• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Česko finišuje zákon pro autonomní vozidla. Změny prošly hospodářským výborem i podvýborem pro dopravu. Dostaly zelenou. Vzácně se na novele shodne vláda i s opozicí. Změny by mohly začít platit už od 1. července.

Autonomní auta zřejmě vyjedou na české dálnice dřív. Ve hře je červenec - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-autonomni-auta-zrejme-vyjedou-na-ceske-dalnice-driv-ve-hre-je-cervenec-268880
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Adblockery jsou hodne woke a jeste navic podporujou nerust. Souhlasim se vsim co jsi napsal :)

ja osobne si myslim, ze bude SpaceX za deset let mit vetsi valuaci nez Tesla a za 15 let bude patrit mezi 3 nejhodnotnejsi spolecnosti planety, takze jakmile pujde na burzu, tak jdu nejspis all in.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: ... a nejvíc levicový jsou samozřejmě antispamový filtry a adblockery :-) jinak samozřejmě, já teď nevím, jak budu vlastně dál projevovat zájem o SpaceX. Vlastně už dlouho fandím indický kosmonautice, chystaj pilotovanej let, a podle mě je to známka punku, že do kosmu lítá ještě nějakej národní stát a ne jen miliardáři. Akorát na můj vkus by měli mít na odpalovacích rampách víc kolorovanejch sošek Šivy Natardži a Ganéši a tak, a splodiny z rakety by měly šlehat z tlamy obřími chrličům. Oni to pojímají tak hrozně nudně funkcionalisticky, když by vůbec nemuseli....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHOSIE: souhlasim s tebou. Nesouhlasim s muskem. Mas pravdu ve vsem.
    CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    KOUDY: Tak ono to s Muskem též souvisí, vzhledem k tomu jak často se právě o komunismus a marxismus opíra a označuje během volebního období demokraty za komunisty a marxisty.
    Podobně jako téma lgbt, o kterém nesčetněkrát hovořil a stále hovoří a síří nenávist vůči těmto menšinám, je-li zatím to, že není schopen přijmout svou trans-dceru netuším.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHOSIE: Souhlasim se vsim co si napsal ci nenapsal nebo co si myslis ci nemyslis. Pravice znasilnuje cernochy a levice je spasa lidstva. Ted se zas muzeme venovat Elonkovi.
    CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    A ještě dodám, že tvá definice levice je mylná. Rozvolnění témat lgbt není primárně záležitostí levicových stran, ale spíše stran středo-pravicových nebo pravicových, které jsou sociálně liberální. V USA ani v ČR neexistuje významná levicová strana, která by tyto změny prosazovala. V USA jsou to Demokraté, kteří jsou ekonomicky center-right až pravicoví (např. podpora kapitalismu, neoliberalismu), ale sociálně progresivní. V ČR podobné změny podporují například Piráti, kteří jsou ekonomicky též center-right/right, s tím vlastně přichází otázka zda je tu vůbec nějaká levicová strana, možná SOCDEM, kteří jsou dejme tomu na center-left, ale jinak sociálně konzervativní. Stačilo je též z hlediska ekonomického někde na středu a sociálně rozhodně nevím o tom, že by prosazovali práva lgbt.

Tak mě napadá otázka, je s námi levice právě v místnosti?
    A je mi jedno jak si to definuješ sám, řídím se definicemi politologů.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A closer look at the SpaceX team's preparation for the lift of the new chopsticks.

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    OMNIHASH: sorry, já si sotva zapamatoval, jak je to s lyžemi, salátem a stravenkama...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mit kohokoliv s jinym nazorem v ignoru je nadhernej priklad levicovy uderky. Ja nicmene respektuju, ze woke uzivatele to vidi jinak a je to naprosto v poradku. Koho sere, ze si stejne jako dalsich asi pet uzivateli tohohle klubu nemyslim, ze je Musk nacek nebo ze ma chcipnout ci ze nic nedokazal nebo ze v kalifornii je poslednich deset let vsechno v cajku..ten at si me tam bez problemu da. Alespon se tu nebudem hadat na 100+ prispevku, kdyz je pro nekoho slozity respektovat cizi nazor :)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    OMNIHASH: ne, ale chlubit se tím ano,to si nevěděl?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    OPERAHYPNO: mít Koudyho v ignore je levicový? Tady čuchám Klausovo diskuzní školu!
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DRAGON: v nasej vesnici a u nasich na slovensku asi tak 99% ludi netusi kto je musk a co robi, mozno v brne by to mohol nejaky zavistlivec obtahnut, ale to uz je potom skor ukazka jeho mentalnych kvalit nez vlastnika auta
    SATAI
    SATAI --- ---
    E2E4: namaluj mne překvapeným
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    KOUDY: tomu ver :D jo a víš jak sem vždycky říkal, že nemám rád ty auta. ty tesly mi přijdou ok.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem si dovolil takovou koláž.. možná dobrej workaround pro lidi, co vlastněj teslu (a mozek)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    OPERAHYPNO: za tohle zde dostanes velky hejt ty prorusky spione a milovniku elona.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    KOUDY: takovýhodle levicovýho afektu teď bude všude plno, no jo - jedna éra skončila, tak to teď bude nostalgie z tý druhý strany.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je to bozi. Doporucuju vsem diskutersky slabsim :)..hlavne se nezapomente pochlubit. To je nejdulezitejsi :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: ano, od toho mám už teď klid, nádhera;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam