• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: No jo, to je u mrdek typu Taycan. S Teslou sem cekal jednou v zivote asi deset minut a vzdy vis dopredu kde to je a jak to funguje. Jiny elektricky auto, nez Tesla, nema vubec smysl. A jelikoz me Musk sere, tak si mozna jako dalsi poridim nakej plugin, UX to ma asi docela dobrej.
    PES
    PES --- ---
    PES: Mánert se z toho nakonec zesere...
    PES
    PES --- ---
    A zase zpět k Muskovi ;-)

Mladíci jménem Bob. Muskovi pěšáci infiltrují klíčové úřady, nemají slitování - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/doge-musk-vydaje-fungovani.A250204_112208_zahranicni_ert?zdroj=otvirak
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: tak jako tak, prakticky každá "race" TopGearu v případě EV zůstane již jen historií...

...ať již "na jednu nádrž"
    Top Gear - Audi A8 Fuel Economy Challenge from London to Edinburgh and back to London with one tank
    https://www.youtube.com/watch?v=_W8J8cycHTQ

Top Gear Basel to Blackpool Race (S12E4) 2
    https://www.youtube.com/watch?v=THxhHHcjOyM

...či soubor proti Slunci
    The New Jaguar XJ vs The Rotation of the Earth | Top Gear
    https://www.youtube.com/watch?v=LuANURnBzWQ
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAWERICK: já si všiml, že se to poslední dobou nějak mění, ale za našich mladejch let sme lidem, co porušujou zákony a předpisy, neříkali, že nemaj jedinej správnej názor, ale zločinci a přestupkáři..
    SATAI
    SATAI --- ---
    Prostě dejte tomu kriplovi oboustrannej, pokud jste to ještě neudělali.

Udělá to tenhle maličkej kousek světa lepší pro vás i pro ostatní.

#můjcent
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KOUDY: Tvůj problém je že nemáš ten jedinej spravnej nazor. To je celý...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Diky za clanek na skolenicko. Praxe je takova, ze mam za sebou pres pul milionu kilometru bez nehody a kdyz na sobe citim unavu, tak si samozrejme odpocinu, takze k zadnymu ohrozeni nikoho nedochazi. Chill.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: ne Koudy, přestávku máš mít minimálně na půl hodiny, nebo dvě na čtvrt. Zas tak dlouhej odstavec to není, věřím, že ho zvládneš úspěšně dočíst až do konce, ani není k tomu potřeba vymejšlet alternativní pravidla silničního provozu...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Clarkson v bugatti ohrozil miliony lidi no..kazdopadne tohle by trvalo s elektrikou tri dny.

BRAMBOROVY_KRAL: Ani ne, ale kdyz ti odpovim vazne, tak je zajimavy, ze jsem tu 23 let a posledni dva roky je hrozne videt, jak nyxaci nedokazou respektovat jinej nazor. Mas stejnej nazor jako dvacet lidi a jinej nez sedesat lidi a hned je to spatne a dostavas to sezrat, protoze nejses v ty skupine ktera si pritakava. Mozna kdyby se nyxaci naucili respektovat nazor druhejch, tak by tu byl vetsi klid.

OMNIHASH: Ano. Pujdes se vychcat na pet minut, protahnes se a jedes dal. Psal jsem to v mem prvnim prispevku. Nemusis si nucene delat pulhodinovou/hodinovou prestavku kvuli dobiti tesly/taycana/whatever.
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    SUMAC: Problém je, že bys musel ignorovat půlku Nyxu, protože mu ten jeho bait lidi pořád žerou a reagujou (i já se cca jednou za měsíc utnu); Každých 100 příspěvků co napíše (což stihne za dopoledne) vygeneruje dalších 300+.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: kdybys jezdil podle předpisů, tak si uděláš pauzu po 4.5 hodinách max.

Bezpečnostní přestávky řidičů osobních a nákladních automobilů | BOZP.cz
    https://www.skolenibozp.cz/aktuality/bezpecnostni-prestavky-ridicu/
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: no prostě tohle s EV prostě už nebude možné ;-)))

Bugatti Veyron vs Plane | Top Gear Classic
    https://www.youtube.com/watch?v=Y6gUm2h5WEI
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Ja se tim nechlubim. Ja rikam ze jsem schopnej to dat. To ze ty to dat nedokazes nebo si jel s nekym kdo jel jako magor a bal ses je tvuj problem. Tak s nim nejezdi. Ja jako magor nejezdim. Jezdim podle predpisu. Jenom se nepotrebuju protahovat nebo chcat pul hodiny, ani nezeru sladky tycinky z benzinky a nepiju kafe, abych na nej kazdy tri hodiny potreboval stavet. Najedu pres 3000km mesicne a snazim se jezdit efektivne. Pokud nejsem unavenej, jedu pres den a nepotrebuju chcat, tak fakt nevidim duvod proc bych mel stavet. Elektricky auto te stavet nuti, protoze ma dojezd jako ferrari.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Kurwa čekal jsem všechno možný ale týden Trumpa v úřadě a celej Nyx je o tom jak přesvědčit kokota koudyho o tom že nemá pravdu. Nechcete toho debila už všichni konečně ignorovat?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    E2E4: ono aj take SMS by ludia v Irsku po tych vikendovych vichriciach uvitali, segra vravela, ze na niektorych miestach kde klekla elektrina boli bez prudu a vody aj niekolko dni a navyse aj bez signalu, takze na tych samotach ostali par dni uplne odrezani
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: Trancewarp taky ve stejným příspěvku uznal, že byl mladej, blbej a v pořádku to nebylo, to ty se tu tím chlubíš, jako frajeři ve čtvrťáku na střední s řidičákem z tiskárny... já už zase zažil deístky podobnejch expertů, co měli pocit, jak to zvládaj, a že k žádnýmu ohoržení nikdá nedošlo, zatímco se zbytek posádky i dálnice modlil ke všem svatejm ať to přežijou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Chlubil se tim jako prvni trancewarp "Jako driv sem s bawem daval 1400km na jeden zatah" takze ho bud nectes, nebo sis zase ke kopnuti vybral neprekvapive muj nick. Podobnejch cest jsem nicmene absolvoval za svuj zivot desitky a k zadnemu ohrozeni nikdy nedoslo. Za prvy kdyz na sobe pocitis unavu tak zastavis, za druhy dneska mas tolik asistencnich systemu, ze v rakousku treba ridit skoro nemusis a jen si nastavis adaptivni tempomat, hlidani pruhu apod.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: tím, že ohrožuješ x-tisíců lidí přes čtyři státy bych se taky uplně nechlubil na první dobrou... ty pauzy lidi nevymsleli jenom tak pro nasrání všech petrolheadů s nohou na plynu z Wilsonovy až do Zadaru.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: To ja prave vubec no. Jsem schopnej dat prahu-chorvatsko s jednim petiminutovym zastavenim na chcani :D..takze predstava ze budu po ceste do chorvatska 3-4x stavet na pul hodiny je pro me utrpeni. Superchargery jeste asi jdou, ale s tim taycanem jsem 2x zazil situaci, kdy jsem byl u nabijecky, ktera nefungovala, nebo u ni cekaly dve auta na nabiti apod a proste se nechces dostat do situace ze jedes nekam 1000km daleko, chces po 300km sjet k nabijecce protoze mas dojezd 20km a tam bud cekaj dve auta na nabiti, takze tam budes dve hodiny, nebo nabijecka nefunguje/funguje spatne/je jen pomala..etc..Tohle se do peti let samozrejme vyresi, ale pro muj usecase se ta elektrika fakt zatim hodi jen pro Prahu a okoli..:_)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam