DRAGON: To neni o moralce, ale o hypotece. Ja babise nemusim volit a nesouhlasit s jeho politikou, ale kdyz nekdo z agrofertu od nas bude chtit domu stul, tak mu ho rad vyrobim. Stejne jako ma od nas konferencni stolek piratskej zastupitel z jedny prazsky casti a piraty taky volit nehodlam. Dilnu mam s brachou, kterej zivi manzelku a dve deti a muzu ti vklidu rict, ze delame stoly i treba pro rusaky ci ukrajince, kteri v CR ziji a je nam to naprosto u prdele. Fakt si nebudu vybirat komu udelam ci neudelam svuj produkt podle toho jak voli nebo jestli je to vegan ci v jakem jezdi aute. To je kazdyho vec a ja ziju v demokraticky zemi, kde budu rozhodnuti tech lidi respektovat, ikdyz s nim nemusim souhlasit.
CRAZY_IVAN: Jasne. Vsak jsem ti psal uz 2x ze rozumim a respektuju. Ja to mam zas jinak a rad si dam treba Jesenku z mlekarny hlinsko coz je firma, ktera vznikla v roce 1939 a to ze ji v roce 2011 koupil agrofert je mi fuk. Furt je to pro me mlekarna hlinsko a jesenka je furt stejne sladoucka a dobra.