• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PES: asi te prekvapim, ale tohle auditko je o elonovi muskovi a jeho firmach a nikoliv o alobalovych woke cepickach uzivatelu nyxu.
    PES
    PES --- ---
    E2E4: asi Tě překvapím, ale tohle i rizika z toho čouhájící chápu ;-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PES: hele ono to dezolatstvi nemusí zasáhnout plně. aspoň ne zpočátku, má to tendenci se rozšiřovat.

jsi inteligentní člověk, ale i na tebe nějaký long tail toho o čem píše Andy dosáhl.

(a ne, nečekám že bys tohle pochopil, píšu to pro ostatní)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PES: vsak taky nemas nic jinyho chudaku. a davej pozor, cekaj na tebe za rohem duhove woke.
    PES
    PES --- ---
    VYHULENY_UFO: mám jako pálit čas analýzou všech tvých dostupných postů na Nyxu? Za to mi fakt nestojíš...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: ovsem nadavat jen jedne strane a nepripoustet si lapsusy te sve je co ?
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: j takhle? Obojí je špatně. Ale asi je nemožné chtít, aby spolu lidi mluvili a tolerovali se aniž by si rovnou šli po krku...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PES: evidentne nemas k argumentaci nic jinyho nez nickname.
    PES
    PES --- ---
    VYHULENY_UFO: se svým Nickem máš co kritizovat ;-)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: neodpovedel jsi, ptam se zcela jasne, v cem je jine posilat odpurce do ruska oproti nadavani do americkych kurev ?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    myslim, ze nyx se nijak nelisi od elonova xka nebo markova fakebooku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PES: covece, poslednich dvacet let sem si obcas i myslel, ze jsi nazorove normalni. ale evidentne i na nyx pronikla debilni kampan o progresivnich wok panvich a ulovila par debilu.
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: jo, to určitě na spoustu lidí působím jak ten červený hard na býka ;-)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: tak v tom pripade bych se zamyslel na tom, jeslti nahodou nepusobis na lidi jako dezolat... treba je to chyba v komunikaci.

ale myslim si ze spis je to v tom, ze si si vybral stranu. jsi sice moznaq vlazny ale zastance dezostrany, ale nevis o tom nebo si to nechces pripustit. ten clanek co linkujes je opet jednostrany a pokrytecky, protoze kdyz kritizujes dezolaty, tak te sice neposilaji do ruska, ale nadavaji ti treba do americkych kurev. Caputova by mohla vypravet.
    Tak mi rekni v cem je to jine ?
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: budeš se divit, ale nepodporuji ani RU, ani tzv. dezoláty, ani SPD či Motoristy atd. , ale ani tu cenzuru či woky a ani ty progresivisty...
    ... nicméně bohužel se mi nelíbí spousta věcí, které dnešní tzv. elity protlačují, a bohužel dle zkratkovitého přístupu de-facto platí to, na co naráží a co kritizují např. i zde

SVOBODA PROJEVU: Kritizuješ? Táhni do Ruska! - Neviditelný pes
    https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/svoboda-projevu-kritizujes-tahni-do-ruska.A240830_182512_p_spolecnost_nef
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOUDY: btw. Jinak souhlas...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOUDY: já jsem nikdy neřekl, že to dělá jen Elon.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: tak pro. To podporuješ? Já sice chápu, že je tu velká kulturní válka drajvovana na jedné straně rusakama, kteří podporují obě strany aby tak rozdmychali nenávist a rozložili společnost na druhé straně algoritmy umělých inteligenci, které si vodi na sockach uživatele jako pejsky kam chtějí, ale každý z toho může vystoupit. Já už sem na fb a Twitteru nebyl ani nepamatuju a zjišťují, že svět je najednou zase mnohem lepší místo pro život..
    Nakonec to dopadne tak, že tam zbydou boti a trolové z farem a budou se hádat akorát spolu. 😁
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    wutwat?! K týhle diskuzi potřebuju aspoň další dvě kafe! Pes disident, kterýmu vyhrožujou woukaři likvidací, neřešili se tu ještě včera Elonovo tvíty?
    CROME
    CROME --- ---
    PES: A pritom to je tak jednoduchy:
    Turecko chce blokovat nektere ucty
    EM nastavi prdel a ucty zablokuje

Cina chce blokovat nektere ucty
    EM vykouri Medvidka PU a ucty s radosti blokuje, cenzura mu nevadi a necha se pohladit za ouskem.

Brazilie chce zablokovat 7 uctu
    EM cENzURa ! NikDY se NeVZdaM, JSEm hRDiNA aBOjoVNik PrOTi ToTaliTE!

Nevim jestli jsi si vsiml,ale jses pokrytec, jako tvuj panicek, chapu, ze kognitivni desonance, uz je zazrana hluboko do kosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam