• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: Asi tak stejne jako sranim. Pet minut denne. Na vetsinu z vas to bohate staci. Me je egousek uplne u prdele. Stejne jako Satai. Bavim se o akciich. To asi nevis co je, takze dalsi diskuze je pro mne kontraproduktivni.
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: kolik casu ba nyxu vlastne travis obhajovanim sveho obrazu? me to pripada uplne neuveritelny, jak moc ti na tom egouskovi zalezi...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Samozrejme. Narozdil od Sataie, nebo Ludwiga, kterej dava screenshot o tom jak Musk krachuje Teslu a na grafu ukaze mesicni investicni horizont (prestoze akcie jsou za poslednich pet let asi 600% v plusu) si ja na chytraka jen nehraju a prodal jsem par dni po volbach - [KOUDY @ Elon Musk] ..pak to slo jeste o neco vejs, protoze posledni kvartal kterej je klasicky silnej, ale na to sere pes..I tak hezky zhodnoceni :)

Logicky nejprodavanejsi u Tesly je model 3 a model Y. Y si ted nikdo nekupuje, protoze vysel facelift, kterej teprve nabiha, takze je jasny ze prvni kvartal roku bude stat zahovno. Pokud bude stat i druhej a treti kvartal zahovno, tak si i ja zacnu investorsky myslet ze Muskovy eskapady maj na akcie nebo prodej Tesel nejakej nekgativni vliv. Nicmene kdyz si vzpomenes jakou dezinformacni spree jel pred volbama i po volbach na twitteru (aka 100 prispevku denne) a akcie pritom docela dost rostly (ja jsem je prodal snad za 340 a sly o vanocich az na 450)..tak mi to tak zatim neprijde a spis bych rekl ze proste investori reaguji na oslabujici poptavku kvuli faceliftu Y...ale uvidime za pul roku.

SATAI
    SATAI --- ---
    V Londýně jedou...

PES
    PES --- ---
    KOUDY: a stihl jsi také včas prodat (tedy +/- někdy koncem loňského roku)?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Ja bych vsem temhle haterum a dojmologum jen rad pripomnel, ze ted je Tesla furt 260 dolaru. V Lednu 2 roky zpet byla 115 dolaru a TO BYL PREZIDENTEM BIDEN A MUSK NEBYL MAGOR :D...Takze tyvole...Tihle investori z wishe/idnesu..chill :)..Muzeme si i vzpomenout na slova doomerskeho nyxiho 5D sachisty Sataie, ktery se mi posmival kdyz jsem je tenkrat kupoval..Bila dira chrli cas, koudy vydelava, satai breci..kazdy dva roky opacko.

PES
    PES --- ---
    SATAI: také si tady kladou tu otázku...

Tesla ztrácí Evropu, největší trh spadnul o 71 %. Může za to efekt šíleného Elona, nebo čekání na nový Model Y? – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/clanky/tesla-ztraci-evropu-nejvetsi-trh-spadnul-o-71--muze-za-to-efekt-sileneho-elona-nebo-cekani-na-novy-model-y/sc-870-a-233464/default.aspx
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DRAGON: je to proste žalud
    BELLEND | English meaning - Cambridge Dictionary
    https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/bellend
    PER2
    PER2 --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Bellend znamená něco jako „blbec“, „hlupák“ nebo „idiot“. Doslova to odkazuje na tvar určité části mužské anatomie, ale v běžném použití je to spíš urážlivý, ale ne úplně vulgární výraz pro někoho, kdo se chová hloupě nebo arogantně.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pekna prace aktivistu v UK

CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    SATAI: u modelu 3 bychom o tom mohli spekulovat, ale CT imho těžko
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PES: always have been.. :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    CRAZY_IVAN:
    CRAZY_IVAN:

Ten kolaps prodejů je očividně jen čekání na nové Y...
    PES
    PES --- ---
    SEJDA: na EM a vlastně teď i DT je třeba aktuálně nahlížet jako na vůdce sekty, ne?
    PES
    PES --- ---
    SEJDA: však právě proto #unloyalty , žádnou logiku v tom nehledej...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PES: mit vlastni nazor neni unloayalty.
    Snad meli vyhodnotit performance nebo neco takoveho.
    Ale v pripade Muska uz je to doba postargumentacni. Tak to nezkousej vysvetlovat ;)
    PES
    PES --- ---
    SEJDA: nevyhazuje za #freespeech , ale za #unloyalty , to dá přece rozum, ne?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Tesla manager who spoke up against Elon Musk’s Nazi joke confirms he was fired | Fortune
    https://fortune.com/2025/02/28/tesla-elon-musk-jared-ottmann/

bylo nebylo? .. free speach absolutist vyhazuje lidi za to, ck napsali na socialni site.
    PES
    PES --- ---
    SUMAC: vystřelit na Mars ;-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam