• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    XARGH
    XARGH --- ---
    Elon Musk se pokusil uplatnit svůj vliv a paralyzovat financování nejrůznějších programů americké vlády včetně lékařského výzkumu a péče. Poté, co jím tlačený návrh odmítly i desítky republikánů, publikoval na X lživou informaci o tom, že Kongres schválil financování „vývoje biologických zbraní“ – přesně v duchu ruské propagandy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: tak umělci z konvičkova auditka taky vytvořili hamplifikátor, náhodnej generátor myšlenek sociologa hampla a ono to fakt občas nebylo k rozeznání. ty elmovy výkřiky by mohla taky nějaká ai predikovat, nebo rozsekat nějakej jeho proslov do tweetů by asi nebyl problém
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: To uz se tu resilo 100x. Plno miliardaru si kupuje/vytvari socialni site aby zkrz ne sirili svy nazory. Kellner, Kretinsky, Bakala, Murdoch, Berlusconi, Bezos apod. Jsou jich stovky. Podivej se na twitter Lukacevice kterej vlastni seznam.cz treba..Elon vidi problemy v Evrope, ktery tu vidi desitky milionu lidi. Proc si myslis ze je u moci zase Fico, Orban, LePenova je cim dal popularnejsi apod? Svet se proste polarizuje. Ja to jako pozorovatel s chuti sleduju a fakt me zajima co Trumpetka s Elonem vyvedou, ale jako investor jsem uz par let trochu zdesen a bylo by lepsi kdyby se Elon venoval rizeni svejch firem a pripadne teda osekavani toho americkyho dluhu..ale netweetoval 300 prispevku denne. Fakt to podle me uz nemuze tak rok tweetovat on. To by nedelal nic jineho. Zuck teda taky na threads komentuje kazdou picovinu a denne mi od nej vyjede snad padesat odpovedi nekomu..ale furt to neni v takovy mire jako Elon.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: Ale je docela vtipnej. Kdyz kupoval twitter, tak tvrdil, ze musi bejt zcela nestrannej. A tedka podporuje AfD zcela otevrene.

Jako na to ze jezdim Teslou a tohle pisu pres Strarlink, tak uz me fakt hodne sere. Me jen zajima kdy Trupovi dojde, ze je z nej cislo 2.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Družice českých středoškoláků LASARsat míří na oběžnou dráhu. Raketa Falcon 9 úspěšně odstartovala | Forbes
    https://forbes.cz/druzice-ceskych-stredoskolaku-lasarsat-miri-na-obeznou-drahu-raketa-falcon-9-uspesne-odstartovala/
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    KOUDY: Nehezky mluvis o vykupiteli. Aby ti nevykoupil epoxid.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VOYTEX: Vynalezce, objevitel a vizionar to je, coz se ale nijak nevylucuje s tim, ze se chova na twitteru jako kreten a kdyby netweetoval, tak by udelal lip.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PES: tak to bude v jeho případě přeci jen složitější :-)
    PES
    PES --- ---
    XCHAOS: spíš Motoristy, ne? ;-)))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VOYTEX: já nevím, tohle už je fakt moc. Až přijede k nám, a endorsne Babiše nebo dokonce Okamuru...
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    TADEAS: vynalezce, objevitel, mesias.
    4 z 5 zaostalych asocialu ("nerdu") endorsuji.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    Outrage as Elon Musk claims ‘only AfD can save Germany’ | Germany | The Guardian
    https://www.theguardian.com/world/2024/dec/20/elon-musk-claims-only-afd-can-save-germany
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    SEJDA: "Jsou bezvyznamne protoze < 0,001 anebo jsou uplne bezvyznamne protoze < 0,000 001?"

LOL ani ses neobtezoval podivat do tabulek a uz zas bullshitujes. Dohromady tvorej asi 13%

A nespamuj postu, nebudu ty blaboly uz cist a davam te do ig
    CROME
    CROME --- ---
    SUMAC: Ilegalni imigrant z Afriky nejak mistruje
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak elonek už že sve pozice vladce planety vyzval německého kanclere k rezignaci a oznacil ho za nekompetentniho blázna..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LEGI: tak si to otvor v browseri?

MAKROUSEK: 4 roky nevedeli kto je vlastne prezident a zrazu v tom maju jasno, tak aspon nejaky progres :))
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    SEJDA: no jsem rada ze tam to video od kurzgesagtu dal :) kdyz uz jsem mu ho posilala kdyz se ptal na twittru kdo co ma k terraformaci marsu
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    120 minut povidani o tom, co je Mars, a jak by se dal teraformovat. Trosku vedecky od Petra Broze.

Terraformujeme někdy Mars?
    https://www.youtube.com/watch?v=pGLCoP_GoHQ

Petr Broz je taky vedecky pracovnik akademie ved v oboru sopecna cinnost na telesech Slunecni soustavy, autor popularizacnich knih Vesmirnicek (1 a 2) a geostorky (1 a 2)
    LEGI
    LEGI --- ---
    LEGI: zajímavý je, že kdekoli na Xku klasický screenshot obrazovky funguje, ale když chci jen tak do památníčku udělat (potenciálně rozlučkový) screenshot nahlášení Muskova postu, tak mi to hlásí "tato aplikace nepovoluje pořizovat kopie obrazovky".
    LEGI
    LEGI --- ---
    VYHULENY_UFO: dík za echo, nahlásil jsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam