XARGH: Tak ja myslel ze resime technologicky velikany, vizionare a jejich prinos pro lidskou rasu a rozkvet spolecnosti, ne to, kdo je s kym kamarad a kdo ma jakej pohled na geopolitickou situaci. To uz muzem resit s kym kamosil Ford..s kym kamosil Ferdinand Porsche..co vsechno resili Rockeffelerove apod..Svet nebyl, neni a nikdy nebude cernobilej a nelze na nej jako na cernobile nahlizet prece. Pak bychom se mohli dostat k tomu proc Apple vyrabel leta komponenty na iphohy v cine a ted je presunul do indie, protoze je tam detska prace levnejsi apod..ale to bychom byli uz moc OT a to tu nekteri nevidi radi..Kazdopadne pro nahlednuti to Elonova mysleni bych ten zivotopis fakt doporucil a u Jobse to same. To ze s nejakym napadem neprisli oni neznamena ze diky nim ty technologie a reseni nejsou tam kde dneska jsou. Tesla treba pokud vim sdili nabijecky s plno vyrobcema uz.
XARGH: To uz tu bylo a bilej dum sam sdelil, ze o zadnejch takovejch rozhovorech nevi..I kreml to poprel a vzhledem k tomu, ze Musk ma docela prisnou proverku kvuli SpaceX..tak bych nejakymu clanku na wsj dva tydny pred volbama nevenoval uplne vahu.