• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    WHY Is Starship FLIGHT 5 Delayed? | Starbase Update
    https://www.youtube.com/watch?v=elaiPXk4I3Y
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tesla claims a 95% automated production at Gigafactory Shanghai | Electrek
    https://electrek.co/2024/07/17/tesla-claims-automated-production-gigafactory-shanghai/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: To je vize budoucnosti za par let. Tesla ma ty prumyslove roboty vychytane snad nejvic ze vsech co jsem cetl a humanoidni pomalu budou nahrazovat lidi.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    no zda se ze s konceptem cele starship na mesic se to zatim moc nepovedlo :) (kdyz uz von braun zjistil ze posilat tam celou velkoui lod je nebetycna hovadina :D )
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MAWERICK: nikdy .. kdyz se objevil problem, a Elon, tak problem vyresili tak, ze aby Elona mohli vyprovodit ze dveri, co nejdrive, vsechny ty nove "feature" vyhazeli.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ARAON: a kdy presne prisel EM s necim novym? :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: V tom videu není krom CGI robotu v CGI Cybertrucku žádný humanoidní robot. A průmysloví roboti skládají auta už léta ve všech automobilkách.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Pripadne

    This is How Tesla's Humanoid Robots Assemble Thousands of Cars Daily at the Tesla Factory
    https://www.youtube.com/watch?v=2HxS0F9uv3M
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Ta robotizace je tam z vetsi casti nez u skodovky..i kvuli tomu ze tesla ma relativne malo modelu a kdyz se zeptas nekoho kdo ma velkou tovarnu, tak ti rekne, ze robotizovany rameno muze pracovat 24/7..nema odbory, nepotrebuje dovolenou apod.

    2022 Top Article - How Tesla Used Robotics to Survive "Production Hell" and Became the World's Most Advanced Car Manufacturer

    2022 Top Article - How Tesla Used Robotics to Survive "Production Hell" and Became the World's Most Advanced Car Manufacturer | RoboticsTomorrow
    https://www.roboticstomorrow.com/article/2022/06/how-tesla-used-robotics-to-survive-production-hell-and-became-the-worlds-most-advanced-car-manufacturer/18908
    SADY
    SADY --- ---
    XARGH: vzdyt gates zaplatil domyslet jaderku co spali odpadni tyce ze sovetskejch bloku az na mezni hodnoty... i ve srovnabi se starlinkem ci starshipem je jasny, kdo nevyrostl
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: jak moc (upozorňuji "jak moc v principu" - ať se tu někdo zase nechytí slovíčkaření) se to liší od linky VW / Škoda v Mladé Boleslavi, kde je de-facto robotů na linkách plno, ale na spoustu věcí je stále "levnější a univerzálnější" ten člověk??
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: ja moc reklamni videjicka nesleduju. porad plati, ze lidska sila je nejlevnejsi a nejrychlejsi na preprogramovani, co ma delat u pasu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: No tesly uz roboti z velky casti nejakej ten patek skladaj..takze halucinujes spis ty. Ja ziju v technologicky inovativnim svete.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: 150 tisic lidi z cely planety. kolik ma xko aktivnich uzivatelu? milion, dva?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: humanoidni roboti, tyvle ty halucinujes jako xchaos, kdyz vysvetloval, ze uz za nas muzou makat roboty a diky tomu muze mit kazdej nepodmineny zakladni prijem.
    XARGH
    XARGH --- ---
    JONY: svym zmrdstvim se ostatne sam netaji a je na nej dokonce pysny!
    kontrarian me zaujalo... krome sikovnosti na akciovem trhu to znamena i takove kverulanstvi, ze jo? bud teda zastava opacne nazory proto, ze si prijde cool vecne oponovat nebo proste mimo technickou sferu nevi, ktera bije.

    KOUDY: jakej byl leta hate na Billa Gatese, ktery mel taky sporne kroky (ted me treba napada zariznuti FreeDOSu a prasarny typu / vs \ nebo domrveni kodovych sad) ale v porovnani s temito lidmi mi prijde jako extremne hodnej clovek :)

    SADY: pockaji kdo vyhraje volby a pak budou resit imho
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dost lidi ten joke ale celkem pochopilo :)

    Sto padesát tisíc lajků. Zabít Bidena a Harrisovou se nikdo nepokusí, divil se Musk - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/elon-musk.A240916_153204_krimi_remy
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: ja jsem spis zvedav co s elonem udelaj bezpecnostni sluzby usa, protoze uz je imho za hranou vmesovani se
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: ano i jobs byl genialni a curak..bezos je genialni a curak..zuck je genialni a curak..Vetsinou jsou ti genialni technologicti miliardari taky dost velci egoisti a curaci..Jinak by tolik penez asi nevydelali. Uz se treba tesim co se bude dit v nemecku az Elon rekne ze vyhazuje vsechny lidi a v jeho tovarne budou pracovat jen humanoidni roboti. Jak se k tomu postavi odbory, protestanti apod..cekaj nas vtipny casy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam