• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    PES
    PES --- ---
    YMLADRIS: z Řečkovic až do Brownsville!!! ;-)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    zajimavost - nevedela jsem, ze SpaceX má školu napůl s místní komunitou v Brownsville. přišla jsem na to tak, že mají teď fúzi s online školou, kam "chodí" náš syn. Kdyby někoho zajímalo, tak recess.gg (nijak affiliated s space X, experimentalni edu start up "fostering agency in kids to do hard things")

    Alpha X Recess
    https://www.youtube.com/watch?v=6YfCk4Haoko
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PES: přemejšlím, kolik elementů si musíš pustit do úvahy, aby ti to vyšlo :) jakoby nestačil jen nazi twitter, musk a inzerenti
    PES
    PES --- ---
    OMNIHASH: no ironizuj, na víc stejně nemáš...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PES: hele, vážně věříš, že nejbohatší člověk planety a edgelord lvl.9000 prohrál svůj boj za svatou pravdu kvůli bandě děcek, co si ani nejsou jistý, jestli chtěj mít pindíka, nebo pipinku, a miliardový marketingový investice rozhoduje nějaká internetová suita liberálních nerdů s odkazem na mywiki? V tón případě žádám vaší generaci o permanentní slova snowflake, bo víc vločkový chování už si asi představit nedokážu.
    PES
    PES --- ---
    OMNIHASH: no vidíš, už se nemusíš bát, už můžeš opět klidně spát ;-)))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    :))) už sem se začínal bát, že za to nemůžou progresivisti, co bouraj svět, kterej byl ještě v pořádku
    PES
    PES --- ---
    PALEONTOLOG: navenek hlásali, že proto, že nesouhlasí s tím, jak to EM na X vede...
    ...realně proto, aby je neukřičeli/neuklovali/nemoralizovali a na sítích koordinovaně neostřelovali nějací rádoby samozvaní "elfové", protože P.R. a namagormenti těch inzerentních firem jsou prostě srabi, kteří se hrskou ukřičených samozvanců nechají zastrašit, i když drtivé většině lidí je v praxi úplně u zadele kde kdo inzeruje, ale záleží jen na tom, zda je ta reklama zastihne a všimnou si jí.

    (Akorát pak stejně dopadnou tristně, jako když v Bud zjistili, že LGBTPSVZ+ nevychlastá tolik jako "proud straight", či stejně jako Honza Jelen zjistil, že mezi klienty má spíš rednecky než aktivisty, kteří si jeho stroje nekupují)
    GODY
    GODY --- ---
    BUBBLE: a to možná netušíš, že jeden závod na repase turbín je u nás v ČR.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    BUBBLE: jj .]

    kdybych chtel energii pro popup 150 MW datacentrum, asi bych to delal stejne .) zavod
    PES
    PES --- ---
    TADEAS: Eko AI jako když vyšiješ ;-)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    How To Prevent Raptors From Destroying Superheavy
    https://www.youtube.com/watch?v=LgZRyeNAa0A
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    TADEAS: me se libi ze pojizdnej generator spalujici bud plyn nebo diesel se jmenuje SOLAR Turbine. Fakt sneaky shit tohle :))
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    TADEAS:
    XCHAOS:

    Musk has dubbed the site ‘the gigafactory of compute,’ and says it will eventually be home to up to 100,000 Nvidia H100 GPUs for training and running the next generation of xAI’s large language model, Grok, with a second cluster of 300,000 B100 GPUs scheduled to come online next year.

    However, getting sufficient power to the site for such a powerful set-up requires significant investment. While xAI has pledged to spend $24 million building a substation that would give it access to up to 150MW (if approved by the state grid operator), the site currently only has 7MW available from the grid.

    To solve this problem, Musk has drafted in 14 mobile natural gas generators from Voltagrid, each capable of supplying 2.5MW. The SELC letter says that four 16MW SMT-130 turbines from a company called Solar Turbines have also been brought to the site, adding to the problem of poor air quality in Shelby County.

    - https://www.datacenterdynamics.com/en/news/elon-musks-xai-data-center-adding-to-memphis-air-quality-problems-campaign-group/



    SMT-130 turbines:

    https://s7d2.scene7.com/is/content/Caterpillar/CM20201215-9943b-379e0

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PES: tusis alespon, proc odesli z ixka inzerenti?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PES: nu, bohuzel se nenasel nikdo, kdo by Pyžmoňovi naznacil prognozu tohoto mozneho vyvoje..
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: Chudák kus hardware...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale zertiky na snowflakes stranou. Cest jeho pamatce. Odmakal toho dost.

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ach..klasika v klubiku Elona..O cem se tu hadame dneska decka? Zas se bojite, ze na vas spadnou rakety? Escalate to deescalate! :D

    BRETA
    BRETA --- ---
    PES: je to asi tak reálný, jako že Elon začne schazovat terminály nad Brazílií ze svého tryskáče, abych zachránil svobodu slova

    to je neuvěřitelný, Pes sem ráno vletí, vykadí se přímo mezi dveře a místo aby se někde schoval, tak tady bude všechny obviňovat z ostrakizace :D lool
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: ja zadnou nenavist nesirim, ja jenom reaguju na nesmysly. jestli si to nepochopil, tak je mi to lito, ale nic s tim udelat nemuzu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam