• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: jo, to určitě na spoustu lidí působím jak ten červený hard na býka ;-)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: tak v tom pripade bych se zamyslel na tom, jeslti nahodou nepusobis na lidi jako dezolat... treba je to chyba v komunikaci.

    ale myslim si ze spis je to v tom, ze si si vybral stranu. jsi sice moznaq vlazny ale zastance dezostrany, ale nevis o tom nebo si to nechces pripustit. ten clanek co linkujes je opet jednostrany a pokrytecky, protoze kdyz kritizujes dezolaty, tak te sice neposilaji do ruska, ale nadavaji ti treba do americkych kurev. Caputova by mohla vypravet.
    Tak mi rekni v cem je to jine ?
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: budeš se divit, ale nepodporuji ani RU, ani tzv. dezoláty, ani SPD či Motoristy atd. , ale ani tu cenzuru či woky a ani ty progresivisty...
    ... nicméně bohužel se mi nelíbí spousta věcí, které dnešní tzv. elity protlačují, a bohužel dle zkratkovitého přístupu de-facto platí to, na co naráží a co kritizují např. i zde

    SVOBODA PROJEVU: Kritizuješ? Táhni do Ruska! - Neviditelný pes
    https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/svoboda-projevu-kritizujes-tahni-do-ruska.A240830_182512_p_spolecnost_nef
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOUDY: btw. Jinak souhlas...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOUDY: já jsem nikdy neřekl, že to dělá jen Elon.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: tak pro. To podporuješ? Já sice chápu, že je tu velká kulturní válka drajvovana na jedné straně rusakama, kteří podporují obě strany aby tak rozdmychali nenávist a rozložili společnost na druhé straně algoritmy umělých inteligenci, které si vodi na sockach uživatele jako pejsky kam chtějí, ale každý z toho může vystoupit. Já už sem na fb a Twitteru nebyl ani nepamatuju a zjišťují, že svět je najednou zase mnohem lepší místo pro život..
    Nakonec to dopadne tak, že tam zbydou boti a trolové z farem a budou se hádat akorát spolu. 😁
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    wutwat?! K týhle diskuzi potřebuju aspoň další dvě kafe! Pes disident, kterýmu vyhrožujou woukaři likvidací, neřešili se tu ještě včera Elonovo tvíty?
    CROME
    CROME --- ---
    PES: A pritom to je tak jednoduchy:
    Turecko chce blokovat nektere ucty
    EM nastavi prdel a ucty zablokuje

    Cina chce blokovat nektere ucty
    EM vykouri Medvidka PU a ucty s radosti blokuje, cenzura mu nevadi a necha se pohladit za ouskem.

    Brazilie chce zablokovat 7 uctu
    EM cENzURa ! NikDY se NeVZdaM, JSEm hRDiNA aBOjoVNik PrOTi ToTaliTE!

    Nevim jestli jsi si vsiml,ale jses pokrytec, jako tvuj panicek, chapu, ze kognitivni desonance, uz je zazrana hluboko do kosti.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Není třebas být lepší člověk, stačí nebýt vzteklý PES
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PES
    PES --- ---
    E2E4: mysli si co chceš, to je Tvoje věc a já to respektuji (!) , nicméně najdi a dokáž nějakou chybu v:

    - Brazílie chce cenzuru na X
    - EM odmítá
    - BR zkouší tlačit kriminalizací zastoupení firem EM v BR
    - EM ruší zastoupení
    - BR nutí místní ISP filtrovat/blokovat přístup k X
    - BR vyhrožuje drakonickými pokutami uživatelům VPN za obejití blokací
    - BR blokuje účty/peníze za služby StarLinků a předplatných X
    - EM kontruje poskytováním provozu dál i bez obdržení plateb, tj. StarLinky stále umožňují pronikání "prý závadných/škodlivých" (jak pro koho, asi jen pro tu vládu) informací dovnitř BR

    Co tedy BR byrokratům a politickým cenzorům zbývá?

    - uznat porážku a rezignovat na ty snahy cenzurovat (což je dost nepravděpodobné, takový mentální výkon žádné skupiny s autokratickými a podobnými tendencemi nepřipustí, protože pro ně je to de-facto konec)

    - zkusit ucpat i tuhle informační díru, ale to bez fyzického zabavení a převzetí kontroly nad těmi terminály nemá šanci jak dokázat

    Tak a teď hledej, Šmudlo... ;-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PES: no, jasně, to je přesný..

    to že máš chyby v práci se zdroji a extrapolujes k předem danému závěru nevidíš a myslíš si doslova, že jsme lepšolidi, twl.
    PES
    PES --- ---
    E2E4: protože lidi dnes většinou nesnesou jiné názory (zvláště ně jisté skupiny dlouhodobě utvrzované, že oni jsou/patří k lepším lidem)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANDY_WARHOL: Ne. Pokrytecke je prave myslet si, ze to dela jen Elon, kdyz tady ctes, ze to delaj naprosto bezne vsechny socialni site. Zuck to dela v daleko vetsi mire, protoze chce z tech lidi prachy a zaroven prodava jejich data cambridge analytica a dalsim firmam aby mel na dalsi jachtu, ale i tak ho to obcas sere co po nem nektere vlady (jmenovite vlada USA chtej)..Elon to dela v mensi mire a vic o tom mluvi, protoze si jede tu jeho free speech retoriku. Taky je podle me rozdil, kdyz tuhle cenzuru po tobe chce nejakej autoritarskej/diktatorskej rezim typu Turecko nebo Katar/UAE apod, ale Brazilie neni Venezuela ne? V Brazilii byly normalni regulerni demokraticky volby a jen je tam nejakej soudce kterej po Elonovi neco chce..Nicmene pokud je ten jeho pozadavek opravnenej a chce aby Elon zabannoval nejaky fakt dezinfo ucty, ktery sirej hate speech apod..tak by to bud Elon udelat mel, nebo z ty zeme proste pujde dopice, stejne jako v nekterejch zemich neni facebook ci telegram apod. To ze kolem toho Elon pise 50 prispevku na twitter mi prijde trochu hystericky.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: hele EM prostě jen víc rozhrabává ty kupky hnoje a doufá (IMHO), že těm politikům a byrokratům bude hodně nepříjemné to vystavení vnějšími světlu (anonymně, to se to cenzuruje pohodlně, že?)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PES: tak já nemyslím, že bych byl schopen ti vysvětlit, kde máš chyby v úvaze, nebo že bys byl schopen pochopit, proč lidi mají na tvé příspěvky negativní reakce, co je pro nás ten skutečný důvod..
    PES
    PES --- ---
    E2E4: omyl - placení právě už blokují a co jim ten hnusný EM neudělá než že řekne "klidně to bude poskytováno dál gratis, já/StarLink tohle ustojíme" (hlavně že byl Brazílii dost dobrý na to, že jim po těch velkých záplavách věnoval tisíc terminálu, že?)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PES:
    jako ono je snadný najet na tyhle memy, vždycky je to mix pravdy (woke vliv existuje a není to úplně dobrá věc) a nepravdy (extrapolace woke může za úplně všechno a ohrožuje i meziplanetarnost lidstva).

    Tohle je to samý u Brazílie vs Elon, extrapolujes se budou policajti zabavovat starlinky a zavírat za ně lidí do vězení jak za rádia za protektorátu (což je navíc nesmysl, protože kdyby tohle chtěli, můžou prostě zamezit placení za starlink z Brazílie).
    PES
    PES --- ---
    Tak a co zase nějaké Muskoviny, alespoň obrázek ze SpacePortu, ať je to tu zase k tématu?
    PES
    PES --- ---
    HAR4NT: možná
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam