• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Elon Musk a jeho projekty posledni par let jsou trochu Kazma vibes :)
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: jasne, ty mi jen rikas ze jsem nemocnej

zkratim to, to ze nevis nic o egu bych presel, jakkoliv je to skutecne duvod treba toho konkretniho prispevku na ktery jsem reagoval

verim ze se o kriticky pristup snazis, ale fakt jestli to nemazes, tak je nyx historii tveho nekritickeho pristupu k informacim, i kdyz musim uznat ze se to nejspis netyka hodinek, elona musku a podobnych temat.. ve vecech verejnejch, jsi zarval mnohokrat

a pak se muzem bavit o Elonu Muskovi, kde jsi reagoval na me pripominky

to ze je nejbohatsi na svete vime, znal jsem to, neni treba trapit display

akcie Tesly se neshodneme jak na jejich vyvoj pohlizet, ale tvuj graf nebo cisla nejsou absolutni pravdou jak to skonci... ty necemu veris, ja se tomu smeju, nevidim problem, kazdej mame pravo na nazor

tak si to v klidu precti a treba najdem moznost dialogu bez toho aby jsi mi rikal, ze jsem nemocnej... ty gentlemane
    P_T
    P_T --- ---
    PER2: Shocker!
    PER2
    PER2 --- ---
    zla oskliva sluvka...
    Elon Musk’s Tesla Robotaxi Rollout Looks Like A Disaster Waiting To Happen
    https://youtu.be/6cvat2fBx48
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DZODZO: zkus se nad tím ještě jednou zamyslet :)

GEE: Takhle blbej snad není ani Trump a to je co co říct.
    GEE
    GEE --- ---
    ADAMIRA: 5D sachy, vizionar

Ale zas rano poustel se SpaceX ohnostroje.

Mars soon!
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ADAMIRA: citaj text s porozumenim, v prvom pripade sa bavime o google v druhom ide o pouzitie duckduckgo, dva rozdielne vyhladavacie enginy
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak jsem cvičně hodil GROKovi pár dotazů a nutno říct, že na tom evidetně už někdo zapracoval a vykopal z něj ty konspirační teorie.

Musím říct, geniální práce pane Musk, nejdřív pojebeš community notes protože tě opravují a pak geniálně vložíš na svojí sociální síť GROKa, kterej docela slušně rozkládá všechny tvoje teorie a teorie tvejch pohůnků.

Ten člově kje fakt blbej :D
    SATAI
    SATAI --- ---
    ADAMIRA:

486: Ale Pentium, to bylo špatně.
    586: Ale rychle!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "googlovanie je v dnesnej dobe uz nepouzitelne, lebo vysledky su zaplevelene reklamnymi a nerelevantnymi vysledkami"
    ...
    "...a ked mam stravit pol dna lustenim vysledkov alebo 5 minut citanim sumaru, tak hadaj co si vyberiem"

Mno :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DDG som pouzival asi poslednych 5 rokov a ked mam stravit pol dna lustenim vysledkov alebo 5 minut citanim sumaru, tak hadaj co si vyberiem :)

inak k tym nahovno modelom, ani chatgpt nefunguje uplne "exaktne" :)

A user asked ChatGPT Omni to “create an exact replica of an image” — not once, but 70 times.
    https://www.youtube.com/shorts/RMSqv0n0eaw
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DZODZO: ano, to se stává lidem, co googlujou na googlu, pak si musej pořizovat googleAI, aby jim ty výsledky louskalo...

DuckDuckGo - Protection. Privacy. Peace of mind.
    https://duckduckgo.com/
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    OMNIHASH: googlovanie je v dnesnej dobe uz nepouzitelne, lebo vysledky su zaplevelene reklamnymi a nerelevantnymi vysledkami
    PES
    PES --- ---
    Konec velkého přátelství? Musk kritizuje „velký a krásný“ daňový zákon Trumpa - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-konec-velkeho-pratelstvi-musk-kritizuje-velky-a-krasny-danovy-zakon-trumpa-40523100
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: Ano je potřeba znát nějaký meze, do kdy AI věřit, problém s GROKem IMHO je, že ještě než se týhle meze dosáhne, tak jsou ty odpovědi, oproti jiným, nic moc.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    tak AI/LLM v tomhle podání je v zásadě google pro lidi, co neuměj googlovat (a moc jim nesejde na tom, jak je odpověď pravdivá)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    mě teda osobně stačí grok a jeho (ne)pomoc na X, kde je většina jeho odpovědí ve stylu "názory se různí" a to včetně věcí typu 9/11 inside job atd.

Ale jako bezpochyby umí udělat výtah z manuálu na mixér, o tom žádná!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DZODZO: jestli jsi doteď nedokázal pochopit rozdíl mezi "je použitelné" (NIKDO netvrdí že není) a "je nahovno V POROVNÁNÍ s ostaními AI službami" - nemá cenu to dál rozebírat, tady narážíme na nepochopení zákaldní logiky. :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ADAMIRA: nedozvedel, lebo to fixli hned na druhy den, ja som sa o tom nedozvedel vobec a to tu nahovno sluzbu pouzivam kazdy den, divne, asi nejaka customizovana experience na zaklade toho o co sa clovek zaujima, ja to pouzivam cisto na technicke otazky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam