• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak jsem rad ze to konecne vidis i ty.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Elon je certifikovanej magor minimálně od 2018, když začal nadávat thajskejm potápěčům do pedofilů, a to jenom protože předtím si svy myšlenky ještě většinou schovával pro sebe...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Tyve to vam tu zase Dragon pujcil titul z dojmologie?

Patislav napsal ze v elonove postu o sankcich na oligarchy nejsou zmineni rusove a ja na to odpovedel, ze na rusky oligarchy jsou uz sankce tri roky uvaleny. Vic jednoduse uz jsem to snad napsat ani nemohl.

zadna chyba v uvaze neni a nikdy nebyla. To ze Elon postupne zmagoril snad videj vsichni vcetne tebe ne? Mam problem pouze s lidma, kteri tvrdi, ze magor byl vzdycky, nebo ze nikdy nic nedokazal vybudovat, vymyslet apod, protoze je to lez.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PATISLAV: tady bych se soudruha Koudyho zastal, psal tu nedávno, že je Musk magor, to je asi nejsilnější přiznání chyby v úvaze, co sem kdy za celou jeho nyxí kariéru zaznamenal, chtít po něm víc je zbytečný, nebo se to aspoň nikomu nepovedlo ani za posledních 15 let...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PATISLAV: No hlavne je picovina uvalovat sankce na nejaky ukrajinsky oligarchy kdyz je ukrajina napadenym statem zejo. U ruskejch oligarchu jsem nicmene cekal ze uz se davno jejich jachty budou prodavat a prachy posilat na ukrajinu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KOUDY: tak tak a ani tohle ji logicky nezastaví. Ale je kouzelná ta selektivní slepota.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: a? O tom jsem nepsal. Psal jsem "Na ty uz jsou sankce tri roky uvalene..byly jim zabaveny jachty, ale valku to nezastavilo ne?"
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: 2022, pekny, od ty doby polovina tech lidi uz sankcionovana neni
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Ne myslim neco takovyho.

List of Russian Oligarchs’ yachts, homes and assets being seized worldwide - CNN
    https://edition.cnn.com/interactive/business/russian-oligarchs-yachts-real-estate-seizures/index.html
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PATISLAV: Na ty uz jsou sankce tri roky uvalene..byly jim zabaveny jachty, ale valku to nezastavilo ne?
    PER2
    PER2 --- ---
    PATISLAV: rusko je to hodne napadene a jen se brani a navic je tam demokracie a svoboda neco jako amerika

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PER2: a zase ani zmínka o oligarších z Ruska :)
    PER2
    PER2 --- ---
    konec valky za 3, 2, 1 ....

SATAI
    SATAI --- ---
    Fakt se s tím kriplem musíte hádat, když oboustranný to řeší? ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: To neni mimonska picovina ale nazor zalozenej na tom co bylo v mediich par tydnu zpet. Uz se to zmenilo a proto me zajimalo jak je to aktualne. Nejspis se to teda zmenilo znovu, protoze Trump vcera rikal ze pravo vyhazovat maj primarne ministri - [KOUDY @ Elon Musk]
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: kdyz je rec o "mimonskejch picovinach"

KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALMAD: Ne od tebe. Od trech lidi tu..Tyhle lzivy narazky, ale rozvedl jsem to v odpovedi tobe, aby tu zas omnihash nebrecel, ze mam v jeho oblibenem klubu hodne prispevku.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: Kdes tohle ode me cet?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam