• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JONY: Vzdyt to bylo na reuters. Tam je to proruska propaganda? Ty ses fakt dezolat :D
    JONY
    JONY --- ---
    Koukám, že kašpárek pořád není schopen pochopit, že postováním proruských účtů jako je radiogenova, postuje proruskou propagandu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Ja tu jsem 23 let tak je divny, ze s mnoha lidma dospele diskutovat bez problemu dokazu jak tady, tak na srazech..akorat s tebou, noikem, trasherem, clavenem, pulnoci a podobnejma nyxima id to uplne nejde. Cim to asi bude? Mnou nejspis ne. Mozna si zkus znova precist tvejch poslednich tricet prispevku v tomhle klubu. O kom asi vetsina z nich je, kolik z nich je k tematu Elon Musk apod. Pak nejspis pochopis kde mas problem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Diskutovat dospěle můžeš jenom s příčetnejma dospělejma lidma, co pochopili, jak ta dospělá komunikace funguje, kolego. S tebou se halt špičkuju na levelu třetí bé, protože jakákoliv složitější komunikace vede k situaci hraní šachů s holubem...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tenhle klub ztratil svuj vyznam kdyz se tu z vas jeho milovniku a obdivovatelu stali ze dne na den jeho nejvetsi hateri kteri vzdycky vedeli ze nikdy nic nedokazal a ze hajloval uz pri nazoreni a jakmile tu nekdo s vasim nazorem nesouhlasi a rekne "Ja myslim ze Elon v poslednich letech zmagoril, ale"...tak hned vyletite jak certicek z krabicky :D..Tohle zpusobilo rozklad tohohle klubu. To ze se zvas staly nenavistny hovna neschopny vnimat veci v sirsim kontextu nebo nekomu koho z nejakyho duvodu nesnasite priznat za neco alespon nejakej kredit. I proto se tu na to spravce radsi vysral nez aby tu polovine z vas dal RO nebo ban a zalozil radsi separatni klub na spacex a teslu..do kteryho dikybohu vetsina z vas neleze :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: už jsem ho zas vrazil do oboustranného, jen mne zarazilo OMNIHASH a chtěl jsem se kouknout na
    KOUDY
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: neblábol, zmrde
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a já vás všechny, kteří tomu pitomcovi odpovídáte a reagujete tak na ty jeho názory výblitky, viním za rozklad tohodle klubu. Kvůli vaší ješitnosti a neschopnosti nerejt klackem do hovna, tenhle klub ztratil svůj význam. Jste úplně stejní jako lidé, kteří například reaguji na duševního mrzáka Trashera.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: Ajeje. Bila dira chrli cas, motory stoji.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Ja sem zas chodim kvuli vasemu breceni, dojmologiim ktery za mesic bbc, cnn, guardian nebo reuters vyvratej a dezolatstvi no, tak se alespon skvele doplnujem..A je vtipny ze ty muzes mlit nejaky sracky o tom kolik toho na sebe bleju na nyxu prestoze ty blejes uplne to samy a kdyz ti tohle nekdo vpali tak hned fnukas a je to namedroping. Mozna nedelej lidem to co nechces aby delali oni tobe? Zkus bejt dospelej a diskutovat dospele? Jen takovej feedback.

SATAI: Nebrec dedulo a zase me radsi cti pres tvuj multak abys pak mohl lidem plusovat odpovedi a me minusovat prispevky z pozvankovyho idcka :D
    SATAI
    SATAI --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Je to tak Kouďáku, jedinej důvod mejch návštěv v tomhle klubu, od tý doby, co Elon přešel z raketek na ketamin, jsou tvoje hlody, to je nekonečná komedie, která mě baví při každý návštěvě.
    SATAI
    SATAI --- ---
    OMNIHASH: co to blábolí?

(Sent from my Pixel Pro)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ty se fakt strilis do nohy kazdej den kamo. Vsechna cest. I Noik a Claven by se od tebe mohli tomuhle mistrovstvi ucit.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    "Tenhlecten nejmdropink je naprosto boží"

mezitim omnihashovy posledni prispevky v klubu o Elonu Muskovi be like..

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tenhlecten nejmdropink je naprosto boží, skoro abych si dělal tabulku největších prohřešků místních IDs podle Koudyho...

Satai - má telefon Huawei
    Omnihash - akvaristika s přítelkyní, co poslouchá špatný písničky
    Jony - obviňuje protistranu z používání ruský retoriky
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Priority. Tipuju, ze Tesla taky vypina (nebo brzo zacne) zlodejum ukradene Tesly.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Vsak proto maj nekteri nyxaci huawei telefony zejo..Treba satai. Je jim jedno ze je to cinska proxy, hlavne cena kamo..hlavne nizka cena.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Min penez za auto znamena vic penez na cestovani. Za me cajk.
    PES
    PES --- ---
    K tomu Marsu jeden takový vtip z dnešní sady a netu, u EM by se to stát klidně mohlo ;-)

Jsou kosmonauti na Marsu, dívají se střídavě na sebe, na zem, na raketu, na sebe, na zem, na raketu. Po chvíli to jeden z nich nevydrží, a říká: „Co na mě tak koukáš, já tam ty klíče nezabouchl!“
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam