• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PES
    PES --- ---
    AVATAR: sice jsem nečekal, že s něčím takovým budu někdy muset souhlasit, ale že z něj vyhřezne až takový idiot, který ani po několika extrémních přešlapech nezačne fakt přemýšlet o tom co bude mít každý z jeho a DOGE kroků za následky, to je opravdu velké překvapení a zklamání ...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AVATAR: jenom čekám, jestli to bude nějakej MAGA magor, kterým, umře babička na nedostatek inzulínu, jedno z jeho děcek, co už je nebude bavit dělat živý štíty, nebo na férovku nějakej agent jedný z těch padesáti zemí, který se rozhodl posrat...
    Kdysi jsem psal, ze Muska jednou odsoudej za vlastizradu. Uz si to nemyslim, protoze by muselo dojit v usa k obcansky valce. Takhle menim tip na to, ze mu nekdo prozene kulku hlavou.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    Musk omylem zrušil opatření proti ebole. Prý to napravil, experti tvrdí opak — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/veda/musk-omylem-zrusil-opatreni-proti-ebole-pry-to-napravil-experti-tvrdi-opak-358621
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES
    PES --- ---
    PER2: Alternative Nuke Moscow ;-)))
    SATAI
    SATAI --- ---
    PER2: Chruščova chyba je termín ruské propagandy, to genius sám nevymyslel. #zmrd
    PER2
    PER2 --- ---
    k tomu se teda vztahuje tenhle fresh prispevek

PER2
    PER2 --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Joe Rogan Experience #2281 - Elon Musk
    https://www.youtube.com/watch?v=sSOxPJD-VNo
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    JIMIQ: to je skvely, ja chci tedka zrovna tu svoji prodat
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Trump administration may change how GDP is calculated amid DOGE cuts | AP News
    https://apnews.com/article/trump-gdp-economy-government-spending-lutnick-7414ba1bd441bd4bf64620bfd66923b2
    XARGH
    XARGH --- ---
    LOL, chapu dobre, ze Musk & spol hodlaji plosne zrusit zdravotni pojisteni?

BOMBSHELL: Elon Musk drops news Americans have FEARED
    https://www.youtube.com/watch?v=l1bkWKctlmE
    LEELA88
    LEELA88 --- ---
    XCHAOS: Ono to neni o tom, ze clovek se chce nechat manipulovat, ale ze chce byt blizko ,,cool" lidem. A tyhle lidi manipuluji, aby dosahli sveho, aby citili, ze maji moc. Ale nechci delat ze sebe odbornika 😀. Ja na klienty s NPO nemam nervy a schopnosti, takze jsem jich mela par a jeste ty, kteri to o sobe vedeli.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEELA88: ale já to pochopil, že narcismus ve společnosti je složitější proces. To není, že jeden člověk porouchaný a díky tomu manipuluje ostatními. Pokud by s tolika lidmi manipuloval úspěšně, skutečně získá pocit, že je geniální, všemocný, Bůh, apod., ale ono to je jinak: lidé se musí chtít nechat manipulovat. Jako nechci nikoho omlouvat, k tomu, aby se člověk nechal vynést na vrchol té vlny jistě musí mít jisté osobností rysy, ale ochotný je jistě víc než dost, akorát je tam nikdo vynést nechce.

Takže ten fenomén narcismu se podle mě týká i všech - tedy obrazně, nás všech, protože já sice neinvestuji do akcií ani si nekupuju elektromobily a starlinky, ale úspěchy SpaceX jsem obdivoval - protože možná my jsme v jisté fázi jsme se v tom někteří z nás shlíželi my. Elon byl tak říkajíc našim obrazem na hladině jezera, do kterého jsme se zamilovali. Stejné to museli mít se svými masami fašističtí, komunističtí i jiní diktátoři: je to jako ve finále 1984 - já nakonec zjišťuju, že "miluju Velkého bratra". Resp. ok, jsme o pár stránek dál za koncem knihy, budiž, takže když už to vím, můžu ten proces začít ukončovat.

Překlopení lásky v nenávist ale není řešení, protože ta osoba je pořád středem naší pozornosti, můžeme mu věnovat rituálních 5 minut nenávisti a nadávat, ale pořád tu ten vztah je.

Musíme se naučit ignorovat Velkého bratra, podle mě.
    LEELA88
    LEELA88 --- ---
    SATAI: A nijak ho to neomlouva, ani kdyby byl ,,jen" autista.
    LEELA88
    LEELA88 --- ---
    SATAI: To je uplne jedno :D. Fakt to bylo o tom, ze autik muze byt narcis :). Jaky to ma nasledky, by bylo na dlouho.
    SATAI
    SATAI --- ---
    LEELA88: tak snad je alespon sice totalni kreten, ale dobry diagnostik, ze si te autismus dobre poznal..
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    začínají přicházet únorový čísla - Francie -26%, Norsko -70%
    prodej Tesel únor 25 proti únor 24
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam