• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: mno, investorům x dal musk 25% podíl z xAI, tak proto jsou asi spoko, jinak příjem x byl loni 1,2mld dolarů. vtipná je ta etická roviína, zatímco meta dala lidem na výběr, jeslti jsou data uživatelů ok na trénování ai, musk měl totálně v piči. očividně když dva dělají totéž, není to totéž...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: no hl, podla tohoto https://www.tesla.com/cs_cz/master-plan-part-3 potrebuje preinvestovat $10T co je asi 228 255 160 084 125,25 CZK, takze este stale nema vyhrane :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TRANCEWARP: no ono to vypadá že ani tohle nemělo úplně dobrej výsledek.

alespoň není na Twitteru woke mind virus takže se lidstvo stane meziplanetárním druhem již brzy! :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: To jo..ale vzhledem k tomu ze tady ma vetsina fanousku muska a tesly pamet akvarijni rybicky, tak to bylo v realite spis takhle :)

1) Spocitam si ze potrebuju vlivovou platformu na ktery me nevypnou stejne jako vypnul treba Zuck Trumpa. Jsem na Twitteru, mam tam 100M followeru. Mam tu platformu rad. Zacnu skupovat akcie Twitteru. Pak to oznamim, akcie vyletej o 30%..Ikdybych je ted zas prodal, tak vydelam jak svine.

2) Chci prevzit twitter, ale prodejce mi keca o tom ze tam je malo botu. Muj tym udela DD te platformy a zjisti ze jsou tam desitky milionu botu a ne realnejch uzivatelu a jediny co ma u socialni site cenu jsou uzivatele ze, takze je ta platforma predrazena, firma je zadluzena. Pronajmaj se kancly do kterejch nikdo nechodi, najimaj se kuchari kteri pro nikoho nevari, je pronajata flotila aut kterou nikdo nejezdi..etc..Chci z toho vycouvat, ale chtej me zalovat. Nakonec si spocitam ze ta platforma ma pro budouci ovlivovani toho co potrebuju smysl, ale stejne si na ni pujcim od bank a kamosu. Vsichni investori na me hazej prachy, takze to beru.

3) koupim platformu a zacnu to sekat. Vyhazovat zbytecny lidi, sekat kancly, schopny lidi najimat zpet. Vyhodim 80% nemakacenek na homeoffice. Najmu par schopnejch lidi. Firma funguje bez problemu dal. Zaciname delat novy featury. Video, delsi tweety. Twitter blue. Vyhodim woke team kterej mel na starosti nejaky policies a vsechno resi comunity notes..aka uzivatele te site. Povolim vetsi formu freespeech v mezich zakona jednotlivejch zemich (takze v americe je vetsi nez v evrope)..Firmy pronajimajici si reklamu remcaj, tak je poslu doprdele. Cena platformy klesa na normalni uroven kterou mela stat vzhledem k poctu uzivatelu a botu.

4) Hadam se s Altmanem s OpenAI kterej jsem spoluzakladal ze se zproneveril svymu napadu. Ten zmrd me zacina srat. Prichazim s napadem na Groka. Presmerovavam desitky tisic Nvidii na trenovani fsd tesly do novy maly haly na trenovani AI. Zed twitteru menim na "for you" a "following"..Nadavam na sleepy Joa ze dela hovno, deficit ameriky roste..sere me to.

5) Podporuju Trumpa, protoze s nim vim ze se muze neco zmenit. S Thielem resime jak to cely vymyslet a udelat. Kamala si zve Beyonce, Taylor Swift a dalsi tyhle lidi, kteri na instaci maji stovky milionu sledujicich a kamalu podporujou. Delam to samy s Trumpem, ale furt s Kamalou prohrava. Nakonec jdou Trump a Vance k Roganovi. Kazdej u nej mluvi tri hodiny. To rozhodne. Konecne jsou preference pro Donalda. Navic prezil atentat. To taky pomaha.

6) Donald zvolenej. Job done. S Cookem, Thielem, Zuckem apod si pripijime na nadvladu tech sektoru. Donald hned slibuje ze nam nebude hazet klacky pod nohy. Grok uz je na Twitteru a sumarizuje tam tweety. Valuaci xAI ohodnotili investori na desitky miliard. Merguju ho akciove s Twitterem a cela hodnota firmy je ted 80micu. 2x vic nez kdyz jsem kupoval Twitter dva roky zpet. Investori kteri mi na twitter pujcili jsou najednou v plusu jak svine a libaj mi nohy. PROFIT..Donald mi dal za 5 miliard zakazky pro SpaceX..PROFIT...Jelikoz moje Tesla vyrabi v USA, tak ji cla zasahnou nejmin..PROFIT...Masterplan jak svin.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    E2E4: ale natrel si to mega svoji trans-dceri/synovi
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: 5D šachy:

1. koupím (trochu omylem, ale nedaří se mi z toho vycouvat) platformu

2. vlivu na ni vyuziju tak, že se lisam k Trumpovi abych podpořil svůj byznys a moc.

3. bohužel jsou to tak neschopní mantáci, že poškodí všechny byznysy. i můj.

4. ?

5. profit, marspyčo!
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    PER2:

The "Fraud" Fraud - by Timothy Snyder - Thinking about...
    https://snyder.substack.com/p/the-fraud-fraud

How does Elon Musk use the word "fraud" to dismantle the US federal government?

The term is not as an attempt to describe the world, but to change it. It is a political tool, used by a politician to justify a political action: regime change to oligarchy.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    PER2: ten vtip je starej a obehranej, ale jsou ty 4 miliardy usd denne tady s nami v mistnosti? :D

A i kdyby tak Hegseth uz je utratil za armadu :D
    PER2
    PER2 --- ---
    jezis sorry za spam, ale elmo to zas dneska prehnal s praskama evidentne.... uz toho necham

Elon Musk: "I'm just here trying to make government more efficient, eliminate waste and fraud and so far we are making good progress. Our savings at this point exceeds $4B a day."
    PER2
    PER2 --- ---
    breceni je radost, breceni je zivot....

Elon Musk
    “They basically want to kill me because I'm stopping their fraud. And they want to hurt Tesla because we're stopping this terrible waste and corruption in the government. I guess they're bad people and bad people will do bad things."
    PER2
    PER2 --- ---
    si nejak vyskakuje, nelegalni imigrant, aby neskoncil v salvadorsky veznici jeste :p

PER2
    PER2 --- ---
    cripple fight!

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Elon Musk Rage Quits Gaming Livestream After Repeatedly Dying, Gets Mercilessly Mocked by Viewers
    https://futurism.com/elon-musk-rage-quits-game-mocked
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ‪@youranoncentral.bsky.social‬

Follow
    Elon Musk trying to prove his worth to online teens gets destroyed by commenters as he live streamed Path of Exile 2 whispers. Commenters said “YOU HAVE NO REAL FRIENDS AND WILL DIE ALONE” & “DIE” as he frantically tried to hide them, then lost his hardcore permadeath character due to Starlink lag.

@youranoncentral.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/youranoncentral.bsky.social/post/3lmbpoaxavc2l
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: ze sa nepoucil z minula, vsak tam chvilu tiez robil trumpovi poradcu nez zistil ze je to debil :)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vizionar Elon bojuje za nas, ale Trumpeta ho neposloucha :(

Musk se podle The Washington Post snažil Trumpa od vysokých cel odradit | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/musk-se-podle-the-washington-post-snazil-trumpa-od-vysokych-cel-odradit/2658075
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nicmene pojdme se zase vratit k nasemu vizionari a spasiteli :))

Ani ty nejameričtější americké automobilky se neobejdou bez importovaných dílů. Některé více, některé méně. Z propočtů vyplývá, že cla se vůbec nejméně dotknou Muskovy Tesly, jejíž vozy jsou z více než osmdesáti procent vyráběny v USA.

Konkurenční výhoda od Trumpa. Ze všech automobilek zatíží cla nejméně Teslu | Forbes
    Konkurenční výhoda od Trumpa. Ze všech automobilek zatíží cla nejméně Teslu | Forbes
    https://forbes.cz/konkurencni-vyhoda-od-trumpa-ze-vsech-automobilek-zatizi-cla-nejmene-teslu/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Kolego. Uz jsem ti tu psal, ze tady ses to ty, kdo mi neustale pripomina nejaky moje veci s otcem, ktere jsem tu resil pred sedmi lety, nebo ze mi dluzi nejake prachy ex se kterou nejsem 17 let a jeste si vymejslis za co mi je dluzi. Ses v tomhle dost jako Von_Gilotine nebo Noik a pri kazde hadce mi nezapomenes pripomenout neco co jsem rekl nebo udelal patnact let zpet, takze bitch please. Prestan si tu hrat na udiveneho, ze o tobe i jednu informaci nosim v hlave ja. Ty o me nosis v hlave asi 20 veci ktery omilas furt dokola :). Me kdyby ty hadky nebavily a nazory nekterych zdejsich diskuteru me neustale nerozesmivaly, tak je neprovozuju. Stejne jako kdyby mi zabiraly nejaky cas. Neboj. Zatim jsem stale udiven z toho jak se tu z mnoha tesla ovci, ktere uctivaly Elona jako boha staly behem dvou let toalni tesla hateri. Je fascinujici to sledovat a obcas do nich trosku rejpnout..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam