• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Lol. Slusne hloupej nazor z novinek. Ne. To je tim, ze nekdo zije v roce 1970 a nekdo v roce 2024 ty historicka paralelo a vedet neco o historii, tak vis, ze rusko v roce 2024 neni to samy jako sovetskej svaz v roce 1945/1968..Moje existence se bude citit ohrozena ruskem az budou rusky tanky ve Varsave nebo v Bratislave, coz pokud sledujes tu valku trochu podrobneji, o cemz pochybuju..tak vis, ze se nikdy nestane. Takze je to asi jako napsat, ze se cejtim existencne ohrozenej priletem mimozemstanu.
    SATAI: Jezis nebrec noumo. Taky se muze stat, ze s tebou spadne nad Izraelem nebo Iranem/Irakem letadlo, ale fakt tu na nase baraky nezacne padat 200 raket tydne, protoze Rusko Nato nikdy nenapadne. Putin neni tak blbej aby riskoval konflikt kterej nema absolutne zadnou sanci vyhrat, takze si vychilluj cecicky a zalez zase.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: protože se fakt nemůže stát, že ti v rámci escalate to deescalate padne na hlavu Iskandr, když se vymkne nějaké dobrodružství v Pobaltí nebo Suwałki Gap, že? Protože hybridní válka je velká pohoda, že? Protože určitě se nestane nějaká nehodička pod (nebo taky ne) eskalačním prahem, co zamává kritickou infra, že?




    AVATAR: sice kretén, ale hlučný a umanutý. Tzv. "na Elona"
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: to je holt rozdil mezi vzdelanym clovekem, kterej vidi historicke paralely a nevzdelanym hlupakem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: "zájmy Ruska vedou k ohrožení mé existence"
    PER2
    PER2 --- ---
    "Jestli mas pocit, ze te rusko nejak ohrozuje" vs "maj pocit ze je rusko ohrozuje na zivote"

    lingvisticka gymnastika me vzdycky pobavi
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyvole to je fakt masakr. Jsem v roce 2024 na nyxu s lidma kteri maj pocit ze je rusko ohrozuje na zivote, prestoze zijou 2000km od konfliktu, coz je asi stejne daleko jako z Prahy do Madridu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Jako vazne? Ze jako cech nemam pocit ze me rusko ohrozuje, protoze je nase zeme v Nato a doktrina nato je, ze napadnuti jedne zeme je napadnuti vsech, takze by rusko muselo nejdriv napadnout polaky nebo slovensko a kdyz se clovek podiva na pocty tanku, letadel a dalsich systemu Nato a Ruska, tak je celkem jasny kdo by tenhle stret velmi rychle vyhral, tak je muj nazor jako z novinek? LOOLLOOLLLLOKLOLOKLKLLKOOLKLOLOL,...Ty ses fakt hodne mimo realitu :D
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: ja o tom s tebou nebudu diskutovat, protoze to je tak hloupej a nevzdelanej nazor, ze ani nevim kde bych zacal, to je level dezolat z novinek
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PER2: proč by se konečně nemohla mezinárodní politika řídit koudyho pocity?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: No ty jo Trololole? Rusko by muselo napadnout polaky a tim padem po rusku pujde cele Nato, takze ja se ruskem fakt ohrozenej necitim. Zvlast kdyz vidim, jak starej vojenskej areal ma atp. Naopak po tehle valce se z toho bude Rusko 30 let ekonomicky sbirat a ta zeme upadne uplne v zapomeni. Skonci spis jako vazal indie a ciny nez ze by mela nejaky plany na dobiti evropy.
    ANDY_WARHOL: Rusaci se nikdy nedostanou tak daleko aby byli na slovenskejch hranicich a putin za pet let umre.
    AVATAR: Cusik...:)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: ty ses cim dal vetsi delulu, kamo. Back to ignore, na takovyhle demence nemam nervy :D
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOUDY: mít rusáka na slovenských hranicich by ti tedy nevadilo? No me docela jo.
    A jestli Putinovi rupne v kouli a splní svoje výhrůžky jádrem, tak to bude taky docela legrace.
    Co další Černobyl, taky by nevadilo? Dostat raka když to bude foukat špatným směrem, to taky nevadí?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Boti jsou na sockach v 99% zdarma a kdyz je udelas placeny, tak tech 99% botu zmizi, stejne jako zmizej lidi s ikonkou kocicky nebo bez ikonky, ktery jen sirej na sockach nenavist a debilni nazory. Podivej se treba na HBO, ktere je placene a nebo na Netflix a pak se podivej dejme tomu na CT nebo na Novu..a zkus uhodnout, kde je vic kvalitniho obsahu. Stejne jako si dneska platis streamovaci sluzby a stejne jako zacina byt bezne ze si clovek plati ruzny biohacking gadgety typu fitbit nebo oura, tak doufam ze se do par let dockame i toho, ze budou socialni site placeny. Musk k tomu imho s Xkem celkem smeruje a Zuck to po nem zdarne kopiruje..viz blue mark checks.
    PER2
    PER2 --- ---
    " Jestli mas pocit, ze te rusko nejak ohrozuje, tak pak to chapu. Ja ten pocit treba vubec nemam."


    trololo
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: takze pouze bohati a boti vytvareji kvalitni obsah? Dobry vedet :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANDY_WARHOL: Jotak. Jestli mas pocit, ze te rusko nejak ohrozuje, tak pak to chapu. Ja ten pocit treba vubec nemam.
    AVATAR: Byl by na nich kvalitnejsi obsah.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: prosimte, k cemu by podle tebe vedlo to, ze by byly soc site placeny? Ceho si myslis, ze bychom tim docilili?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOUDY: zájmy Ruska vedou k ohrožení mé existence, Zay Ukrajiny a USA v současné době tomuto ohrožení brání, není tak těžké si vybrat stranu.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    A abych byl k tématu, pokud Musk pomocí své sociální sítě umožňuje mému nepříteli aby se realizoval, tak ať de do prdele taky. Líto mi ho nebude.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANDY_WARHOL: Ale my nikoho nezajimame. Ukrajina sleduje svy zajmy, proto treba odpalila nord stream..Rusko sleduje svy zajmy..respektive Putin..Amerika zase sleduje svy zajmy. My chceme patrit na zapad, protoze je pro nas amerika proste to meritko..pro jiny lidi zase ne. Spis si rikam proc si proste ruskej lid nechava srat na hlavu uz staleti a neudelaj tam ve vedeni nejakou cistku..ale jejich mentalita proste takhle nefunguje no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam