, tak se dost mozna koupe tw pankontinentalnim konzercativcum vyplatila...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Staci se treba divat na pocet followers.
    PALEONTOLOG: Jotak. Sorry. Ja si nejak matne pamatoval ze twitter akcie byla asi 30 dolaru..pak se zjistilo ze elon koupil 9% akcii tak to slo asi na 44 a pak kdyz rekl ze to koupi cely, tak to slo na 52 za ktery Elon rekl ze to teda koupi kdyz mu twitter rekne kolik ma realnejch uzivatelu a jestli je to tech 300 milionu nebo ne...Potom co mu to kluci z twitteru rict odmitli a ukazalo se ze tam jsou miliony botu a fakeaccounts, tak chtel Elon z toho dealu vycouvat, ale uz mel predkupni smlouvicku a chteli ho zalovat o miliardu ci co (ja bych ji asi zaplatil a sel od toho)..Elon si rekl ze na to prca..pujcil si nejaky prachy od katarcu a dalsich velkejch fondu a sel do toho..Za me byl twitter tak o pulku overvalued uz pri te koupi teda..25B cenu asi ma..44B fakt ne.


    Elon Musk cited the reason for the lack of transparency from Twitter's side behind his back from the deal. He alleged that the micro-blogging site is not revealing information about the number of fake accounts on its platform.

    The social firm struck back against Musk just four days later, filing a lawsuit in Delaware Chancery Court with the hopes that Musk would be forced to buy the company.

    Fake accounts play a vital role in spreading misinformation and pose a major hurdle for advertisers in selling advertisement to real people. In April, the mercuric CEO had told a Twitter board member -- that "drastic" action was necessary to tackle bots, according to the newly released text messages.


    Twitter shares rise by 23 per cent after Elon Musk's U-turn on buyout offer | Mint
    https://www.livemint.com/companies/news/twitter-shares-rise-by-23-per-cent-after-elon-musk-s-u-turn-on-buyout-offer-11664941712389.html
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4:

    no, abych to upřesnil, populisticke nepochybně, ale krajně pravicové je asi moc silné označeni, snaží se být mainstream. ale zase rádi dělají kňů jak je ostatní označují za krajní pravici a hrají ublizene a dobře jim to funguje, takže nějaký paralely s elonem by se tu našly. :)

    https://www.opendemocracy.net/en/norwegian-shift-to-right-10-short-lessons-on-progress-party/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VON_GILOTINE: ne, tenhle to nebyl, ale byls blízko. byl to jeho stranický kolega z krajně pravicove-populisticke Strany Pokroku.

    fun facts, jejím řadovým členem byl i Anders Breivik a strana popírá klimatickou změnu.

    Elon Musk Nominated for Nobel Peace Prize by Norwegian MP for Free Speech Advocacy
    https://bnnbreaking.com/politics/elon-musk-nominated-for-nobel-peace-prize-by-norwegian-mp-for-free-speech-advocacy

    jinak na Nobelovu cenu míru může být nominován kdokoliv

    https://www.timesofisrael.com/from-hitler-to-michael-jackson-unlikely-names-for-nobel-peace-prize/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CROME: to je až poslední cca 2-3 roky. Předtím byl asi 2-3 roky creepy (neuralink, boring company) a ještě předtím v podstatě úplně v pohodě (např. na rozdíl od alt right nikdy nepopíral globální oteplování, naopak investoval do technologií co mu měly předcházet, apod-.)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    YMLADRIS: *prodal
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    YMLADRIS: ze by stejny pan?

    A far-right Norwegian politician has put Mr Trump's name forward for the 2021 prize, citing the president's role in the recent peace deal between Israel and the United Arab Emirates.

    Christian Tybring-Gjedde told Fox News on Wednesday: "For his merit, I think he has done more trying to create peace between nations than most other peace prize nominees."

    Adding that he was not a big Trump supporter, he added. "The committee should look at the facts and judge him on the facts - not on the way he behaves sometimes."
    SATAI
    SATAI --- ---
    TOXICMAN: to je halt tak, když založíš diskusi v časech, než coolnes nahradil zmrdismus a čekáš, že po téhle změně se duch debaty nezmění ;-)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    CROME: už jsem to tu psal několikrát, nezakládal jsem si auditko primárně o osobě EM, ale byl to spojující prvek těch firem, které mě zajímaly... před 10 lety navíc řešil uplně jiné věci a těžko jsem mohl vědět, že mu začne v určitých oblastech jebat ve velkém
    Ten začátek názvu klubu změnit nelze.

    Uplně nejlepší bude, když si založíte auditko "Proč je i dnes Elon Musk zmrd" a tam se dokola ujišťujte jaký je to debil a věděli jste to už od mala, co zas napsal a nelíbí se vám to, kdy zničí svět a jak se to vůbec všechno stalo, když vůbec nic neumí.

    Fandění např. misi SpaceX nebo Tesly != bezhlavé adorování Muska.
    Za spoustu věcí v poslední době by zasloužil nakopat do koulí.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    :) jdu si pro historicky počet mínusu v tomto klubu (údajně za free speech a že dal Ukrajincům starlink)

    PER2
    PER2 --- ---
    nechcete ty patky nechat na patky?
    CROME
    CROME --- ---
    TOXICMAN: Zalozil si auditko o kontroverznim sociopatovi , ale chodili mu tam lidi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Vztekej se na zrcadlo ze mas krivou drzku
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    VON_GILOTINE: tak sis zase trošku ublinknul a už je ti dobře?

    počet příspěvku s informační hodnotou pro ostatní jde od příchodu jistých ID výrazně dolu... shame
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: teda nevím zda to je ironie..

    když máš Blue nebo gold check tak se na tebe taky vztahuje automatické zrušení účtu na základě masového nahlášení. (píšou že se někdy accounty suspenduji omylem a že v tom pripade s tebou budou pracovat aby účet obnovili a nic o checkmarkacy)

    kromě toho mají v podminkach, že modrý nebo zlatý check můžou odstranit okamžitě, na základě jejich rozhodnutí

    když o tom tak přemýšlím, checks nějak problém s falešnými účty a zlovolnými nahlašováním neřeší, ale aspoň jsou zdrojem příjmů pro platformu. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: kdyby libtardi a dems fasisti nebranili emerging structure elonovi v zavadeni vizi tak by uz davno na neco prisel a zavedl.
    Namisto toho jej obvvinuji z antis3mitismu!
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    DRAGON: Kez by Twitter mel nejaky zpusob, jak dat lidem vedet, ktery ucet je autenticky, a skutecne patri verejne zname osobe, a ktery neni...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AAZAZEL: prave. Bohuzel takhle internet funguje. Odsouzen bez soudu, ze je pravda jinde, to uz nikoho nezajima.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    SATAI: on je to titulek ze seznam zprav...mohl jsem hodit cely odkaz

    DRAGON: no a nebo spousta ruskych troll uctu nahlasila jeji ucet a algoritmus ten ucet zablokoval
    SATAI
    SATAI --- ---
    AAZAZEL: nebylo to úplně "pár minut", ale jinak jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam