• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PER2
    PER2 --- ---
    PES
    PES --- ---
    MAKROUSEK: Starý dobrý Jeremy ;-)))
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    "The Tesla boss is so touchy he filed a lawsuit when I gave him a bad review. So how will he cope now that the eco hippies who used to idolise him have turned on his cars?

I’d love to remind all you Tesla drivers that I warned you 17 years ago that no good would come of your buying choice. But you didn’t listen. You chose to believe Mr Musk.

And now, because of the mob, you must park your car in a locked garage, use public transport and get used to the fact that, as you queue in this increasingly hysterical and unpleasant world, some people are going to drive past you in their proper cars” | ✍️ Jeremy Clarkson
    VACA
    VACA --- ---
    já se předem omlouvám za dojmologii v jinak asi vcelku odborný diskuzi, a nechtěl bych bejt žádnej konspiratik.

Ale asi nejsem jedinej koho napadlo, že to pálení tesel vlastně už mohlo přerůst v pojišťovací podvod, ne?
    Já Emonu Luskovi už bohužel tak nějak nevěřim ani nos mezi vočima, a tak si řikám že to hromadný upalování cybertrucků se mu vlastně docela hodí, v situaci kdy se z toho auta stalo celkem fiasko...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: To by ovsem znamenalo, ze jim nesmi pri kazdem letu vybouchnout. Ale co ja vim, nejsem raketovy vedec.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: 100t znovupoužitelně... tak schválně ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Jenze ja nejsem idealista jako nekteri zde, ale realista. Realita se meni a ja se na ni jsem..opet narozdil od nekterych zde..schopnej rychle adaptovat. Nezijeme v pohadce, ale v preregulovany evrope, ktery ujizdi vlak v inovacich atp. Moc dobre je to videt treba na vykriku Jonyho, kterej Elona zna jen z clanku z novinek a mysli si, ze diky lidem jako jsem ja jsou akcie ted tak vysoko. Klasicky omezeny mysleni a strelba totalne mimo terc. Takovej Petr Ludwig style - [JONY @ Elon Musk] ..v realite ja, kterej ma Elona nakoukanyho a nactenyho uz 15 let, takze dokaze predvidat jeho kroky dopredu uz mam od listopadu akcie prodany se ziskem asi 700% - [KOUDY @ Elon Musk] a vsimni si ze uz tenkrat jsem psal, ze nebudu Elona podporovat dokud bude Trumpetovat, takze jsem presne vedel co se bude dit. Adaptoval jsem se na novou realitu a ted to jen s usmevem sleduju :)
    PER2
    PER2 --- ---
    Re: Can You Fool A Self Driving Car?
    https://youtu.be/9KyIWpAevNs
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    SATAI: concerning
    Neni on nakonec magneto?
    SATAI
    SATAI --- ---
    JONY: zatracení Kanaďani!
    JONY
    JONY --- ---
    SATAI: doufejme, že to bude mít fentanylové finále
    GEE
    GEE --- ---
    INSTINKKT: příště doporučuji jednoduše x zaměnit za xcancel. Dostanou se I ti mimo Twitter a Elmo nedostane imprese

https://xcancel.com/shortl2021/status/1902502328541811174?s=46&t=UW-VHvO6HmOfAeEzODiADA
    PER2
    PER2 --- ---
    Talks between Starlink and the Italian government have stalled, Italy’s Defense Minister Crosetto said, citing geopolitical tensions and Musk’s public statements as factors.

Italy’s €1.5 billion, five-year deal with Starlink aimed to provide secure satellite communication for its military.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: no, posunul bych hranici někam k roku 2015, ale v zásadě ano, před méně než ještě 10 lety jsem ho pokládal za hrdinu, i když magořit už začínal. ale nevěděl jsem nic o minulosti jeho a jeho rodiny...

drogy... nevím. jestli může za Trumpa....no, spíš dění kolem Trumpa mohlo mít vliv na to, že finálně zmagořil. spíš než "drogy". Ale jak říkám, už poslední 2 roky byly přes čáru.

Některý tvoje argumenty jsou bohužel pravda. Přesto si myslím, že i když shodu na "jaký svět je" máme, pořád si dáváš pozor, abys pokládal "svět, jaký by měl být", za nemožný. Tam někde se nachází kořeny rozkolu s poslední dobou převažujícím "duchem NYX komunity". Je možné akceptovat svět jaký je a současně mluvit o tom, jaký by podle nás měl být.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: ano. Proto si ji castecne koupil. Stejne jako ma bezos svy noviny nebo zuck svoji sit kde je 10x vic lidi nez na twitteru. Prodava jejich dat k ovlivneni voleb. Viz cambridge analytica apod.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: Souhlas. Az na to, ze Elon teda ma sit, ktera zcela jasne propaguje jeho nazorovej proud.
    Neni nezavisla. Jinak s tebou souhlasim ve vsem
    Taky je mi lito, ze Elon takhle magori. Mel sem ho za vizionare a ted ho mam za arcidebila
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam