• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PER2
    PER2 --- ---
    breceni je radost, breceni je zivot....

Elon Musk
    “They basically want to kill me because I'm stopping their fraud. And they want to hurt Tesla because we're stopping this terrible waste and corruption in the government. I guess they're bad people and bad people will do bad things."
    PER2
    PER2 --- ---
    si nejak vyskakuje, nelegalni imigrant, aby neskoncil v salvadorsky veznici jeste :p

PER2
    PER2 --- ---
    cripple fight!

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Elon Musk Rage Quits Gaming Livestream After Repeatedly Dying, Gets Mercilessly Mocked by Viewers
    https://futurism.com/elon-musk-rage-quits-game-mocked
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ‪@youranoncentral.bsky.social‬

Follow
    Elon Musk trying to prove his worth to online teens gets destroyed by commenters as he live streamed Path of Exile 2 whispers. Commenters said “YOU HAVE NO REAL FRIENDS AND WILL DIE ALONE” & “DIE” as he frantically tried to hide them, then lost his hardcore permadeath character due to Starlink lag.

@youranoncentral.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/youranoncentral.bsky.social/post/3lmbpoaxavc2l
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: ze sa nepoucil z minula, vsak tam chvilu tiez robil trumpovi poradcu nez zistil ze je to debil :)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vizionar Elon bojuje za nas, ale Trumpeta ho neposloucha :(

Musk se podle The Washington Post snažil Trumpa od vysokých cel odradit | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/musk-se-podle-the-washington-post-snazil-trumpa-od-vysokych-cel-odradit/2658075
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nicmene pojdme se zase vratit k nasemu vizionari a spasiteli :))

Ani ty nejameričtější americké automobilky se neobejdou bez importovaných dílů. Některé více, některé méně. Z propočtů vyplývá, že cla se vůbec nejméně dotknou Muskovy Tesly, jejíž vozy jsou z více než osmdesáti procent vyráběny v USA.

Konkurenční výhoda od Trumpa. Ze všech automobilek zatíží cla nejméně Teslu | Forbes
    Konkurenční výhoda od Trumpa. Ze všech automobilek zatíží cla nejméně Teslu | Forbes
    https://forbes.cz/konkurencni-vyhoda-od-trumpa-ze-vsech-automobilek-zatizi-cla-nejmene-teslu/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Kolego. Uz jsem ti tu psal, ze tady ses to ty, kdo mi neustale pripomina nejaky moje veci s otcem, ktere jsem tu resil pred sedmi lety, nebo ze mi dluzi nejake prachy ex se kterou nejsem 17 let a jeste si vymejslis za co mi je dluzi. Ses v tomhle dost jako Von_Gilotine nebo Noik a pri kazde hadce mi nezapomenes pripomenout neco co jsem rekl nebo udelal patnact let zpet, takze bitch please. Prestan si tu hrat na udiveneho, ze o tobe i jednu informaci nosim v hlave ja. Ty o me nosis v hlave asi 20 veci ktery omilas furt dokola :). Me kdyby ty hadky nebavily a nazory nekterych zdejsich diskuteru me neustale nerozesmivaly, tak je neprovozuju. Stejne jako kdyby mi zabiraly nejaky cas. Neboj. Zatim jsem stale udiven z toho jak se tu z mnoha tesla ovci, ktere uctivaly Elona jako boha staly behem dvou let toalni tesla hateri. Je fascinujici to sledovat a obcas do nich trosku rejpnout..:)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: ano, a přesně to mě děsí. Jestli seš schopnej za dvanáct vteřin schopnej najít náhodnej jednořádkovej příspěvek, kterej tě lehce naštval před třema rokama, kolik tisíc dalších si nosíš v hlavě?
    Já bych si ani nepamatoval, že jsme něco podobnýho řešili, kdybys tím tady vítězoslavně nezačal mávat...zkus si do tý kebule ukládat nějaký příjemnější a důležitější věci, pak se není čemu divit, že věnuješ průměrně 4 hodiny denně hádkám na nyxu o úplným hovnu. Pět příspěvků od Omnihashe zabere stejně paměťového místa, jak jedna kremrole.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SMRGL: nahodou grok vie dobre sumarizovat absolutne debilnu dokumentaciu microsoftu, setri mi to hodiny citania denne
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ukrajina zůstává závislá na Muskově Starlinku, Evropa nedokáže dodat alternativu - Echo24.cz
    https://www.echo24.cz/a/HwibL/zpravy-svet-valka-na-ukrajine-starlink-elon-musk-alternativa-evropska-unie
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: jsi měl OMNImu poslat provizi ze zisku za to popostrčení ;-))) #humor #ironie
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JIMIQ: Ja nijak neblbnu, Neboj. Tady jsou kluby spis o me, o mem zivote a o tom co resim a delam ja a lidi, kteri me pres faceucty sledujou na instaci apod :))..Ja tohle opravdu delat potrebu u nikoho nemam. Psal jsem omnihashovi ze jeho hejtik na zucka a metu si vyjimecne pamatuju, ale jinak si nepamatuju po pul roce skoro nic :)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OMNIHASH: tak ono se rika ze chlapi po padesatce zacnou blbnout, tak holt Koudymu to zacalo o trochu driv
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Jak ulozenejch? Vzdyt je to v klubu "co vas sere". Staci si to tam najit a klinout na cmd+shift+s :)..Trvalo mi to asi 12 vterin..Prachy uz jsem tam vrazil predtim, protoze jsem veril svejm obrovskejm investorskejm koulim, ale tvuj vysmivacnej post, kterej na moji investici reagoval me donutil tu pozici jeste trochu navysit, ale abych ti udelal radost, tak jsem samozrejme na par akciich i prodelal. Dane taky dost spolkly apod. Nebylo to zase nejaky poradny terno. Nicmene to ukazuje ze proste nekam neco napisu a hned pribehne nejakej nyxak, kterej ma potrebu to rozporovat, nebo me nejak opravovat apod..a vetsinou se driv nebo pozdeji ukaze, ze tu pravdu jsem mel spis ja :)
    PER2
    PER2 --- ---
    We predict that the impact of superhuman AI over the next decade will be enormous, exceeding that of the Industrial Revolution.

We wrote a scenario that represents our best guess about what that might look like. It’s informed by trend extrapolations, wargames, expert feedback, experience at OpenAI, and previous forecasting successes.

https://ai-2027.com/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: příteli, já ti opravdu přeji, žes vydělal na akciích prachy, ale daz iz nicht normál! Máš uložených i dalších 1.234 podobnejch textů, kterejma sem na tobě v poslední pětiletce někde reagoval? Vážně ses na základě tohodle jednořádkivýho příspěvku rozhod někam vrazit prachy a pak tři roky čekat, aby ses mi tím vysmál? Kolik dalších nyxáků ti takhle bydlí v hlavě?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    No a behem pulroku Tesla koupi XAi, cimz Elon zvysi svuj podil z 13% na treba 20… pokud bude hodnota Tesly nizsi tak i vic. Nasledne se mu lepe povede prosadit ten bonus v podobe dalsich akcii, cimz se posune nekam k 30%
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam