• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PES: no, jasně, to je přesný..

to že máš chyby v práci se zdroji a extrapolujes k předem danému závěru nevidíš a myslíš si doslova, že jsme lepšolidi, twl.
    PES
    PES --- ---
    E2E4: protože lidi dnes většinou nesnesou jiné názory (zvláště ně jisté skupiny dlouhodobě utvrzované, že oni jsou/patří k lepším lidem)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANDY_WARHOL: Ne. Pokrytecke je prave myslet si, ze to dela jen Elon, kdyz tady ctes, ze to delaj naprosto bezne vsechny socialni site. Zuck to dela v daleko vetsi mire, protoze chce z tech lidi prachy a zaroven prodava jejich data cambridge analytica a dalsim firmam aby mel na dalsi jachtu, ale i tak ho to obcas sere co po nem nektere vlady (jmenovite vlada USA chtej)..Elon to dela v mensi mire a vic o tom mluvi, protoze si jede tu jeho free speech retoriku. Taky je podle me rozdil, kdyz tuhle cenzuru po tobe chce nejakej autoritarskej/diktatorskej rezim typu Turecko nebo Katar/UAE apod, ale Brazilie neni Venezuela ne? V Brazilii byly normalni regulerni demokraticky volby a jen je tam nejakej soudce kterej po Elonovi neco chce..Nicmene pokud je ten jeho pozadavek opravnenej a chce aby Elon zabannoval nejaky fakt dezinfo ucty, ktery sirej hate speech apod..tak by to bud Elon udelat mel, nebo z ty zeme proste pujde dopice, stejne jako v nekterejch zemich neni facebook ci telegram apod. To ze kolem toho Elon pise 50 prispevku na twitter mi prijde trochu hystericky.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: hele EM prostě jen víc rozhrabává ty kupky hnoje a doufá (IMHO), že těm politikům a byrokratům bude hodně nepříjemné to vystavení vnějšími světlu (anonymně, to se to cenzuruje pohodlně, že?)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PES: tak já nemyslím, že bych byl schopen ti vysvětlit, kde máš chyby v úvaze, nebo že bys byl schopen pochopit, proč lidi mají na tvé příspěvky negativní reakce, co je pro nás ten skutečný důvod..
    PES
    PES --- ---
    E2E4: omyl - placení právě už blokují a co jim ten hnusný EM neudělá než že řekne "klidně to bude poskytováno dál gratis, já/StarLink tohle ustojíme" (hlavně že byl Brazílii dost dobrý na to, že jim po těch velkých záplavách věnoval tisíc terminálu, že?)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PES:
    jako ono je snadný najet na tyhle memy, vždycky je to mix pravdy (woke vliv existuje a není to úplně dobrá věc) a nepravdy (extrapolace woke může za úplně všechno a ohrožuje i meziplanetarnost lidstva).

Tohle je to samý u Brazílie vs Elon, extrapolujes se budou policajti zabavovat starlinky a zavírat za ně lidí do vězení jak za rádia za protektorátu (což je navíc nesmysl, protože kdyby tohle chtěli, můžou prostě zamezit placení za starlink z Brazílie).
    PES
    PES --- ---
    Tak a co zase nějaké Muskoviny, alespoň obrázek ze SpacePortu, ať je to tu zase k tématu?
    PES
    PES --- ---
    HAR4NT: možná
    PES
    PES --- ---
    AVATAR: zjevně ne všechny, jsou tu rovní a rovnější (třeba ve Věcích veřejných je spousta příliš hajných kusů skodne)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PES: nicmene, mozna jsi to jen spatne pochopil a
    jen nastinovali prognozu dalsiho mozneho vyvoje
    PES: za tyhle veci nyx banuje, staci mu to poslat a zitra tu bude novy id :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PES: tomu umlceni se nedivim, ten hysterickej stekot je dost votravnej
    PES
    PES --- ---
    HAR4NT: tak nějak (volání po fyzické likvidaci/zaškrcení/umlčení nevyjímaje - nicméně všechno zbabělci volající "udělejte to někdo (jiný)")
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PES: no uplnej nyxdisident vyvazenosti:))) jak se te snazili zlikvidovat, hazeli ti otraveny burty?
    PES
    PES --- ---
    PES: popř. k EM strachům přidám ještě možnost fyzické likvidace (nějaký ten atentát či nehoda anebo chemií vylepšená klika či nukleární čaj apod.)
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: v tom se asi (jako v máločem) shodneme, že špatně jsou oba póly (mně se zase snažili zlikvidovat alespoň virtuálně progresivní a woke, dokonce i na Nyxu, který je tedy levičáky intoxikovaný více než hodně), takže zkušenosti máme nejspíš oba
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: u tohoto, už jsem zmiňoval, je to opět spíš o tom koho se víc bojí...
    ..u toho EM se možná dá říct, že v případě RU se bál, že mu hodí do cesty nějakou satelitní minu (a pak Kesslerův efekt na LEO) popř. dokonce rovnou malou atomovou prskavku (pořádné vygumování satelitů) a u CN že by mu mohli sebrat/zablokovat suroviny/komponenty.

Od těch tzv. demokratických vlád (z KoZa) mu hrozí tak akorát nějaké pokuty a snahy (možná) o bezzubé blokování (DNS co dnes obejde každý kdo zná 8.8.8.8/8.8.4.4/1.1.1.1 apod.)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: to tvrdíš ty, stačí hodit dezosovi kost a klidně tě přijde umlátit domu, když mu řekneš kde bydlíš. Vyhrožování fyzickou likvidací jsem zažil mnohokrát a jsem si jistý, že nějaké procento by to zkusili dotáhnout do konce - ostatně někteří budou jistě pohrobci a následovníci skinheads, s kterýma jsem v 90 až nultych letech měl skutečné fyzické konfrontace, stačilo mit dredy.
    Mě osobně přijde že woke aktivisti a jejich protipól na druhé straně jsou úplně stejná pakaž a nemají si co vyčítat. Máj jen jinej software v hlavě, ale vymleto stejně Extrém je extrém. Přiklánět se na jednu stranu v tomto boji, znamená vždy podporovat zlo.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOUDY: akorát že to je značně pokrytecké, když v jiných zemích, s mnohem horší úrovni demokracie, veselé cenzuruji na přání vlád. Takže jsou tyto statusy trochu k smíchu.
    Věřil bych tomu, kdyby mě přistupovali na žádnou cenzuru (kromě vyloženě kryminalni činnosti), ale oni si otvírají písky jen na demokratické vlády, protože tam si to můžou dovolit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam