• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    DRAGON: tak snad by mohl pochopit, že jsou lidi, co mají při nákupu věci jiný kompas a ano může být selektivní.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CRAZY_IVAN: to zrovna Koudyho neoslovi. Neboli cloveka, kterej rikal na nyxu pred lety, ze je mu nejaka politika babise ukradena, ze klidne udela ksefty s agrofertem. Tady narazis na bezpaterni mentalitu, to nezafunguje.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Ble, na mobilu mi nejde dneska psat
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: místo Muska si dosad Babiše a jak spousta lidí začala bojkotovat jeho firmy, když začal dělat do politiky a nad svoji odpověď. Jenom tam dosad jak otočku z liberálního demokrata na desinfo republikána trumpovceva máš svoji odpověď
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OTAVA: Podle me pujde SpaceX za par let na burzu a Muskovo bohatstvi se strojnasobi. Pro teslu je jedina mozna cesta jak dal nejaka ta moznost autonomie a proste pronajimani aut. Nemaj sanci porazit v dlouhodobem horizontu cinany. Koupis si teslu a kdyz budes v praci, tak si ji nekdo pujci a nekam s ni dojede a zaplati ti 50 dolaru a auto ti pak prijede samo zpet jako weymo v americe. To bude trvat jeste 5-10 let nez to bude v nekterejch mestech a na dalnicih v USA fungovat (v evrope se toho nedozijem)..a pak chapu i tu koupi Xka kde si tohle vsechno vyklikas a mas proste socialni sit s moznosti taxisluzby a buhviceho jeste..U twitteru byl stejnej hejl jako Allegro kdyz koupilo 2x predrazenej Mall a ted pocita ztraty, propousti tisice lidi a zavira pobocky zatimco Havrlant s Kretou si mnou ruce jakej udelali dobrej deal. Stejne tak si mnou ruce bejvali majitele twitteru zatimco Elon propousti lidi a zavira pobocky. Same shit..

    jinak pletes. Dole jsou statistiky ze tesla dodala vic aut nez pred rokem, takze 20 tweetu muska denne o kamale a dalsich picovinach nema na prodeje te znacky vubec zadny vliv a pokud jo..tak spis rustovy - [JIMIQ @ Elon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI]
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KOUDY: A ja si uprimne myslim ze soucastny Muskuv postup mu vic lidi odradi nez pritahne, ale treba se pletu.
    IMHO to posral kdyz se namocil do ty koupe twitteru co vlastne ani nechtel, ale treba tu zatacku vybere. Mel zustata u veci kterejm rozumi nejvic.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRAZY_IVAN: Vubec nic. Proto jsem napsal jako prvni slovo ze rozumim. Nekdo resi produkt. Nekdo resi i vedeni firmy apod. Ja treba vubec nevim kdo vede porsche, ale vim ze 911 je skvely auto. To ze je ve vedeni tesly Musk mi je jedno. Resim to, ze ten produkt byl dlouha leta sracka, kde nelicovaly plechy a teklo tam, ale ted uz je to dobrej a vychytanej produkt za dobry penize, ale rozumim ze nekdo to ma proste jinak..No problemo.

    OTAVA: Urcite to casem dopadne jako mobily no. Vsak jsem to tu psal uz parkrat, ze proste jen vyhraje laska k te znacce a pripadne rozdily v designu..Mas rad Teslu, koupis si teslu..mas rad porsche..koupis si taycan..etc. Dojezd bude vsude podobny a strohe interiery taky, ikdyz treba taycan ma dobry interier..stejne jako treba lucid. Oproti tomu ty tesly mi prijdou furt tak hnusne strohy, ze je fakt videt ze z toho chtej mit jednou autonomni taxik a nechtej abys k tomu autu mel nejakej vztah.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KOUDY: Ja spis vidim problem v tom ze se elektroauta nakonec komodizuji stejne jko driv treba smartfouny a Tesla treba skonci jako Nokie.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: co je nepochopitelného, že mají lidé při nákupu jiný žebříček priorit a vidí různé značky a jejich maskoty jinak?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    QWWERTY: Rozumim. Pro me ma podobnou toxickou image treba Cook, kterej proste jen rejzuje a neinovuje jako Jobs, ale stejne si proste ten novej iphone koupim, protoze jako produkt ho mam rad. Kdybych chtel fajn elektricky auto kolem milionu, tak u me taky spis vyhraje tesla 3/Y nez nejaka skodovka kvaq, protoze mi pujde primarne o ten produkt. Ne o to kdo filmu vede. Cook ani Musk ve vedeni tech firem za pet let bejt vubec nemusej, zatimco ja to auto budu pouzivat dal..Je nicmene pravda ze v tuhle chvili je Musk pro Teslu a SpaceX tim samym cim byl Jobs pro Apple..se vsemi negativnimi i pozitivnimi aspekty.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    KOUDY: to bude ta "volba penezenkou" aka tisickrat omilane "kdyz s tim mas problem, tak to nekupuj"
    ten clovek ma aktualne tak toxicky image, ze radsi koupim a budu pouzivat horsi produkt, nez abych si koupil jeho
    a zatimco kdyz se rekne "platim Disney+", tak nejaky Iger nikoho nenapadne, ale asociace "Tesla => Musk" je hodne silna, coz je historicky dane jeho PR stunty
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zajimavy. Takze Elon je pro vas Tesla? Stejne jako Cook je pro vas Apple a Iger je pro vas Disney? Neresite design nebo obecne ty produkty, ale primarne to, kdo tu firmu vede?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DRAGON: no a pak se podivej co dela treba Nike v cine, nebo VW, ono je to uplne stejny se vsema, pokud bys chtel ten bojkot opradvu dodrzovat, tak ti zbyde akorat to co ti vyroste na vlastni zahumence a jezdit si pro to budes muset na kjole co si udelas sam ze dreva jako muj prapradedecek v Uzhorode.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CRAZY_IVAN: poridit si teslu je pro mě dneska uz to samy jako kdybych si koupil cinsky EV, presne tak.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Starship flight 5 update

    Notice to mariners is out.

    On October 12 2024, between 7:00 and 08:10 (CST), rocket launcing operations are due to take place near Boca Chica, Tx. Back-up launch dates and times (CST) include the following:
    October 13, 18, 19 2024 between 07:00 and 08:10
    October 14, 15, 15, 17 2024 between 07:00 and 08:40

    nicméně od FAA zatím nic, zajímavé
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    mojí lásku k brandu elon dost zabil :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JIMIQ: jj konkurence posiluje. Cinani je do par let dohoni, takze to bude hlavne o lasce k brandu a pripadne te autonomii
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    TOXICMAN: pro porovnani Q3/23
    Vyrobeno 430 500
    Doruceno 435 000
    Takze furt rostou ale poptavka se pomalu nasycuje a marze (nejspis) klesaji
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @Tesla
    In Q3, we:

    - Produced approximately 470,000 vehicles

    - Delivered approximately 463,000 vehicles

    - Deployed 6.9 GWh of energy storage
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    SUMAC: genius of promises - https://elonmusk.today/
    btw příští týden bude další velkolepý odhalení tesla robotaxi, teď už to stopro klapne :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    x.com
    https://x.com/VladaFoltan/status/1841021337223024805
    Elon Musk měl vždy s pravdou problém. A netýká se to jen současnosti a politiky, týká se to i jeho vlastní rodiny nebo jeho businessu.

    Před pár dny jsem vám ukázal, jak tenhle dezinformátor a profesionální lhář vyvádí ve snaze pomoci Trumpovi k návratu do bílého domu.

    Není to ale zdaleka poprvé, co se Musk pustil do šíření absurdních nesmyslů.

    Ať už jde o snahu obelhávat společnost, potenciální zákazníky nebo šířit nenávist vůči různým marginalizovaným skupinám, nezdá se, že by Musk měl nějaké zábrany a dělal si starosti s následky.

    K jeho aktuálním útokům na migranty (především v souvislosti s šířením vyšinutých blábolů o konzumaci domácích mazlíčků Haiťany ve Springfieldu) mám malou drobnost, kterou bych rád připomněl jeho příznivcům.

    Sám Musk byl v USA nelegálním migrantem.




    x.com
    https://x.com/VladaFoltan/status/1841021343791215100
    Ten rozhovor Muska s jeho bratrem Kimbalem je z roku 2013.

    Celý si ho můžete pustit tady: https://www.youtube.com/watch?v=1u6kQIzzaPI

    Pokud tedy chcete příklad původně nelegálního migranta, který se po letech pobytu v zemi pokouší ovlivnit osud voleb v USA, Musk je přímo učebnicový.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam