• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    PER2: měly z prdele kliku, že to spadlo kam spadlo... okolo je normálně zástavba
    PER2
    PER2 --- ---
    QWWERTY: zrovna to sem nesu :D
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PER2: kdyz jsme u te Ciny :))

    Chinese rocket static-fire test results in unintended launch and huge explosion - SpaceNews
    https://spacenews.com/chinese-rocket-static-fire-test-results-in-unintended-launch-and-huge-explosion/
    Space Pioneer conducted what was intended to be a static-fire test of the first stage of its Tianlong-3 launch vehicle
    Amateur footage ... shows the nine-engine test stage igntiing and then, exceptionally, taking off.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    kamarat sa v tom vcera povozil a sofer to potom zapikoval do jazierka :)

    FOTO Rozruch v Dunajskej Lužnej: Do jazera zapadol cybertruck! Aha, čo nasledovalo | Nový Čas
    https://www.cas.sk/clanok/2942085/foto-rozruch-v-dunajskej-luznej-do-jazera-zapadol-cybertruck-aha-co-nasledovalo/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SpaceX conducted a series of Raptor Quick Disconnect (RQDs) purging in preparation of upcoming orbital test flight of Starship. These RQDs provide high pressure gases to spin the ourter ring of 20 Raptor Engine turbopumps in order to start the engines.

    DZODZO
    DZODZO --- ---
    pri takom nasvetleni to vyzera jak start na marse :)

    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: dragon osvetleny mesacnym svetlom

    Peering out into the cosmos from Dragon perched on top of the ISS.

    Today on each orbit the sun sets about 15 minutes before the moon rises. Shot is taken just as the moon comes up illuminating the Dragon with a faint blue in front of a sea of stars.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Elon musi bejt fakt nasranej :))

    Rimac představil taxikářský PLNĚ AUTONOMNÍ vůz Verne. V roce 2026 začnou tyhle taxíky bez řidiče jezdit v Záhřebu, vybraná města ve Velké Británii a Německu budou následovat o rok později - první dvě z jedenácti oslovených měst již na Rimac Verne podepsala smlouvy.
    Interiér je dvoumístný, maximálně pohodlný a taxík k vám dojede vyhřátý či vychlazený, dokonce si prý vyberete, jak bude vonět. Na displeji poběží filmy nebo tam můžete pracovat, nebo tak různě.

    GESTO
    GESTO --- ---
    PES: Nějaký diagonaly tam vidim. Já se stavením layheru jednu chvíli živil a je to imho nejlepší lešení..
    PES
    PES --- ---
    KAERO: jak "povinnost" - to je fakt dobrej fór...
    KAERO
    KAERO --- ---
    I v nemecku maji mista kde starlink je jedina moznost:
    SpaceX bude mít povinnost v Německu připojit k Internetu uživatele bez alternativ, plus další novinky o Starlinku – ElonX
    https://www.elonx.cz/spacex-bude-mit-povinnost-v-nemecku-pripojit-k-internetu-uzivatele-bez-alternativ-plus-dalsi-novinky-o-starlinku/
    PER2
    PER2 --- ---
    @SpaceX Falcon Heavy GOES-U landing
    https://youtu.be/1AXnMlxK22A
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Elon Musk may be a billionaire entrepreneur and innovator, but his role as a father to his nine children is equally significant to him, if one should include Nevada, Musk's late son, the count rises to ten. He and his former wife, Justine Wilson had six children including late Nevada then, his two kids with Grimes and in November 2021, Musk's family expanded even further when he quietly welcomed children with Shivon Zilis.

    Musk has repeatedly expressed his love for his children and seems to have a good relationship with most of them. He once shared that nearly all his time outside work is spent with his children, calling them "the love of my life." However, his relationship with his children has not been without challenges.

    One of his twins, previously known under a different name, filed for a legal name and gender change to become Vivian Jenna Wilson after turning 18. This change included dropping Musk's last name, indicating a desire to distance herself from her father.

    All evidence points to the fact that Elon Musk often sees his son X AE A-XII and maintains a close relationship with him. Musk consistently demonstrated his love for his son and other children, from public appearances to personal anecdotes. His presence in X AE A-XII's life and his declarations of love for his children highlights his commitment as a father. Despite his incredibly demanding professional life, Musk's connection to his family, particularly his son X Æ A-Xii, is a clear priority for him, showcasing a loving and involved parental relationship.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    YMLADRIS: lolwutwat? To bych od člověka, co stráví půlku svy existence na nyxu řešením sexuality a výchovy dětí opravdu nečekal... Ty drobný rozdíly mezi modelem široká hippies rodina a Kollárem Rozsévačem vidím i já, a to jsou to pro mě hodně hypoteticky otázky.
    SATAI
    SATAI --- ---
    TADEAS: s osmi ženami!
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    YMLADRIS: pro me je to bulvar, nechci do toho videt .) medialne je to projekcni platno pro stereotypy. ... uspesna velkopodnikatelka zplodila 10 deti s peti muzi, ma na ne cas pul hodiny denne. muzi si davaji playdates mezi sebou a svymi dalsimi partnerkami a jsou happy. ... who cares? nobody .]
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    TADEAS: naposledy když se k tomu veřejně vyjadřovaly, tak ve smyslu že se těší na vychováváni těch dětí v blízkém kontaktu, playdates atd (shivon a grimes)

    Jak se to liší od stále populárnější polyamory přesně
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: uz pred lety chtel omezit cas straveny s "detmi" na 15 minut za den na vsechny deti a od te doby se mu deti ztrojnasobili. Takze ty deti na veline byt muzou, ale treba s nimi Melonek ani nepromluvi, ani je nepohladi.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    SEJDA: kdyby je mela treba se ctyrmi muzi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam