• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    CROME
    CROME --- ---
    AVATAR: Nekdy staci jen nelhat
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: fangirlismus?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Heh, mi prijde trapny resit par opicek na pokusy, kdyz jich lidi vyvrazdujou tisice denne (nehlede na dalsi zivocichy) pri vypalovani a odlesnovani destnych pralesu.

    Tohle ma sanci pomoct milionum lidi. Resit nekolik (treba i tisicu) opic, kdyz jako lidstvo zpusobujeme hromadne vymirani druhu, to je trochu pokrytecky.

    A jo, chapu, ze je to whataboutismus, ale ono to jinak proste nejde. Zastavime kvuli tomu vedecky progress v cele oblasti?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CROME: není soudná
    CROME
    CROME --- ---
    YMLADRIS: Jako sorry tohle je uz za hranou fanboyismu
    SATAI
    SATAI --- ---
    E2E4: no vidíš, neumřely. Byly zabité. YMLADRIS si konstruuje vlastní realitu ;-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    YMLADRIS: ?? sám neuralink píše, že Elon lže, když tvrdí, že žádné opice neumřely..

    six animals were euthanized at the medical advice of the veterinary staff at UC Davis. These reasons included one surgical complication involving the use of the FDA-approved product (BioGlue), one implant's connecting hardware became loose, and four suspected infections, a risk inherent with any percutaneous medical device.

    Neuralink’s Commitment to Animal Welfare | Blog | Neuralink
    https://neuralink.com/blog/neuralink-s-commitment-to-animal-welfare/
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KAERO: nechápu, na co reaguješ, já neříkám, že tímhle videem to dělá, Dzodzo komentoval jeho kanál jako celek.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    TADEAS: nevím jak to zjistit, realita není transparentní, lidi si ji konstruují :)

    Tady tvrdí že inspektoři byli impressed

    The USDA inspector who came by Neuralink facilities literally said that in her entire career she has never seen a better animal care facility — we are the nicest to the animals you could possibly be,

    Musk said that the company had used terminally ill monkeys for some of its early implants, reflecting comments he made in a post on X earlier this year, but insisted that no monkeys had died as a direct result of the Neuralink brain implant.

    "Neuralink has never caused the death of a monkey … In fact, we now have monkeys who have had Neuralink implants for two to three years, and they're doing great," he said.

    Elon Musk Says Neuralink Monkeys Live in Paradise
    https://www.businessinsider.com/elon-musk-neuralink-monkeys-live-in-paradise-denies-gruesome-deaths-2023-11
    KAERO
    KAERO --- ---
    PATISLAV: mozna je konzistentni, ale je manipulativni. Jestli chtel hodnotit automobilove a naftarske lobby, tak to u elektroauta nedava smysl. A jestli hodnoti car-centric design, tak mel to video nazvat "Cybertruck from EU city view - A tragedy", a zvolit jiny obrazek. (A kompletne zmenit styl mluveni, zahodit vsechny manipulace atd. atd.)
    KAERO
    KAERO --- ---
    NANUQ: a to ze je Musk zid ma s hodnocenim cybertrucku co presne? hodnoceni se snad da udelat nezavisle na tom jestli je zid nebo ne. Ale tech blbych argumentu tam bylo cele hafo.

    Uz jen ten zacatek - "Before Elon Musk was busy spreading Nazi conspiracy theories on Twitter...."
    To je proste manipulace jak stehno. Tak bud ten cybertruck je spatny, a nepotrebuje kvuli tomu manipulovat, nebo to nestoji za shlednuti.

    A ten argument ze v manualu je napsane ze se maji odstranovat ptaci hovna co nejdriv - sorry, ale to mam u sveho Renault Trafic v manualu taky, ze ho mam udrzovat cisty. Opet blby argument. Myslel jsem ze tam bude zaber konkretnich fleku nebo rzi, ale nic...

    Ano, cybertruck je hnusne velka krabice na kolech pro americany s velkymi ulicemi, ale opet to neni hodnoceni cybertrucku ale teto kategorie aut.

    Jak se vysmiva ze do cybertrucku se nevejde ani kolo - do toho raptora od fordu taky ne. To je proste vlastnost tehle kategorie aut.

    To ze na zacatku vyroby odhadovali cenu 40 k$, a ted je to 61 k$, protoze celosvetove inflace tlacila vsechny ceny nahoru, tam chytre radeji zmineno vubec neni.

    Je toho v tom videu spousta. Hnusne, tendencni, nevyvazene, predem zamerene nakydat co nejvetsi spinu, zamlcuji informace kde se hodi a vytahuji nesouvisejici veci.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DZODZO: nejsi ty Patrik Nacher? #DvojíMetr
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PATISLAV: konzistentna pozice proti automobilovej lobby a car-centric cities sa da robit aj bez manipulativneho wordingu https://www.youtube.com/@NotJustBikes
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DZODZO: ne, opravdu to není pro views, je to konzistentní pozice proti automobilový a naftařský lobby a car-centric designu městský infrastruktury.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @NASASpaceflight
    Ship 29 is rolling back to the launch site for its Static Fire test ahead of flying on IFT-4.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KAERO: ked si pozries kanal toho youtubera, tak zistis, ze to je jeho typ contentu, ze pohejti nejaky projekt pre views, lebo kontroverzia predava :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Sry ja to video nekoukal. Takze dekuji za tldr
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    VON_GILOTINE: Ale houby, říká tam že je Elon "billionaire, genius, vibranium, neuralink, Tesla, Mars, 420, jewish question Rocket man". Vztahuje se to myslím k těm jeho protižidovským tweetům.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Lol fakt mu vycita ze je Zid? Tak to je dobry zpusob jak se vyradit z debaty o cemkoliv
    KAERO
    KAERO --- ---
    PEJR: sorry, ale to je fakt hloupe video. vycitat cybertrucku ze to je velky pickup a ze elon je zid... skoda tech 7 minut co jsem tomu venoval
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam